En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sam

De tankar du inte kan höra.

Huvudet värker; av trötthet eller av bearbetning?

Rolig, tråkig, trevlig, tröttsam, skrattretande och fartfylld
-Så skulle jag beskriva helgen som gått.
På fredag bestämde jag mej för att tillbringa kvällen i Jeppis, det är ändå tre veckor sedan jag ens gjort ett besök vid pappas. Sagt och gjort satt jag där den kvällen och tittade på Tv med mina småbröder.
När jag vaknade på lördag kände jag en såndär glad känsla i kroppen, åt lite frukost och körde till Nykaabi. [Bla bla bla bla bla bla bla bla (häremellan gjorde jag allt väsentligt)]. Emma, jag, Annika och Tobbe begav oss söderut och mellanlandade i Kvevlax. Där installerade vi oss hos Emmas morföräldrar (lyckligtvis, för dem, så var de inte hemma), satte oss bekvämt i soffgruppen (som vi planerar att knycka) och tittade lite på Tv [Brandy & Herr Morris ;P]. Slutligen blev vi hungriga och satte fart mot slutdestinationen, VASA. [Här åt vi en liten matbit för att inte svälta ihjäl under kvällen]. Småstadsbor som vi är sprang vi runt ganska länge och letade efter Oliver's inn [Ollis], bara för att till vår stora besvikelse hitta en portvakt som säger att det pågår privat fest fram till 23 [surt]. Vi tillkallade vår Vasaguide [Tobbes storebror Johnny] som släpade med oss till O'Malleys. Hjälp vad liten man kände sig bland alla medelåldersmänniskor, men vi hade tur som hade tiden på vår sida. Klockan rusade iväg och vi förflyttade oss till Ollis; här var det kö för att slippa in i värmen :/
[Äntligen var vi där vi skulle, eller?]
Här var det MUCH folk, men vi hittade ett litet bord mitt i där det dessutom fanns frisk luft [kan ni tänka er!!]. Så småningom anslöt sig Daniel till gruppen, och det blev trevligt. Drinkpinnar är användbara saker, och dansbandsnamn är inte bra att kunna (för ryktets skull). Kvällen tog på något sätt slut rätt snabbt; men det är väl som man brukar säga, "tiden går fort när man har roligt"!
En sväng via Brändö, och lite knepigare att hitta tillbaka till stan [Nå int egentligen, det var bara vi som tänkte lite dåligt]. På vägen till Kvevlax steg en dum polis ut på vägen och ville se hur nykter chaufför vi hade. Vilken tur att det var en alkoholfri [Drink n' drive] jag fick vi Ollis, och därför fick vi fortsätta lika snabbt som vi blivit stannade.
Natten blev lång eftersom jag har en tendens att ha svårt att somna på nya ställen. Plötsligt vaknade jag när klockan var 9 på morgonen, och var hur pigg som helst.
Dagen till ära har jag inte gjort någonting.

Brandy och Herr Morris!!! (ett uttryck som förföljt oss genom vårt lilla äventyr)

Skrivet av sam, 2006-04-09 19:31

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.