En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
rosastrumper

johannaas blogg.

IGÅR fyllde jag år.alltså det var ju väldigt trevligt som vanligt. Släkten kom hit och jag bara njöt :] (stolt) alltså liksom. vi ska snart få främmande men jag tänkte att jag kunde skriva en liten trevlig blogg först :) haha roligt johanna ! haha. alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skrva om. alltså. ALLA måste ju gratta mig. !

alltså påsöndag ska jag nog gå på stan med mor min :) det är alltid bra för det är inte så kul att gå på stan sjealv. haha. :} alltså, vad många alltså jag har skrivit, alltså jag har skrivit alltså, alltså jag har alltså skrivit det ; 9 gånger och nu blir det 10, alltså. haha men nu kommer dt nog GÄSTER snart.


PUSSOCHKRAMSKUMBANAN <3 :]

Skrivet av rosastrumper, 2007-01-05

Visa hela (1 kommentar)

idag fyller min syster år. så släkten kommer vid fem. fast imorgon ska vi ju träffa dem igen ändå, eftersom det är julafton:} liza syster fyller 17. :) lyssnar på en jätte bra låt, dancing in the dark heter den, jättebra!

jaha, vad gör alla då? jag vill att min snö ska komma. nu på en gång! NUUUU! Undrar vad man ska göra en vinter utan jul. alltså jag är desperat, fiia är hemma hos sin pappa nu på julen och vi kan inte va på ett bra tag. SUCK.! mååste. vi klädde julgranen igår `:) den blev jättefiin:} men nu måste jag städa mitt rum. ha det jätte bra. /.J

Skrivet av rosastrumper, 2006-12-23

Visa hela (0 kommentarer)

tjenare.

här sitter jag med Anna och läser Frida tidningen, det är där ifrån vi fick idén att göra en varsin blogg. Idag skulle det igentligen ha varit basketturneringar. Men jag kände att jag inte riktigt klarade av att gå på det idag. Jag är så himla trött. Men igår var det avslutning, vi fick julklappar från sponsorerna, eller ja, en varsin julklapp. TOMTEN KOM :} wihiie... alla fick en varsin tröja som det stod Sitt eget namn på och sen massa andra saker, bland annat NUBF såklart. Men nu ska Anna fixa sin blogg också. ha det bra, /.J

Skrivet av rosastrumper, 2006-12-22

Visa hela (1 kommentar)