En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sandra therese falkeling

det var längesen vi sågs du och jag.

det var längesen vi sågs du och jag. och kanske är det lika bra det också, vad vet jag? jag orkar inte angagera mig så att du vet.
men det var du och jag som gjorde allt tillsammans, allt. det fanns nästan ingenting som vi gjort. och jag saknar faktiskt minnena tillsammans med dig och det kommer jag alltid att göra, bara så att du vet. när man saknar degerfors, då saknar man dig.
menmen, tiderna förändras. du förändras, det har jag märkt. jag förändras, men jag vet inte om det märks? svårt att se det själv faktiskt. men jag är fortfarande samma person inom mig. vad mer ska jag tilläga? äsch, skit samma.
om jag har förstått detta rätt så ska man alltså skriva det man antingen tycker om eller det som man bara har i huvudet. jag skriver det som jag inte egentligen orkar berätta för alla, så kan dom lika gärna läsa det här om dom vill. så berättar jag för dom jag känner för.
menmen, idag då .. vad ska jag hitta på? inte en anning. kanske ska vara med mary om hon orkar, hon hade tydligen varit i västerås tror jag det var, så kanske ska vara med henne sen när hon har kommit hem. annars så blir jag nog bara hemma och tar det lugnt, ska kanske städa rummet mitt om jag orkar, iallafall försöka ta tag i målandet. men det är så svåra uppgifter och så är det så långtråkigt, förstår inte. läraren har liksom tatt uppgifter för typ värsta målkuniga och det är ju inte jag, kan ju inte ens måla ju :O
imorgon får jag iallafall träffa robert, ska bli mysigt. får se vad vi hittar på för nått men det blir nog iallafall någonting skoj.
ska be min mor att få beställa två thåström skivor idag också, hoppas att hon låter mig göra det. jag är ju duktig och betalar dom själv, oj vad duktig jag försökte låta där va, haha.
äsch, skööt om er alla.

Skrivet av saandreew, 2007-01-05 13:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?