En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sandra therese falkeling

jag kan inte förklara.

jag kan inte förklara i ord hur lågt du ligger i mina ögon.
igår, vad gjorde jag då? jo, jag var hemma och slappade och tog det väldigt lungt, sen gick jag med min mor och far till ÖB kollde på lite grejer, men det jag letade efter igår hittade jag ju idag, såklart, haha. och sen efter det så satt jag mig på en motionscykel typ och cyklade där i en halvtimme och gjorde sen lite sit-ups o grejer, kände mig ganska duktig då faktiskt, sen precis när jag skulle gå och duscha så ringde robert och frågade om han fick komma förbi en sväng, självklart fick min bubbe göra det ;) så var han där i en halvtimme kanske lite mer ungefär sen var han tvungen att gå igen, jobbigt :( . sen efter de så duschade jag, åt mat, kollade på tv, pratade med frida i telefon, men vad hände då? det bröts? jag vet inte, sen skickde jag ett sms till henne men fick inget svar. vad mobbat det lät. haha.
äsch, orkar folk verkligen läsa när man bara skriver om sig själv? tycker man verkligen att det är intressant, fast i och försej, de är ju det som man vet mest om och det som man kan berätta mest och också. det är ju inte så svårt att skriva ner lite om sig själv och hur man mår. det tycker inte jag iallafall att det är.
nej, nu orkar jag inte skriva mer.
väntar på att ida ska höra av sig så jag vet när jag kan åka och hälsa på henne i munkfors. gud vad skoj det skulle vara.
hade fint alla.

tack.

Skrivet av saandreew, 2007-01-06 12:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?