En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sandra therese falkeling

try to grow up, please.

nej nu tänkte jag börja skriva på samma sak igen som jag skrev igår, men jag känner att jag måste göra det. jag skriver inte det här för att försöka få folk att tycka synd om mig eller någonting sånt utan jag skriver det istället för att bära runt på det själv eller slippa belasta andra människor på mina problem så att ni vet. men iallafall, jag tycker det känns så jävla omoget av dig att hålla på sådär som du gör, du svarar inte på mina inlägg som jag skrivert till dig, du verkar helt och hållet ignorera mig. om du nu är sur på mig bara för att jag inte hörde av mig när jag var på besök o karlskoga och degerfors så ska du veta att jag hade verkligen ingen tid över att göra någonting annat eftersom jag hälsade på släktingar som jag säkert inte träffat på jag vet inte hur länge, men ja ursäkta så mycket för det isånafall då. jag pallar iallafall inte sitta och tjata på att vi ska ses och såna saker när det i slutändan inte blir någonting utav det iallafall. nej, jag tycker iallafall att du kan ta och berätta för mig vad jag gjort dig så kanske vi kan lösa problemet? ska våran vänskap sluta såhär bara för en sån här liten skitsak? nej!

vad händer idag då? jo det ska jag tala om för er, jag ska träffa robert när han har vaknat, väntar på att telefonen ska ringa med min lilla melodi som för tillfället är "elegi" med lars winnerbäck så den väntar jag på att ska spelas :) så får man se vad vi hittar på för nånting. men som vanligt så brukar det iallafall alltid bli skojigt.

kan musik vara en drog? det tror jag faktiskt. för om jag inte lyssnar på musik på en dag kanske då känns det som man får värsta abstinens eller vad det heter. jag måste verkligen lyssna på musik för att må bra helt enkelt. men det finns ju andra saker som också kan få en att må bra. men back to the musis, undra egentligen hur det kommer sig att vissa är så otroligt dukiga på att skriva musik och andra inte? jag skulle vilja kunna göra det, jag har mycket drömmar men att kunna skriva fin och bra musik skulle ju vara nånting ganska ballt om jag får säga det själv.

thåström lars winnerbäck ebba grön imperiet lisa ekdahl anna ternheim my chemical romance the clash ramones zebrahead moneybrother lostprophets guns ´n roses takida the used m.m

tack.

Skrivet av saandreew, 2007-01-02 11:12

Bra skrivet Sandra. Snubblade in på din blogg när jag var ute och surfade. Synd att jag inte hann/kunde träffa Er när ni var hemma hos min föräldrar och hälsade på. Hälsa resten av familjen. En av dina kusiner i Degerfors - Ann-Sofie

Skrivet av Affi, 2007-01-04 20:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?