En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sandra therese falkeling

en svår och jobbig grej.

ja vad ska man egentligen skriva då i sin blogg? någonting som faller alla i smaken eller någonting som man själv tycker är så jävla intressant och bara måste få berätta det för alla eller ska man helt enkelt bara skriva det man känner för och som man har i huvudet?
jag tror nog att man kan skriva precis vad fan man vill, för det finns ju inte direkt någon lag som säger att såhär ska man skriva. önskar att jag kunde skriva nånting som lockade världen. men det lär nog bli ganska svårt att lyckas med det. som min syster säger, kanske måste vara nått poetiskt, eller ja, hon har väl kanske inte sagt just sådär men jag formulerar om det så att det blir så iallafall.
ett nytt år är det nu iallafall, vad händer det här året då? jag kommer nog få ett väldigt lyckat och fint år med tanke på robert. han gör verkligen så att man vill fortsätta leva dom här dagarna. tack för att du alltid finns där för mig. jag älskar dig.

alla tankar bara snurrar runt i huvudet på mig. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, tror bara att det är en massa inblining och så skriver jag ner det jag tror och så går allt åt helvete sen. jag har redan gjort det idag, men sen är det ju frågan för om det kommer att gå åt helvete eller inte. det märks väl. om du inte svarar på det senaste jag har skrivit till dig är det ju nånting som jag måste ha gjort dig men som jag själv inte vet om att jag gjort. hatar när det är så.
vad ska man hitta på en sån här kväll då? ska nog försöka lära mig att spela den dära låten på gitarr, gud vad jag så gärna skulle vilja kunna spela gitarr. beundrar verkligen alla som kan göra det eftersom jag själv verkar vara helt talanglös.
äsch, om det är någon sen som vet hur/om man kan kolla hur många som läser ens blogg vore jag vänlig om någon kunde kanske skriva det till mig då.

tack.

Skrivet av saandreew, 2007-01-01 18:42

Dt där var ett bra inlägg , :) jag gillar dt :) fortsätt så , dt var kul att läsa . Man kan ju skriva precis vad man vill i sin blogg, dt finns ju itne nån lag precis som du säger , men om man gilalr fiske t.ex kanske man vill skriva om fiske, då kanske man ska kalla bloggen nått om fiske , så kan alla andra som gillar fiska , läsa, kommentera , å kanske ge tips å ideer (( var fick jag fiske ifrån )) :P jaja ... men skriv vad du känner för helt enkelt nått som du gillar , det du har i huvudet , ?! sånt som du vill dela med andra ...xD jaja , jag kanske inte är den bästa på att ge tips å råd men jag försöker i af :) Man lär sig göra bättre ilägg med tiden tror jag , men du får väl pröva dig lite fram , Gott nytt år .

Skrivet av ennA, 2007-01-01 19:13

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?