En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sam

De tankar du inte kan höra.

ReAktivering

Finns det ens något som heter återaktivering?! Eller finns det bara aktivering och inaktivering. Nåja, det är egentligen inte så viktigt. Bara för att inte ha en oanvänd blogg liggandes någonstans så måste jag väl skriva en rad eller två.
Dehär måst vara världens tråkigaste lördag. Den är så urtrist att det inte finns ord för sådana lördagar. Det är ju meningen att lördagar ska vara roliga, eller åtminstone lite händelsefyllda så man slipper gå runt och ha tråkigt.
Min sista lediga dag, och jag har tråkigt!!!! KATASTROF!!!
Imorgon ska jag infinna mig vid en stycken SIA-kiosk klockan 14 och stå och skopa glass i strutar till klockan 18, jippi. På måndag ska jag stå i glasskiosken 11-17, PÅ FÖRSTA MAJ!!! Det kommer att vara så Busy(t) så jag kommer knappast att hinna dricka en klunk vatten ens. Men vad gör man inte för sin stad, vem skulle annars leende stå i den fula mössan och tjäna befolkningen när glassberoendet blir för stort??! Så ni ska tacka mej. Egentligen tycker jag bara att det ska bli skönt att börja jobba så jag slipper att gå omkring där hemma hela dagarna och tråka ut mig själv med dåliga skämt.
Jag vet det låter tjatigt, men fyyyy va trist dag!!!!! Jaha, vad ska jag nu hitta på för skojigt? Städa upp allt som ligger utslängt överallt? Gå ut och räfsa? Gå ner och se på när mamma kokar munkar? Sätta på dumburken och titta på något trist program? Ja, se, valen är många...
Hah, nu ska ja inte tråka ut er mera. Men nu vet alla anhängare av denna blogg att skribenten fortfarande inte har gått vilse mer än på Brändö igår. Egentligen gick jag ju inte vilse då heller, jag visste bara inte riktigt var jag höll hus :)

Take care och krama om varandra!

Skrivet av sam, 2006-04-29 19:48

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.