En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
saaraaaa

saaraaaas bloggis

Du det var ett tag sen man skrev här va?! ;D

Mitt liv är bra! Jag tar snart studenten och har ont i magen varje dag för det :P hihi..
Just nu sitter jag och väntar på min kära Mikael som är ute och ränner på BMB! Vågar inte gå till han mitt i natten själv :P Så då får man sitta hemma och vänta :D Tova ligger och sover med Sofie i hennes säng. Hon sover nog för natten nu. Stackars henne när vi ska gå hem. Nej nu ska jag göra någon nytta! Jag tycker att det luktar bränt här. hmm..undrar var det kan komma ifrån.
puss och godnatt

Skrivet av saaraaaa, 2008-04-13

Visa hela (0 kommentarer)

Hej

Livet leker, och Tova är sötast i VÄRLDEN!!!

+ Att jag älskar Micke jättemycket <3

Idag har jag jobbat! På skultunabingon. Var väl ok, det är så fruktansvärt tråkigt bara att sitta själv under hela bingon. På onsdagar sitter ju alla kontrollanter på drive-inn tillsammans, men icke på söndagsbingon. Då sitter dem utspridda. Så jag satt där själv.
Jag sålde även Mini-bingo och Fifty-Fifty innan allt drog igång. Med Niklas! Var på drive-inn med Lina och Daniel. Daniel är en tokig prick :P

Nu sitter jag och gör ingenting eftersom Mikael kollar på något trååååkigt program på tv och Tova sover. Vi ska väl snart gå hem till Micke. Jag är jättetrött och vill bara hem och sova!
Just ja...SysterYster Emma åkte till tyskland idag :) Och SysterYster Sofie åkte till Finland igår. KUL för dem!! :)

Nej nu ska jag göra någon nytta!

-Puss-

Skrivet av saaraaaa, 2007-08-05

Visa hela (0 kommentarer)

JAG VISSTE ATT ALLT SKULLE ORDNA SIG MIKAEL!
Det ska vara du och jag livet ut, det är bara så. Att du äntligen har förstått.
Du är verkligen det bästa som har hänt mig. Det spelar ingen roll vad du än säger och gör. Du är verkligen den bästa personen som finns på denna gjord. Jag älskar dig! <3

Skrivet av saaraaaa, 2007-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

tränade på lasarettet. är med i en grupp kallad "knägruppen" hahaha oh yes. men det var skönt att få bli RIKTIGT svettig igen. och trevliga människor där. :) fast nog känns det i knät efter träningen. verkar lite smått ibland, sen är balansen i knät inte den bästa. far åt alla olika håll! hmm..jaja! Men det går framåt iaf, bättre det än bakåt :D

Ska väl åka och sola snart! Om jag kan flörta till mig lite pengar av mammi :) hihi

Sen ikväll kommer Johanna, Andreas och Tobias :D wiiiiiie..

Skrivet av saaraaaa, 2007-02-09

Visa hela (0 kommentarer)

idag har jag varit och sminkat mig på make up store :) hihi, det var kul!
Sedan åkte jag och Sofia till media och jag gjorde klart bilden som jag ska skicka till Argentina. wiiie. den blev bra :) så imorgon ska jag försöka att smuggla med en sån hem :P
http://saaraaaa.bilddagboken.se/ :)

Skrivet av saaraaaa, 2007-02-07

Visa hela (0 kommentarer)

Emma..16 år idag :) <3

En massa släktingar har varit här idag. Och även Mikael..Johanna också på ett litet hörn. Hon kom förbi och var rosenrasande. Stackars flicka!

Jag och micke har nyss kollat klart på en film som vi inte kikade klart på för några veckor sedan. haha ;) bra film!! och nu sitter man här och lodar och är nevös inför imorgon då man ska till make up store och bli sminkad iiiiih :D kul!! Sen ska jag och sofia åka till vallbyinstitutet och göra klart våran bild som ska skickas till Argentina! :)

Andreas är min vän, är du nöjd? haha

Sen vad gällande Mikael! Jag vill bara att allt ska bli bra! Orkar inte ha det såhär mycket längre! Jag mår sååå jävla bra när jag är med dig och när jag inte är med dig så tänker jag på dig hela tiden. Jag hoppas och tror att allt ordnar sig, för du är verkligen mitt allt!
LOVE ALWAYS HOPE, HONEY!!!

-Puss-

Skrivet av saaraaaa, 2007-02-06

Visa hela (0 kommentarer)

så fyller min lillasyster Emma 16 år :) hihi

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Bara varit i skolan sedan varit hemma och sovit. Har också varit ner på herr-träningen. Träffade Micke där nere. Trevligt. Nu sitter jag och pratar med mina vänner, dom tycker jag om. Har inte så mycket att skriva om idag!
Så jag slutar här.. :)

Skrivet av saaraaaa, 2007-02-05

Visa hela (0 kommentarer)

Mikael kommer hit snart. MYPYS MYSPYS MYSPYS :) HAPPY!!!


Inatt runt 01.00 kom Mikael hem till. Han sov kvar här, det var väldigt mysigt. Har saknat dig massa på nätterna så nu klarar jag mig väl några veckor utan dig. Eller inte!! Blev iallafall extreemt glad över det. Jag vet att allt kommer att ordna sig till slut. Vi låter det ta den tid det tar så hittar vi tillbaka till varandra till slut. För dig kommer jag aldrig sluta älska.

Har varit hos Mormor och Morfar idag. Dom åker till Finland imorgon och blir där i 1 vecka. Min morbror Christian och hans tjej Linda var där och självklart kusinerna Daniel, Amanda och Mathilda. Mathilda är en tokis. Hon sprang runt under hela tiden när vi var där. Tröttnar dom aldrig? ;P Efter en stund så skickade jag ett sms till Mikael och frågade hur många matcher han hade kvar att döma och efter någon minut fick jag ett svar tillbaka där det stod; är klar! sitter utanför eran dörr nu. Så då var det bara att packa ihop sitt pick och...

Skrivet av saaraaaa, 2007-02-04

Visa hela (0 kommentarer)