En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sam

De tankar du inte kan höra.

Här får ni ta del av min vardag, vardagsfunderingar och mer speciella händelser... Det uppdateras flitigt, så se till att du inte missar så mycket.

De tidigare somrarna, dom före förra sommaren, de minns jag inte så mycket av.
Förra sommaren minns jag nästan vad jag gjorde dag för dag. Det var den bästa sommaren hittills i mitt liv.
Det började väl på midsommardagen när Sanna hade sin villafest. Dendär goda maten, musiken och stämningen var början på en sommar fylld med annat roligt.
[Oj va jag känner mig nostalgisk]
Plötsligt så var vi bara ett sammansvetsat gäng, ett shack, som skulle göra hela den otrevliga vintern trevlig.
Nu nalkas ännu en sommar, som förhoppningsvis blir snäppet bättre. För bättre, det kan det alltid bli, men inte perfekt.
Villasäsongen är på kommande, och frågan är bara var, när och hur? Men det ordnar sig alltid.

Kram

Skrivet av sam, 2006-05-09

Visa hela (0 kommentarer)

They're looking up the sun, the light of reason gone, N' hope has been
succesfully undone
The question's burning on, where is it coming from no one seems to know
the monster born

It's a bad trip on a sinking ship, when no one seems responsible
Scapegoat to rock the boat, Yeah, we need someone expendable
Volunteers to face the fear, can we be sensible
Find a way to break the fall, find out the cure for all

Is there a hero somewhere, someone who appears and saves the day
Someone who holds out a hand and turns back time
Is there a hero somewhere, someone who will never walk away
Who doesn't turn a blind eye to a crime

They're looking up the sun, they have their chosen one
You know this time they'll make him play along
They're talking to the arms, the fathers and their sons,
there's nowhere left to run and hide

It's a bad trip on a sinking ship, when no one seems responsible
Scapegoat to rock the boat, Yeah, we need someone expendable
Volunteers to face the fear, can we be...

Skrivet av sam, 2006-05-07

Visa hela (0 kommentarer)

Finns det ens något som heter återaktivering?! Eller finns det bara aktivering och inaktivering. Nåja, det är egentligen inte så viktigt. Bara för att inte ha en oanvänd blogg liggandes någonstans så måste jag väl skriva en rad eller två.
Dehär måst vara världens tråkigaste lördag. Den är så urtrist att det inte finns ord för sådana lördagar. Det är ju meningen att lördagar ska vara roliga, eller åtminstone lite händelsefyllda så man slipper gå runt och ha tråkigt.
Min sista lediga dag, och jag har tråkigt!!!! KATASTROF!!!
Imorgon ska jag infinna mig vid en stycken SIA-kiosk klockan 14 och stå och skopa glass i strutar till klockan 18, jippi. På måndag ska jag stå i glasskiosken 11-17, PÅ FÖRSTA MAJ!!! Det kommer att vara så Busy(t) så jag kommer knappast att hinna dricka en klunk vatten ens. Men vad gör man inte för sin stad, vem skulle annars leende stå i den fula mössan och tjäna befolkningen när glassberoendet blir för stort??! Så ni ska tacka mej....

Skrivet av sam, 2006-04-29

Visa hela (0 kommentarer)

Rolig, tråkig, trevlig, tröttsam, skrattretande och fartfylld
-Så skulle jag beskriva helgen som gått.
På fredag bestämde jag mej för att tillbringa kvällen i Jeppis, det är ändå tre veckor sedan jag ens gjort ett besök vid pappas. Sagt och gjort satt jag där den kvällen och tittade på Tv med mina småbröder.
När jag vaknade på lördag kände jag en såndär glad känsla i kroppen, åt lite frukost och körde till Nykaabi. [Bla bla bla bla bla bla bla bla (häremellan gjorde jag allt väsentligt)]. Emma, jag, Annika och Tobbe begav oss söderut och mellanlandade i Kvevlax. Där installerade vi oss hos Emmas morföräldrar (lyckligtvis, för dem, så var de inte hemma), satte oss bekvämt i soffgruppen (som vi planerar att knycka) och tittade lite på Tv [Brandy & Herr Morris ;P]. Slutligen blev vi hungriga och satte fart mot slutdestinationen, VASA. [Här åt vi en liten matbit för att inte svälta ihjäl under kvällen]. Småstadsbor som vi är sprang vi runt ganska länge och letade...

Skrivet av sam, 2006-04-09

Visa hela (0 kommentarer)

Eller brukar det finnas en halvmeter snö på marken den 3 april? Det är ju nästan värt att börja prata om vädret nu utan att folk ska tro att man inte har annat att prata om. Bittert.

Det börjar närma sej, kulturutbytet. Den 11 augusti anländer konstintresserade ungdomar från Belgien, Irland, Spanien, Italien, Tjeckien (och kanske någon mer också?) hit till Nykarleby för att göra ett kulturutbyte under kulturveckan med den stora finalen på kulturnatten. Det som är lite buttert i dethär sammanhanget är att det inte är fler än två som är lika gamla som jag, och vi är äldst. Men konst som konst. Det ska bli väldigt roligt iallafall, förutsatt att jag inte jobbar :/

Take Care!

Skrivet av sam, 2006-04-03

Visa hela (0 kommentarer)

Tittade nyss på ett program om grymma späckhuggare som tog livet av en oskyldig gråval. Och de ska kallas kulturella? Var Hitler kanske kulturell för att han tog livet av oskyldiga judar? Livet är grymt!

Nu har jag beslutsångest. Ja har ingen som helst lust att festa i Jeppis imorgon :/ Jag känner bara helt enkelt att detdär är något som jag redan har provat på, och endast en gång har det hänt sej att jag haft någotsånär roligt vid Melody. Och dessutom... Festa två helger i rad??! No thanx!! Då väntar jag hellre till nästa helg. Inse faktum, jag är ingen partymänniska.

Gonatt folk!

Skrivet av sam, 2006-03-30

Visa hela (1 kommentar)

Well Done, Matteskrivningen gick helt superbt, och jag lyckades samla på mej poäng motsvarande ett B eller ett C ^^ Alltså. Nu är jag helt säker på att jag kommer att få den vita mössan den 3 juni i år, det kommer att bli blommor, studentkalas och fest. Aah *lycka*. Just nu känns det som att livet är rätt så bra. Men jag sku gärna ha firat i Vasa i helgen istället för Jeppis. Jeppis är liksom så trist och man har sett allt vad det har att erbjuda. Vad gör man på melody egentligen när resten av gänget är på dansgolvet och man själv inte tycker om att dansa? Sen när man som kvällstrött blir sömnig redan 01 så blir allting bara ännu tråkigare iom att resten av gänget är hur pigga som helst... Jag sku kunna tänka mej att sitta och disskutera hela kvällen, eller springa runt och fota resten av gänget.
Eller... JA till mysiga hemmakvällar!!!!

Det känns som en lättnad, och ett steg närmare att ha en vän att dela lägenhet med nästa år. Det ska bli skönt att...

Skrivet av sam, 2006-03-30

Visa hela (0 kommentarer)

pirrigt. Idag vet jag, blir jag student våren 2006 eller hösten 2006?? Det vill säga, lyckades jag samla ihop de poäng som behövs i matematik för att få minst ett A? "Vad är sannolikheten för minst ett A?".. Men jag tycker nog att jag kunde tillräckligt mycket för att skrapa ihop de 8-12p som behövs för godkänt.. Men vi vet ju alla att för optimistiskt leder till besvikelse. Lovar ni att hålla tummarna för mej? Jag tror att jag ska se om jag skulle få något preliminärt i den andra modersmålsuppsatsen också, kanske tillochmed bättre än E?! *tindrar med ögonen* Nä nu blev jag sådär optimistisk igen. :/
Okej, men önska mej lycka till nu!!
*springer iväg till skolan*

...

Skrivet av sam, 2006-03-28

Visa hela (0 kommentarer)