En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
saganomenfantasi

saganomenfantasis bloggis

tältsäng

oj.. nu var det längesedan jag skrev! jag ska skärpa mig.. lovar!
Det har hänt mycket sen sist:

jag har flyttat från skolan och istället flyttat in i en lägenhet med en kompis i Årsta. Jag trivs mycket bättre här, och det är nära till allt =)

Jag fixat en praktikplats också, på Regeringsgatans blommor inne i stan..de ka bli skitkul, jag kommer att ha första praktik perioden om tre veck

C och jag har vandrat omkring inne i stan och försökt hitta en nalle som häller i ett hjärta där det står "jag älskar dig" men det finns ju inga!!

Det har blivit några timmar på sportbaren i solna, där J jobbar.. där har ja suttit och hållt henne sällskap. Där har vi även träffat den kära Romeo ;) Eller kalles kaviar.. kärt barn har många namn.

I torsdags efter dom hade stängt åkte jag, J, M och julias chef in till f12, så jävla kul hade vi.. och jag hittade min bartender. =) så söt. hehe. Och min klack gick av! inte bara nedre delen utan hela klumpen!!

Igår skulle vi till F12 igen, men av någon anledning hamnade vi uppe på nån sunkig bar och satt å spanade på horor ;s haha.. de va hemskt.. sen blev det efterfest me romeo och viktor på våran balkong. Kvällen avslutades med att kolla på Stephen Kings "It".. vid 07.00 i morse var det dags att gå och lägga sig.. Jag och V delade på en tältsäng som knappt e 90.. de va inte bekvämt!

Ikväll då?

Ja, lite beslutsångest.. antingen F12 me J eller bio me J, V och R.. vi får se vad som händer..

Nu ska jag och J ut och köpa godis..
puss

Skrivet av saganomenfantasi, 2008-08-16 15:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?