En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
rhodoserik

RhodosErik

" A life spent making mistakes is more useful then a life spent doing nothing."

Skrivet av rhodoserik, 2008-12-03

Visa hela (0 kommentarer)

Så var det dags att skriva några rader...det var sjukt länge sedan sist. Det kan förklaras med att vi inte haft internet i lägenheten sen i sommras och jag har helt enkelt inte orkat blogga.
Det har hänt mkt skoj sedan sist. Det har festats, härjats, nya människor har gjort inträde i umgänget mm.

Vi har sedan i Juli en ny sambo i form av Martin även känd vid ett antal smeknamn som tex "Staffan", "Jesus" och "Arnie".

Det är nu jag och Martin som skall ge oss ut på Äventyr tillsammans. Precis som förra vintern så har jag ingen större lust att gå runt och frysa här i Oslo. Så ärför packar vi våra väskor och sticker ner till Asien med Thailand och Bali som huvudmål.

Som vanligt bnär eran skurk sitter vid spakarna så är det stora planer på gång! En ny blogg har skapats i dagarna och vi skall även ta med oss filmkamera och redigeringsprogram ner. Vårat mål är att lägga upp en reseblogg samt ett avsnitt på youtube varje vecka. Vi vill att vårat "program" skall vara en...

Skrivet av rhodoserik, 2008-11-06

Visa hela (1 kommentar)

Här sitter man och ser hurtiga Oslobor jogga förbi och jag får en mindre ångestattack för att jag skippade träningspasset idag.
Ledig från jobbet och inga vänner hemma som kan distrahera en borde ju innebära att man har all tid i världen att lyfta skrot och vara allmänt duktig.....Nu är det ju tyvärr såhär att det finns...tro det eller ej saker som är roligare än att träna. Vadå?! tänker ni säkert. Jo det ska jag tala om för er.....skurkarna i detta fallet är: Sömn, soffan, datorn, tv´n och så sist men inte minst ölen.
Så nu sitter man här på en parkbänk några meter från vår lya och smuttar på en grön liten rackare vid namn Tuborg till tonerna av Elvis. I brist på andra vänner så tänkte jag spendera min kväll tillsammans med honom....Tuborg då alltså, inte Elvis....han är ju död....eller?
För er som är intresserade av en liten uppdatering så kommer den här:
Wissam flyttade ut i fredags och anslöt sig till kamelkaravanen som skulle färdas längs...

Skrivet av rhodoserik, 2008-06-24

Visa hela (10 kommentarer)

Hej.
Det var inte direkt igår man bloggade sist, men den räta skrivarlusten har inte funnits där. Nu skall ni inte misstolka mig och tro att det inte har hänt saker här i den fantastiska staden oslo som är värda att rapportera om.
Tvärt om. Det har hänt så sjukt mycket att jag inte har orkat sammanfatt allt och orkar inte göra det nu heller. Däremot så kan jag ge en snabb redogörelse för vad som skett här på sist tiden.

Sommaren har bokstavligt talat sparkat in dörren och stekt så in i helvete den senaste tiden.
Jag och Tobbe flyttade från Sandra första maj och det var ett rejält uppryck för oss.
Wissam har flyttat in i våran raggarkvart och nu är det härlig raggaratmosfär.
Kalle har varit här ganska ofta sedan Wissam flyttade hit och det är såklart underbart.
Vi har med andra ord blivit smittade av mul och klövsjukan, som numera tydligen även sprids av kameler och drommedarer.

Wissam och jag jobbar numera ihop och det är sjukt ball. Tobbe tränar på för fullt...

Skrivet av rhodoserik, 2008-06-10

Visa hela (3 kommentarer)

Det fanns en gång en plats där solen alltid värmde, det fanns en plats för kärlek, vänskap och värme.
Det fanns en gång raggare, farsor, original och strandhundar. På andra sidan ön långt bort från berg, getter och olivlundar.
Det fanns en gång en strand där 30-40 raggare jämt hängde och det var på Psycho man träffades när allt annat stängde.
Det fanns ett pizzahak där fyllehungern stillades med en slice dränkt i tabasco. Där man rundade av kvällen med fyllesnack med Don Tomaso.
Sist jag såg honom var han ljudvakt åt Grabbarnas grabbar, men du är förlåten Tomas, alla gör vi våra tabbar.
Det fanns en gång världens skönaste gäng. Kameler, göteborgare, 08:or och skåningar. Som bodde i samma hus i Stamatias alla fyra våningar.
Mittemot “Baby Chick” ni vet, festandet högst upp var knappast diskret.
Det fanns en gång en bargata där namn som Viktor2, Kalle, Weiron, Björn , Alex och Dansar Danne ekade mellan husen.
Det fanns en gång crew som knappt var nyktra...

Skrivet av rhodoserik, 2008-04-16

Visa hela (27 kommentarer)

Ja, som rubriken antyder så kommer del ett i den länge så efterlängtade Rhodostriologin att publiceras här på bloggen......Denna premiär har i kvällspressen jämförts med premiären för Sagan om ringen triologin.....
Det sitter redan nu Rhodosälskare utanför internetcafeér runt om i världen och tältar, bara för att kunna vara först på plats vid datorerna när bloggen smackas upp på fredag....detta är stort mina vänner, stort!

Jag hade en liten smygvisning för en utvald skara av sveriges kulturelit och det var enbart hyllningar.

Fem getingar av Expressen
Fyra solar av VinBengt
Femma av Slitz
"Klockren femma" mumlade Leif GW fram
"Briljant" skrev Sydsvenska dagbladet
Fem OuzoKaffe shots av fem möjliga från Kompis


Som ni ser så var det en unison hyllning som jag fick ta emot och det är bara att klappa sig själv på axeln.

Skämt och sido....det har varit sjukt svårt att försöka sammanfatta något så stort som tre säsonger på Rhodos. Jag är självklart inte...

Skrivet av rhodoserik, 2008-04-08

Visa hela (6 kommentarer)

Dags att uppdatera lite.
Sitter på mitt jobb och snyltar internet så ni får stå ut med de norska bokstæverna ø och æ.
Har varit utan internet før lång tid nu och man blir ju totalt handikappad. Førra helgen drog Sandra hem och tog med sig datorn i vad jag och Tobbe misstænker var en ren maktdemonstration ;)
Sen nær hon tillslut kom hem med datorn i måndags så slutade vårt internet fungera helt utan førklaring. Så jag har fått komma till jobbet en timme tidigare varja dag før att se vilka som har skickat någon rolig bild på min "funwall" på facebook....notera viss ironi.
Finns så mkt trams på facebook att man blir illamående ibland, men samtidigt ær det ett bra sætt att hålla kontakt med folk och kul att titta på folks bilder....nog om detta.

Min rhodosblogg som jag var så igång med har tyværr blivit lidande av bristen på dator...men nu ær jag igång igen och skriver før fullt om 06.....Rickards dag som transvestit har just avklarats.

Jag kanske ska sberætta lite...

Skrivet av rhodoserik, 2008-03-24

Visa hela (10 kommentarer)

Okej, nu är arbetet igång....de första raderna har skrivits. Nu väntar flera veckor kanske månaders skrivande och bildsamlande innan det fullständiga mästerverket kommmer publiceras här på bloggen.
Den ultimata Rhodosbloggen som skall försöka summera mina ttre senaste sommrar på ön. jag kommer göra detta som en slags terapi för att bearbeta min djupa sorg över att inte vara på ön i sommar. Jag hoppas även kunna få folk att tänka tillbaka och minnas de härliga tider som vi har haft på Rhodos.
Funderar på i vilken ordning jag skall börja....Ska jag börja bakifrån och avsluta med 07 eller tvärt om, börja med 07 och arbeta mig bakåt....hmmm

Så då är det bara att vänta

Fuck u Love u

ÅK HEM

Skrivet av rhodoserik, 2008-03-05

Visa hela (11 kommentarer)