En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sandrakizzys bloggis

Lite om vad som har hänt

Det var verkligen jätte längesen jag bloggade så får försöka göra ett försök nu.
Som antaglien de flesta vet så hoppade jag av lumpen, det var verkligen inte min grej att göra värnplikten och jag trivdes verkligen inte i den miljön och inte där uppe. Det är faktiskt ingenting jag ångrar idag utan det är bara att gå vidare.
Jag vet inte om det var för stor förändring som skedde och visst jag hade en pojkvän hemma men lumpen var inte vad jag ville!
Nu sen snart 3månader har jag bott hos min pojkvän Andreas nere i Ljungby och jag trivs jätte gott här nere, det är som en stor "familjeby" om ni tänker er typ barnen i bullerbyn fast med lite längre avstånd mellan gårdarna.
Det är så mycket landet det kan bli här och det är kor, hästar, traktorer och åkrar.
Jag har varit hos lite olika arbetsgivare och sökt jobb, men som sagt man är ju inte ensam om att leta jobb! Så nu har jag faktiskt börjat läsa till mitt lastbilskort och min ev utbildning som skall vara på 4-5 månader börjar i mitten av november och det är något jag verkligen ser fram emot!
Annars på dagarna när jag inte letar jobb eller läser så har vi börjat med att renovera huset så jag håller på att slipa tapeter och riva loss lister och nytt golv skall komma med!
Det är fantastiska vägar och skog här att gå promenader och springa och jag har även böjat cykla en del! Jag har faktiskt lärt känna mer o mer andreas kompisar som man kan umgås med ibland på dagarna och även hans kusin som bor här nere i byn.
Andreas pappa har 7 stycken hästar med och jag brukar vara hos dem med, och rida men förra veckan gick jag omkull med tutte och han kanske inte är världens snällaste travhäst så jag skall nog inte rida ut på honom själv igen på ett tag utan då får någon vara med!

Men jag mår bra (förutom att jag är jätte förkyld och har urinverksinfektion)
Jag saknar min familj, jag saknar min kizzy och även om jag inte bor hemma så älskar jag dem.
/ Sandra

Skrivet av sandrakizzy, 2009-10-15 11:13

Åh va härligt att du äntligen är tillbaka!!! Har saknat dig jättemycket!!!
Du kanske skulle ha gett lumpen ännu en chans MEN man ska följa sitt hjärta å det är precis vad du har gjort!!!! Jag stöttar dig, det vet du!!!
Massa kramar Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av andersson, 2009-10-15 13:13

Gott att höra ifrån dig. Du får väl ta och masa dig hit så ska du få en tur i "den röda faran".
Satan vad den går... Man får vara försiktig med högerfoten. Ligger man i 70 på fyran så tar det bara ett par sekunder så visar mätaren... Ja låt oss säga alldeles för mycket iaf. Sen har man ju två växlar kvar... Har dock inte vågat kolla hur snabb den är än.
Hoppas att vi träffas snart, det var längesedan.

Skrivet av Jojje, 2009-10-15 20:52

Va kul att läsa från dig Sandra, och att du saknar din familj... Vi saknar dig också,,!1 Har precis gått och lagt mig nu i värmland. Jag älskar dig !

KRAM PAPPSEN

Skrivet av Johan, 2009-10-15 22:29

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?