En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sandracarlssons bloggis

Måste bara påpeka att ja är löjligt jobbig när jag skriver, jag har på tok för mycket att berätta om saker som kan kortfattas med minst 10000 ord! så nu lite kortare sammanfattning av helgen som varit.. (Jag har nu raderat inlägget med alldelles för mycket snack)

Matcherna vi spelade i gruppen slutade med resultaten;
Kais Mora - Årsta 2-6 (tackarrr)
Årsta - RIG Umeå 3-3

Vilket gjorde att vi vann gruppen och går vidare till "semin" och mötte Västerås som vi mött en gång under serien och förlorade med 5-2, denna gång vann vi med 4-2 (jag tackar åter igen!)

Och eftersom vi vann och slog ut västeråsarna (mohaha) spelade vi återigen en match mot RIG, som samma dag vunnit över regerande mästarna IKSU, vadå nervös? vi vann med 7-4 och där är vi nu, mot UMEÅÅÅÅÅÅÅ!

helgens händelser måste få lite uppmärksamhet!

Helgens läskiga händelse; 04:14 ringer spöket på min och hannas hotelltelefon, vi dog och sov inne hos becca och ullis, somnade om vid...

Skrivet av sandracarlsson, 2007-02-13

Visa hela (2 kommentarer)

GRYM helg är nog det bästa sättet att sammanfatta det hela med!
4 matcher, 3 vinster och ja tackar ja, vidare till nästa etapp!! 10-11 mars i Umeå med det galna gänget av brudar vi alla är!

Det hela började med att jag somnade på soffan i torsdags kväll, vaknade 20 i 8 på fredag morgon, skulle vara på station 10 över 8, jag var opackad, (eller väskan) men jag hann, trött som ett as sov jag lite på tåget och sen härjade vi mest runt..

Lite om helgen;
Kom fram vid 12 sisådär på fredagen, gick till hotellet som låg extremt nära tågstationen, skönt med en väska vägandes 40 kg... "Not" (om jag nu ska sjunka lika lågt som T-G?)
Väl på hotellet stod alla och väntade på nycklar till rummen för att få packa av sig allt, visade sig att jag skulle till att dela rum med Hanna the one, förstår du!

Alla vi flickor yrde runt i varandras rum och stojjade fram och tillbaka, utforskade hotellet, stressade i mig lunch, fick mig en ansiktsbehandling, GRYMT! Trevlig tjej de...

Skrivet av sandracarlsson, 2007-02-12

Visa hela (0 kommentarer)

Rubriken ovan må låta som en rubrik till en saga, och på något sätt är det nog lite av en saga, för det är inte många som får uppleva den personen jag fått uppleva som en vän, och jag tackar Gud för att jag fått lära känna henne..

Det låter verkligen som en sån där fjortis förklaring till en vän man känt i 3 dagar och vet knappt efternamnet på, men jag har faktiskt känt Sofia i 3 år, vi kanske inte umgåtts under hela tiden, men dom senaste månaderna har hon varit oersätterlig!

Sofia Julia Maria Forslund, jag vet inte hur jag ska tacka dig, ska jag kanske baka något åt dig? Eller kanske bjuda dig på en filmkväll med pizza, eller kankse en bio? Du får bestämma vad du vill ha, Kanske ska jag bara skriva det här och hoppas att du förstår att du är den smartaste, klokaste och bästa vännen jag vet om finns på denna jord, (nu känner jag mig snudd på lesbisk med den här förklaringen, men både du och jag vet att så är ej fallet..! eller hur?)

Det jag...

Skrivet av sandracarlsson, 2007-02-07

Visa hela (1 kommentar)

Satt på en lektion idag och fick i uppgift att skriva en uppsats, läraren delade ut lite olika ämnen och mitt skulle då så fint handla om Musik, och jag har kommit fram till att är det någonting jag är beroende av, så är de musik

När jag vaknar sätter jag på en skiva i mitt rum medans ja klurar ut outfiten för dagen, sedan beger jag mig mot köket, sätter på radion, spanar lite i kylskåpet, går in i badrummet, sätter på radion där, hoppar in i duschen och vips har det gått högst 5 minuter och jag lyssnar på tre olika radioapparater i 3 olika rum?
Frågan är om jag ens lyssnar, jag måste bara ha ljudet omkring mig, en sån sak som kanske ingen annan gör, men iaf, :)

På fredag drar vi till Mora, spela SM med ett taggat gäng brudar och ett härligt gäng föräldrar..
Flippsen och jag var i Mora för sisådär något år sen, hon skulle lära mig åka snowboard, och det gick väl inte riktigt som vi hade tänkt oss måste jag påstå, men de va ju ett minne,...

Skrivet av sandracarlsson, 2007-02-06

Visa hela (0 kommentarer)