En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sakims bloggis

Sverige är ett demokratiskt land, där folket ska få säga vilka som representerar dem . Det är en självklar sak i den svenska demokratin. Ska inte alla partier stå för mänskliga rättigheter?
Ska inte Sverige respektera det mångkulturella samhället? Ska inte Sverige, som samhälle, se värde i alla människor?

Det känns som Sverige begränsar sig i de här frågorna. Sverige kan vara stolt över att vara ett av de länder som har relativt lite rasism, ändå känns det för mig som om vi har en lång bit kvar för att övervinna den totalt. Det är mycket i den svenska politiken och samhället som visar att rasism och främlings fientlighet är kvar i små mängder; ett par väl behövliga ändringar kan göras.

Ett rasistisk land är ett oacceptabelt land, att låta ett parti som Sverigedemokraterna synas som en del av Sverige är för mig obehagligt. Man har yttrandefrihet så länge man inte kränker någon. Sverigedemokraternas åsikter är kränkande mot flyktingar och människor med...

Skrivet av sakim, 2006-10-18

Visa hela (3 kommentarer)

Upon the catwalk, the cats trying to find a way under the bridge of the human empire.
The race of rules and corruption. While their tails keeps there balance between justice and liberty.Seeing trough darkness, walking without noise, making their own light, keeping the trust in themselves. A perfect race for treason, and yet they keep it true, for are there a simpler way to be you, in the civilization? With no anger in the soul of a nation.

Skrivet av sakim, 2006-09-21

Visa hela (0 kommentarer)

'Ello Poppits!

Skrivet av sakim, 2006-09-01

Visa hela (1 kommentar)