En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sandra therese falkeling

det är typ så på dig känns det som. skyll inte på att du inte satt vid datorn nu, för då skulle det ju ha stått det ju. jag skriver och skriver till dig typ varje gång du är inne men får aldrig någonting tillbaka, jag tror inte riktigt att du vet hur det känns när du håller på sådär. menmen, jag kan ju inte direkt tvinga dig till att prata med mig men då kan du ju säga det att du inte vill de för det skulle känns så himla mycket bättre än att tro att du vill det.
orkar snart inte bry mig mera, vill du mig något hädanefter så får fan du ta kontakt med mig.


tack.

Skrivet av saandreew, 2007-01-16

Visa hela (0 kommentarer)

ja usch , nu har skolan börjat igen .. första veckan gick väl ganska bra tycker jag , då ska vi inte tala om det nya schemat vi fick då , fan vad det sög egentligen .. visst fick ganska mycket sovmorgon men får sluta fem tre dagar i rad . menmen .
ja vad ska jag göra idag då ?
jag har inte en anning om vad jag ska göra faktiskt , får se .. blir säkert bara hemma idag . tänkte gå ut och ta lite bilder på snön idag faktiskt . haha . skojliv . kanske kolla om mary är hemma och vill göra någonting .
äsch .

tack .

Skrivet av saandreew, 2007-01-13

Visa hela (1 kommentar)

jag kan inte förklara i ord hur lågt du ligger i mina ögon.
igår, vad gjorde jag då? jo, jag var hemma och slappade och tog det väldigt lungt, sen gick jag med min mor och far till ÖB kollde på lite grejer, men det jag letade efter igår hittade jag ju idag, såklart, haha. och sen efter det så satt jag mig på en motionscykel typ och cyklade där i en halvtimme och gjorde sen lite sit-ups o grejer, kände mig ganska duktig då faktiskt, sen precis när jag skulle gå och duscha så ringde robert och frågade om han fick komma förbi en sväng, självklart fick min bubbe göra det ;) så var han där i en halvtimme kanske lite mer ungefär sen var han tvungen att gå igen, jobbigt :( . sen efter de så duschade jag, åt mat, kollade på tv, pratade med frida i telefon, men vad hände då? det bröts? jag vet inte, sen skickde jag ett sms till henne men fick inget svar. vad mobbat det lät. haha.
äsch, orkar folk verkligen läsa när man bara skriver om sig själv? tycker man verkligen att det...

Skrivet av saandreew, 2007-01-06

Visa hela (0 kommentarer)

det var längesen vi sågs du och jag. och kanske är det lika bra det också, vad vet jag? jag orkar inte angagera mig så att du vet.
men det var du och jag som gjorde allt tillsammans, allt. det fanns nästan ingenting som vi gjort. och jag saknar faktiskt minnena tillsammans med dig och det kommer jag alltid att göra, bara så att du vet. när man saknar degerfors, då saknar man dig.
menmen, tiderna förändras. du förändras, det har jag märkt. jag förändras, men jag vet inte om det märks? svårt att se det själv faktiskt. men jag är fortfarande samma person inom mig. vad mer ska jag tilläga? äsch, skit samma.
om jag har förstått detta rätt så ska man alltså skriva det man antingen tycker om eller det som man bara har i huvudet. jag skriver det som jag inte egentligen orkar berätta för alla, så kan dom lika gärna läsa det här om dom vill. så berättar jag för dom jag känner för.
menmen, idag då .. vad ska jag hitta på? inte en anning. kanske ska vara med mary om hon...

Skrivet av saandreew, 2007-01-05

Visa hela (0 kommentarer)

nej nu tänkte jag börja skriva på samma sak igen som jag skrev igår, men jag känner att jag måste göra det. jag skriver inte det här för att försöka få folk att tycka synd om mig eller någonting sånt utan jag skriver det istället för att bära runt på det själv eller slippa belasta andra människor på mina problem så att ni vet. men iallafall, jag tycker det känns så jävla omoget av dig att hålla på sådär som du gör, du svarar inte på mina inlägg som jag skrivert till dig, du verkar helt och hållet ignorera mig. om du nu är sur på mig bara för att jag inte hörde av mig när jag var på besök o karlskoga och degerfors så ska du veta att jag hade verkligen ingen tid över att göra någonting annat eftersom jag hälsade på släktingar som jag säkert inte träffat på jag vet inte hur länge, men ja ursäkta så mycket för det isånafall då. jag pallar iallafall inte sitta och tjata på att vi ska ses och såna saker när det i slutändan inte blir någonting utav det...

Skrivet av saandreew, 2007-01-02

Visa hela (1 kommentar)

ja vad ska man egentligen skriva då i sin blogg? någonting som faller alla i smaken eller någonting som man själv tycker är så jävla intressant och bara måste få berätta det för alla eller ska man helt enkelt bara skriva det man känner för och som man har i huvudet?
jag tror nog att man kan skriva precis vad fan man vill, för det finns ju inte direkt någon lag som säger att såhär ska man skriva. önskar att jag kunde skriva nånting som lockade världen. men det lär nog bli ganska svårt att lyckas med det. som min syster säger, kanske måste vara nått poetiskt, eller ja, hon har väl kanske inte sagt just sådär men jag formulerar om det så att det blir så iallafall.
ett nytt år är det nu iallafall, vad händer det här året då? jag kommer nog få ett väldigt lyckat och fint år med tanke på robert. han gör verkligen så att man vill fortsätta leva dom här dagarna. tack för att du alltid finns där för mig. jag älskar dig.

alla tankar bara snurrar runt i...

Skrivet av saandreew, 2007-01-01

Visa hela (1 kommentar)