En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

samas bloggis

Dagen började fuckat som vanligt .. mobilhoran laddades ur så jag vakna inte förns klockan ett (Y) gick till skolan och möttes av en emma utan smink :O haha men hon var ju söt iaf :p haha.. lyckades givetvis stöta på engelska läraren "nemen hej emelie dej såg jag inte på engelskan...?" "öhh naee de va ju då så att jag försov mej lite ehheh..." försov dej? jamen oj så länge?" "mmmmm..." SMOOTH!

Anars idag då? vart hemma och muppat sen kom ju Lii förbi en snabbis ofc. Spela lite biljard och så bara...

Just de ska på EVK (elev vårds konferans) JIPPI! jag kan ju inte hjälpa att jag har vart sjuk och fått lite frånvaro? Eller?

Det känns bara helt snett alting livet,kärleken,kompisar,skolan alt rättare sagt.. det känns som alt rör sej men jag står still och bara ser på.

Funderar på att byta skola flytta till annan ort långt åt h-vete ärlig talat. Få en fresh start lixom. Alla chanser här känns brända bussen har gått liksom.

Det här med lilla syster... vad...

Skrivet av sama, 2007-11-23

Visa hela (1 kommentar)

jaa ni.. klockan är över midnatt,detär skola imorgon vad gör jag uppe? egentligen är jag hur trött som helst men det är hela 1,5 m till sängen så palla lyfta sej och lägga sig där.

De här med blogg ja.. de är ju nått nytt (för min del iaf har säkert funnits i minst 10 år) men va fan varför gå mot strömmen?

neee ni får vell inleda det här på ett bättre sett imorgon måste sova debatten imorgon kommer ju då gå åt h-vete känner jag nu men men

pokonis!

Skrivet av sama, 2007-11-19

Visa hela (0 kommentarer)