En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

razorbladekisses' bloggis

Nu har skolan börjat, för en och en halv vecka sedan och jag har verkligen kommit in i klassen känns det som. Men jag känner mig ändå så jävla annorlunda. Med sminket och håret och kläderna, allt känns annorlunda. Dem andra är ju inte som jag, förutom Linda men jag är ändå "värst" om man kan kalla det så?

Men nu har jag verkligen fallit pladask ( fast egentligen har jag aldrig SLUTAT falla ) till en nivå jag känner igen mycket väl.
Det stavas - B - U - L - I - M - I
och nu skiter jag i om ni som läser detta sitter hemma och säger; hon är ju smal eller fan vad patetiskt. JAG BRYR MIG INTE. Jag måste få skriva av mig detta.
"Trassel" finns inuti min hjärna igen och infekterar som aldrig förr. Ber mig att sluta äta, KRÄVER att jag inte ens tar någon mumsbit och om jag skulle trotsa Trassel och Trassel blir RIKTIGT arg så ber han magen stötta upp allt. Dubbelvikt över toan, fingrar i halsen, jag är alldeles för van vid det nu. Men Trassel ska inte få tro att han...

Skrivet av razorbladekisses, 2007-08-31

Visa hela (1 kommentar)

Jag dör, min pojkvän har finaste kroppsformen någonsin. Hans höftben. hans mage, han rumpa, hans ben, han ansikte, allt är perfekt <3
jag vill ligga och titta på honom för all tid.

1 månad och 11 dagar idag. <3 ( ja, jag är tönt för att jag kan det )

Skrivet av razorbladekisses, 2007-08-16

Visa hela (2 kommentarer)

Jag sitter här, klockan är lite efter två och jag funderar riktigt jävla stenhårt ( så hårt det går när man fått 2 timmars sömn på 2 nätter ). Funderar på vad min kompis skrev på sin bilddagbok;

( det första handlar om att hon är kär i wille och så ) Jag fattar inte hur jag tänker jag ger upp en underbar vänskap för att jag inte kan hålla shäfften. ibland får man ta smärtan med det goda och hålla shäfften, men nej då.
Jag vet att jag förmodligen har gjort något oåterkallerligt. men jag ångrar det.
Åh vad jag ångrar det.
det är bara det att jag blir så besviken när du dissar mig, precis HELA tiden. jag är okej en stund. men sen så kommer hon ( JAG, SOM ÄR HANS FLICKVÄN FÖRFAN )och jag blir luft. det är precis vad jag blir.
( denna delen handlar om mig, eller ja typ )jag hade gett precis VAD som helst för att få ta hennes plats, men jag fattar att jag inte kan få den. men bara för det så tycker jag inte att jag behöver bli luft?

tack liksom. Plus att...

Skrivet av razorbladekisses, 2007-08-15

Visa hela (1 kommentar)

Jag är trött på att behöva ta skit från er hela tiden. Till exempel idag;
Pappa säger jämt att han ska komma hem från jobbet 11 men kommer hem 10 förfan. Mina syskon går upp så fort han åker till jobbet, halv 7, och då är dem inne på datorn från halv 7 till 10 då jag för det mesta går upp. Jag sätter mig precis framför datorn, slår upp alla mina sidor och msn då pappa kommer hem från jobbet. Ja och det första han säger till mig; Du sitter där JÄMT. Gå av nu, det räcker!
Som om jag suttit TIMTAL .___. jag är så trött på att mina syskon kan sitta typ timmar i rad och få spela SIMS men om jag ska gå på och vara inne så får det vara MAX 1 timme annars jävlar typ. Varför är det jämt jag som får ta skiten? Jo, för att jag är äldst och dem missuppfattar allt jag gör och säger. När jag skaffar barn ska dem inte få ta skiten så som jag gjort nu.

Jag vill flytta hemifrån NU. Rymma och aldrig komma tillbaka! Bo tillsammans med Wille. Han ska antaligen flytta...

Skrivet av razorbladekisses, 2007-08-03

Visa hela (0 kommentarer)

idag ska jag ut till slottsskogen med pappa, lillebror, lillasyster och tina. (: inte för att det kanske är så kul, men när det gäller mig och tina så äre ENDAST kul. Och du, sluta kalla henne äcklig. Du är väl minst lika äcklig du .___. jag är så trött på dig, jag lägger mig inte i ditt och tina's bråk men det betyder inte att du får kalla henne äcklig!
Fan att inte jään är i gbg! Hon kunde kommit till slottsskogen också och varit med mig och tina så hade vi kunnat flumma runt som fan! :D:D

Idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår.

[graham älskar fajers] forever and ever babe, forever and ever. <3

Skrivet av razorbladekisses, 2007-07-30

Visa hela (1 kommentar)

kinky tös ni har skaffat, paul och paula.
hej, jag är dotter till dem.

E G O, fan också. Ett till liv som nästan gått åt helvete. Fick veta det nyss av min kompis. Hon försökte tydligen ta livet av sig men hon blev hindrad. Kul att jag får veta det såhär 2 dagar efteråt. Hon skrev till mig ; de är väl bättre att jag berättar för dig än att jag bara försvinner och du har ingen aning om ngt.
JAG HADE INTE HAFT EN ANING OM DU HADE LYCKATS FÖRRÄN EFTER ISÅNFALL! För till mig fick jag inget sms, samtal, eller någonting om att du planerade att begå självmord. Tack, så mycket jag betydde för dig. Älskling, jag gråter nu och du kommer att lyckas snart. </3


Jag säger snart också hej då, för nu orkar jag inte med att fler av mina vänner tar livet av sig. Jag tänker inte gå på några begravningar och ha ett blödande hjärta mer. Jag säger snart hej då... ?


Wille, jag älskar dig <3

Skrivet av razorbladekisses, 2007-07-29

Visa hela (0 kommentarer)

Det har löst sig lite mellan mig och totte nu. Jag hatar honom inte längre, inte nu när han fått förklara sig lite, men jag tänker inte lita på honom så som innan. Aldrig igen på samma sätt. Vi har bestämt att vi inte ska vara vänner eller ovänner.
Vi kan inte vara vänner för tillfället. Det funkar inte helt enkelt.
Förlåt för allt som hänt, och tack för allt vi en gång hade och upplevde.
</3

Skrivet av razorbladekisses, 2007-07-20

Visa hela (0 kommentarer)

You envious clown, fucking bleed. </3

wille kommer snart hem <3
idag var det fett kul, ända fram tills jag kom hem. Jag sitter här med panik och ångest över min kropp. Jag var vara smal. Jag vill inte ställa mig på vågen och se dem äckliga siffrorna klättra sig uppåt, HÖGRE OCH HÖGRE upp klättrar dem. Jag klarar inte av det. Jag har inte stått på en våg på ett helt år nu snart. Jag klarar inte av det, inte ännu. För jag vet att om jag ställer mig på en våg kommer allt det där tillbaka. Bulimin, anorexian, ätstörningarna, rädd för mat, jag tänker inte gå igenom det igen. Jag har gått igenom det 3 gånger nu, och lyckats dra ut mig varje gång. Jag är rädd för att jag inte ska kunna dra mig ur om jag faller dit igen. Men jag vill inte äta, jag är jätte rädd om vad jag äter. Inte så att jag räknar ut hur mycket kalorier och fett och sånt shit .____. utan tycker jag att jag har ätit för mycket eller VET att jag har ätit för mycket, spyr jag upp det jag sist...

Skrivet av razorbladekisses, 2007-07-19

Visa hela (0 kommentarer)