En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
rebeccagl

rebeccagls bloggis

...har gått till

rebeccagl.blogg.se

Skrivet av rebeccagl, 2008-05-11

Visa hela (1 kommentar)

Nu är det slut med uppdateringar här ifrån mig. Hejsvejs & ha ett bra liv allihopa!

Skrivet av rebeccagl, 2008-04-17

Visa hela (2 kommentarer)

Sitter på studera.nu och försöker anmäla mig till vad-som-helst-utanför-Gävle-plugg. Trodde jag hade skickat en anmälan förut, men nu var det inget där. Insåg att jag bara plockat ner massa varor i korgen, utan att sedan "Gå Vidare". Så det är bara att börja om.

Går inte bra eftersom jag loggas ut av mig själv pga "inaktivitet". Med detta ord menas att jag suttit och väntat på att loggas in efter att ha fyllt i användarnamn och lösenord och sedan tryckt på enter. Sidan är alltså jävligt SEG.

Men det är mitt eget fel som skjutit upp det till sista dan, som så många andra, så jag ska ändå ge sidan och min framtid en chans till.

Skrivet av rebeccagl, 2008-04-14

Visa hela (4 kommentarer)

...annars kan det kvitta.

Satt vak i natt hos en döende dam. Jag fattar inte varför det inte är tillåtet med dödshjälp i Sverige, det gör ju knappast någon gott att hon ska ligga där och lida och bara vänta på att dö de närmaste timmarna. Som utdragen tortyr.

Jag ska åka till Schweiz när det är dags, se lite alper och få döden överstökad på ett behagligt vis.

Skrivet av rebeccagl, 2008-04-07

Visa hela (0 kommentarer)

Hemma igen. Känns så himla skönt! Älskar min säng, med fluffiga kuddar och fluffigt täcke. Allt luktar så rent!
Har än så länge hunnit med en ridtur, ÄTA massor med gott, jogga (insåg att jag var i absolut sämst form möjligt), träffat Karin och haft mormor & morfar på besök. Sen tog det ett tag att packa upp också. Men nu är det slut med alla aktiviteter. Har åkt på en dunderförkylning som inte vill ge vika. Om nån är sugen på snor kan den nog klämma ur några liter från pappersservetterna i min papperskorg.

Flygturen hem gick riktigt bra, trots längden. Såg till att handla lite Clinique-grejer och vodka på taxfreen. Sen blev det många avsnitt av Heroes och ett par filmer som fick bli underhållning de 12-13 timmarna vi var i luften.

Skrivet av rebeccagl, 2008-04-05

Visa hela (5 kommentarer)

Pa tre dagar har jag kopt nio skor. Tur att vi aker hem imorn, annars skulle det bli jakligt trangt i vaskan...

Skrivet av rebeccagl, 2008-04-02

Visa hela (0 kommentarer)

KL

Nu har vi vart nagra dagar i KL. Shoppar som att det inte finns nagon botten i plarran, men tyvarr sa gor det ju det. Sa idag skulle vi vara mindre slosiga, och ta en kulturell promenad till KLCC. Aka upp i dom dar Petronas tornen.
Gick upp i ottan for att biljetterna inte skulle hinna ta slut (finns bara ett begransat antal), gick langre an vad vi trott det skulle vara, sa man var alldeles blot vid malet, och sa ar det stangt! Tydligen ar mandagar nan slags slappis-dag har. Sa Emelie & Johanna gick hem och sov, medans jag strovade i kopcentret under the towers, sa otroligt mycket som klamts in dar! Fanns allt fran Mark & Spencers till Jimmy Choo & Salvatore Ferragamo.
Sen blev det glass & Harper's Bazaar i parken. Mysigt, men valdigt varmt trots att jag satt i skuggan.

Annars har vi vart pa bio, atit pa McDonalds & KFC (malaysisk mat ar inte alls lika god som den thailandska, jag saknar Pad Thai!) och ja, strosat runt. Nu ska vi ivag och shoppa lite till.

Skrivet av rebeccagl, 2008-03-31

Visa hela (0 kommentarer)

En liten Thailandsk stad, utan nagra som helst turister. Man kanner sig lite speciell har, da manga tittar, men jag ar trott pa att ingen pratar engelska. Imorrn aker vi dock tillbaka till KL, sa nu ar det slutbadat & slutsolat!

Ska bli kul att shoppa:) Idag forsokte jag mig pa ett Wrangler-jeans kop i ett kopcentra - gick inge bra. Skulle betala med kort, men efter att de redan dragit pengarna var det nat om att vi inte skulle fa rabatt, sa de var tvungna att ta tillbaka kopet. Johanna, som gjorde samma sak har nu upptackt att vi inte fatt tillbaka pengarna. Sa inga jeans och inga pengar. Bajshogar.

Annars har vi upplevt ett trevligt Thailand, i Krabi, Ao Nang, Phi Phi, Koh Lanta och lite andra stallen som vi halsat pa over dagen. Billigt!

Ska dock bli skont med Malaysia igen, eftersom typ alla kan engelska dar. Tom tidningarna ar ofta skrivna pa engelska, fraga mig inte varfor, men jag ser det som en fordel att kunna lasa lite skvaller iaf:)

Skrivet av rebeccagl, 2008-03-27

Visa hela (2 kommentarer)