En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

rydans bloggis

Sandor slash Ida

Ida går därifrån, och orkar inte höra mer. Ida är skit arg och går med raska steg bort från systemet mot Thereseas hus. Susana går tät efter Ida och undrar var hon ska någonstans men Ida svara inte. Susana frågar Ida igen vart hon ska och Ida svarar med bestämd ton att hon ska till Therese. Susana skriker och drar i Ida och vill att hon inte ska bry sig om det Susana berättade för Ida där för att Susana förstår att det kommer att bli bråk. Men Ida svarar då att Susana kan dra åt helvete och låta henne vara i fred.” Du är väll bara rädd att Therese ska berätta vad du har sagt om mig när ni har varit ensamma. Susana stannar upp och tittar på Ida när hon går i väg och hon förstår vad som kommer att komma fram när hon pratar med Therese.
Ida fortsäter att gå som inget har hänt med tårar i ögonen förstår hon att hennes två bästa polare har snackat skit om henne. När Ida har kommit fram till Thereses hus så öppnas plötsligt dörren och Therese kommer ut. Ida blir helt stum och ställer sig och bara tittar på Therese. Therese blir först chockad och ser att nåt inte står rätt till. Therese tittar förvånade på Ida och frågar vad som hänt. Ida svarar att det vet väll du bäst som har snackat skit om mig din jävla hora. Ida skriker så det hörs på hela gatan. Therese blir rädd och backar för hon vet att Ida kan blir våldsam. Therese svarar snabbt att Susan har snackat mycket med skit en henne men Ida förstår att Therese har snacka minst lika mycket skit hon. Ida tar två snabba steg fram och ger Therese en fett smäll mitt i ansiktet så Therese går i backen. Therese blöder både ur näsan och från bakhuvudet. Ida blir först lite rädd men sen när hon ser att Therese rör sig lite så förstår hon att det inte är nåt allvarligt.” Du är ju inte klok i huvudet” skriker Therese. Ida bara tittar på Therese och säger” Du är inte min vän längre” du och Susanna kan dra åt helvete.
Ida går därifrån. Hon känner sig ledsen och förråd. Och nu inser hon att hon inte har nån annan vän en Sandor. Ida skyndar sig hem för att prata med Sandor den enda riktiga vännen hon har.

Av Daniel Rydelius B3.

Från sid 67 började jag skriva min egna text.

Skrivet av rydan, 2007-03-29 14:48

Bra skildring av bråket, inlevelsefullt! I övrigt tänk på det vi pratade om på lektionen, bra jobbat!

/Carim

Skrivet av cecilia, 2007-03-30 22:43

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?