En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
s-fiia

s-fiias blogg

Denna blogg handlar om mitt liv, allt som händer och inte händer.

Jag orkar inte bry mig längre, jag har försökt att fixa våran vänskap, men det går inte om inte båda försöker. jag vet att du har nya kompisar men för det måste man inte dissa sina gamla.
jag offrade allt för dig, mitt gamla liv, mina gamla kompisar, allt gav jag bort för att kunna vara med dig.
Det är inte lätt det är inte det jag säger men jag vill verkligen att vi ska vara vänner och inte minst nu när Julia ska åka, nu när jag behöver dig som mest så sviker du!
jag orkar inte angagera mig längre till att fixa detta. jag kommer att må skit när Julia åker och må ännu sämre för att jag inte har dig heller!
Faaan alla lämnar mig! jag kommer inte att klara det, jag kommer att dö, mitt hjärta kommer att sluta slå... kommer inte kunna vara i skolan, jag kommer att vara så ensam, för jag har ingen absolut ingen att vara med.
Men jag ska inte sitta och skriva en massa skit för det är ändå ingen som läser men ibland känns det skönt att bara skriva och släppa ut...

Skrivet av s-fiia, 2008-01-05

Visa hela (0 kommentarer)

Nu sitter jag här igen och skriver lite skit, nyår gick bra tillslut, allting ordande sig som jag trodde men ett tag var jag orolig att allt skulle skita sig.
2008 ett nytt år med nya möjligheter och händelser, jag är orolig inför detta år, varför? jo för att julia ska åka till usa ett år vilket jag kommer att dö över! jag kan inte vara utan henne ett helt jävla år, det är helt omöjligt. ska inte grubbla över det nu, ska njuta av den sista tiden vi har kvar innan hon åker.

19 Mars åker jag och Nandini till Grand Canaria vilket ska bli sjukt skönt och roligt, en vecka bara hon och jag i ett semster paradis med sol, bad och festande! det kan inte bli bättre.

skolan kommer nog bli som det har varit det senaste halvåret, plugg och en massa projektarbeten som suger faan!

Ha det så bra nu där ute! / sofia <3

Skrivet av s-fiia, 2008-01-02

Visa hela (0 kommentarer)

Ibland känns det som att en själv bara försöker men aldrig får något tillbaka, att man gör för allt alla andra och aldrig något för sig själv. Jag skulle inte kalla mig egoistisk för jag är tvärtemot det. Jag vill att alla ska ha det bra och att alla mår bra. Jag tar intiativ till allt men det känns som att det jag gör spelar ingen roll.
Jag har fixat och planerat detta och jag vill att det ska bli roligt och att det blir en kväll att minnas, men det har varit många om många motgångar hittills. jag hoppas bara att det går bra imorgon! önska mig lycka till.

Skrivet av s-fiia, 2007-12-30

Visa hela (1 kommentar)

Det enda du tänker på är dig själv, jag menar du kan ju inte bara anta att allt ska lösa sig, du ska vara glad att vi är kvar hos dig, att vi står ut med dina lögner.
Du ska kratta och du ska spela fiol.. Du måste lära dig att säga NEJ! säg nej! det är bättre att du är ärlig än att du bara ljuger om allt. vi kanske blir sårade men vi blir fan mer sårade av att du ljuger! Vi är ju dina kompisar och du ska kunna vara ärlig mot oss, jag vet att det kan vara svårt att säga nej men vad fan vi har ju pratat med dig om det flera gånger nu och ändå så håller du fortfarande på som du gör! det måste få ett slut och slutet ska komma nu!

Skrivet av s-fiia, 2007-12-29

Visa hela (0 kommentarer)

Som Ola Svensson älskar sin Nathalie så mycket hatar jag när folk går bakom ryggen på en och snackar en massa skit, är det något du irriterar på mig eller något du har emot mig, kom då till mig och säg det, inte till alla runt om mig och speciellt inte till min chef. jag trodde att alla kollegor höll ihop iallafall på ett sånt ställe som i grillen, den dag vi får reda på vem det var som tjallade, nej men seriöst? vad tjänar du på att springa runt och snacka en massa skit? kan inte alla bara vara ärliga och raka mot varandra så lever vi alla längre. lögner och svek det gilar väl ingen, skit snack och osanna rykten är inget man heller gillar. så var ärlig mot dig själv och mot alla andra så blir alla glada i längden i allafall. även ärlighet kan vara jobbig men det lönar sig i längden jag lovar.
mitt jobb i grillen på sommarland är verkligen jätte roligt. med speciella personer som gör att man njuter av sin arbetsdag så mycket som det bara går. alla dagar är inte...

Skrivet av s-fiia, 2007-07-27

Visa hela (1 kommentar)

livet som tonnåring är inte alltid lätt, jag menar jag har varit med om det allra mesta kan jag lova, och under ett år hände nästan allt. men när man kommer till en stund i livet då man inser att föräldrar är en bra sak, så är det för mig just nu. jag har bott hemma själv nu i två veckor, det är lätt att säga att man hatar dom och man skriker och bråkar med dom, men innerst inne så betyder dom så mycket för en. tänk utan dom, tänk om en dag dom bara försvann hur skulle livet bli då?, under dom veckorna själv har jag tänkt att man är så beronde utav sina föräldrar, dom bidrar med hjälp med allt, mat till exempel, hur dyrt är det inte med mat? och dom tvättar och städar, vattnar blommor osv. dom gör allt. men nu fick jag göra allt själv, jag jobbade hela dagen och sedan cykla hem laga mat tvätta diska dusha och lägga sig för att orka jobba dagen efter. tänk då att du lägger till gå upp halv sju fixa i ordning sig för att snart fixa frukost för hela familjen och...

Skrivet av s-fiia, 2007-07-25

Visa hela (0 kommentarer)