En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
runtom

där inga fiskar finns är krabban fisk

ibland är jag emo men oftast är jag blå

okej, nu kör vi på med en ny lista med extremt störande saker innan jag fortsätter plugga till provet imorgon. Men Denna gång ska jag lägga till positiva saker med det störande. Eller ja, försöka. :)

1. Jag har science prov imorgon och det är svårt.
[Bra: Jag får ett lättare och kortare prov en alla andra eftersom jag är helt körd på science.]

2. Skolan. Den är sjukt jobbig just nu.
[Bra: påsklov nästa vecka och bara 41 skoldagar kvar till sommarlovet.]

3. Retards på bussen. Okej, kanske inte retards. Men skumma människor. Sånna som är skumma på ett sånt sätt man inte kan förklara.
[Bra: nej, det finns inget bra med retards på bussen.]

4. Rani, han har snaggat sig. Extremt jobbigt. Nej, hans huve känns som en igelkotte och han passar bättre med mera hår på huvet!
[Bra: Han tycker om det.]

5. När ens föräldrar ber en städa. Nej, jag tycker det är mysigt när det ligger saker överallt. Vill dom ha rent på mitt rum, städa själv? Jag gillar när det är...

Skrivet av runtom, 2009-04-01

Visa hela (2 kommentarer)

Nuuuu ska jag gå ut med min hund, han är även en tankrämstub en get en hässt en åsna en pingvin en sladd en råtta en gris en fågel och en bäver. Han är smart. Säger man åt honom att vara död så dör han, säger man high five så gör han en med sina 4 tår/tassar/klor/nångting, han kan även sitta och ligga och vacker tass och sitt fint och han kan stå upp, fast han sätter sig oftast ner då. Han hoppar nästan aldrig upp i min säng, han hoppar in i min säng. Han är transvestit eftersom att han är kastrerad. Han är faktiskt väldigt speciell. han kan inte gå, han kan bara springa. Han laddas upp genom duracell batteri.. som bara går och går. Han äter, han bajsar, han sover, och han låter.
Han är bäst. Han heter Turbo.

Dagens mest störande sak: Naglar som dras mot papper. Eller om man drar sina naglar mot papper. Obehagligaste känslan ever. Testa inte detta hemma, oväntande saker kan hända.

Dagens bästa citat:
"Jag köpte sånna här söta till ditt rum" - *Mamma...

Skrivet av runtom, 2009-03-23

Visa hela (8 kommentarer)

Jag upptäckte nyss en grymt störande sak. Eller ja, egentligen flera saker. Satt jag kör på 10 mest störande sakerna just nu.

1. Alla bokstäver på tangentbordet är STORA BOKSTÄVER och det gör det var jätte svårt att skriva ett litet d, för jag hittade den fan inte, sen slog det mig att det var stora bokstäver. Iaf, det var jätte vårt.

2. Jag har tänkt på att gå dusha i typ 30 min nu, men jag kommer ingen stans.

3. Wipeout (nya programmet på 5an) är jätte störigt att kolla på. Det är klippt mycket konstigt och oerhört tråkigt.

4. Santa's pissed med motionless in white finns inte att ladda ner. Jävla band att inte vara mega känt som typ Iron maiden som förövrigt är väldigt dåliga.

5. Låtar som är sönder spelade på radio, man hör dom hela tiden och så säger dom "Britney Spears nya låt bajsakfdshj". Va fan? Den är inte ny om den är spelad 9837467890478583957385 gånger på en och samma radiostation. Jag menar, den är ny de första 100 gånerna resten av...

Skrivet av runtom, 2009-03-22

Visa hela (12 kommentarer)

Ja, detta är min nya blogg. Välkommen. Jag heter Nicole och kallas C.
Jag kommer uppdatera mig senare, eftersom jag inte har tid nu.
Men ja, senare, om typ ett bar timmar, 2 dagar, 3 veckor, eller 7 år. Ingen bryr sig satt ja, whatever. Senare.

för övrigt hittar folket som tar sig tid för att läsa dessa hittills med denna 8 meningar. Vilket inte kan vara speciellt ansträngande. Iaf annars hittar ni mig på:
deviantart.com --> pGCn. Eller lite enklare http://pgcn.deviantart.com/
bilddagboken.se --> Runtom. Eller lite enklare här med http://runtom.bilddagboken.se/
och för er som inte fattat det så markerar ni bara länken och trycker Ctrl + C eller högerklickar och välger 'Kopiera'. Sen klistrar ni enkelt in länken uppe i webbläsaren genom att trycka antingen Ctrl + V eller högerklicka och välg ' Klistra in'. För er som inte fattat det en, jag är besviken.

Ja, det var typ allt. Eller föresten. Ni kan ju ta och lyssna på min favorit låt.

Hejdåå <3

Fast ja, ni vet inte...

Skrivet av runtom, 2009-03-22

Visa hela (11 kommentarer)