En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
saganomenfantasi

saganomenfantasis bloggis

hej.. jag heter carolina jag kommer från Göteborg, men nu bor jag i stockholm. Här kommer jag skriva om allt möjligt som händer mig. Lite som en dagbok kanske.. fast offentlig =)

oj.. nu var det längesedan jag skrev! jag ska skärpa mig.. lovar!
Det har hänt mycket sen sist:

jag har flyttat från skolan och istället flyttat in i en lägenhet med en kompis i Årsta. Jag trivs mycket bättre här, och det är nära till allt =)

Jag fixat en praktikplats också, på Regeringsgatans blommor inne i stan..de ka bli skitkul, jag kommer att ha första praktik perioden om tre veck

C och jag har vandrat omkring inne i stan och försökt hitta en nalle som häller i ett hjärta där det står "jag älskar dig" men det finns ju inga!!

Det har blivit några timmar på sportbaren i solna, där J jobbar.. där har ja suttit och hållt henne sällskap. Där har vi även träffat den kära Romeo ;) Eller kalles kaviar.. kärt barn har många namn.

I torsdags efter dom hade stängt åkte jag, J, M och julias chef in till f12, så jävla kul hade vi.. och jag hittade min bartender. =) så söt. hehe. Och min klack gick av! inte bara nedre delen utan hela klumpen!!

Igår...

Skrivet av saganomenfantasi, 2008-08-16

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har snart hela första veckan gått! Det är fortfarande lika kul.. jag som var rädd att jag skulle ångra mig och inse att det inte alls är florist jag vill bli, men nu vet jag! Det klart jag vill det.
Imorgon bär det av hem till gbg för att gå på min morbrors bröllop på lördag, det ska bli riktigt intressant... L kommer ja vara där.. honom har ja inte träffat på sjukt länge, hoppas han e lika snygg som sist :)
Nu ska jag gå och laga middag =)

Skrivet av saganomenfantasi, 2008-08-07

Visa hela (0 kommentarer)

Hej
Andra dagen i skolan! Jag vet, vi börjar tidigt men det gör inget för det är så kul. Jag går på Munkeröds florist utbildning i Bålsta. Jag bor här på skolan med två andra tjejer..det är grymt mysigt att bo såhär och det är skönt att inte bo hemma :) Även om det är mitt ute i ingenstans så kan jag ändå trösta mig med att jag har två olika lägenheter att bo i på helgerna inne i Stockholm.. Skönt med lite valmöjligheter!
Idag har vi gjort olika spiralbuketter, mest med olika rosor. Det ser ju så enkelt ut när andra sätter ihop en bukett, men herre gud! Man måse hålla fingrarna på ett visst sätt, hålla hårt, men inte för hårt, och man ska vara avslappnad i lillfingret! Lillfingret!! Fick iallafall in tekniken efter ett tag och resultatet blev helt okej, men jag blir aldrig nöjd! Skulle kunna stå och pilla med samma bukett en hel dag.. jag tror att jag måste säka mina krav på mig själv.
Jag bor här med två tjejer H och S
Nu är det dags för mig att...

Skrivet av saganomenfantasi, 2008-08-05

Visa hela (0 kommentarer)