En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sandrakizzys bloggis

Haha herregud vad jag har skrattar på bussen hem idag!! - lång historia men kan ta det snabbt.
Satt på ett fyra säte och jagskulle ringa upp Sarah och mitt emot sitter en kille som är bror till en kille som ( ser rätt bra ut) * visslar och när jag ringer Sarah ringer hans mobil och han kollar på mig och börjar asgarva!! Och jag känner inte ens killen.....Och där satt vi som två miffon och skratta åt ingenting egentligen !!.....

Imorgon är jag ledig och då skall jag åka och provrida tre nya hästar som jag ev skall bli skötare till och det skall verkligen bli jätte roligt och det ser jag verkligen fram emot.
Skall faktiskt cykla ner till Fjärås Kyrka!! * Duktig jag är*

Fredag = nervös dag! Skall hålla egen lektion i skolan i BUGG!!! hallå jag som bara har lärt mig bugga av Pappa, P-A och fyllisarna på Lygnevi, men det blir vad maN
gör det till..Haha

Puss och Slem

Skrivet av sandrakizzy, 2009-03-11

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter nu i skolan och gör projektarbete, tänkte ta en pause för det ramlar ner så mycket tanksar om lumpen nu så jag blir galen...Visst jag skall tänka positivt men Tänk OM!! Tänk om dom inte alls tycker jag passar, eller om det kommer några killar och säger att jag skall bära deras packning för att jag är starkast!!?
- Eller att inte kunna sova och man får ont i magen av den 500år gammal ärtsoppa man har ätit för 3 dagar sen...Aja det blir säkert jätte roligt :D
* Det är löite synd att inte Kizzy följer med upp- tnk henne med ett grönt täcke- med MK929 på ryggen, hon hade varit en grym spår-ledarhund!!

Tror jag kommer bli en grym militär när ja gär färdigutbildad och nu är det mindre än 4 månader kvar innan jag är Student 2009!! - Då är det studentfest hemma på trädgården med vänner, grannar, släktingar och hundköpare!

Puss och Kram Sandra och Kizzy

Skrivet av sandrakizzy, 2009-03-10

Visa hela (2 kommentarer)

Började morgon med en blöt kyss halv 8 av kizzy, JAG VILL GÖRA NÅGOT!! sa hon.
Tog med henne ut och tränade lydnad och lite fot och leta pinnar i skogen, gick jätte bra!!

Sen drog det av till Kungsbacka och sen Göteborg för lite shopping, därjag hittade att par jenas och lite smink och sen middag hos mamma som jag inte träffat på jätte länge och det var jätte kul att träffa Fiddelie igen, lilla vännn min:)

När jag kom hem var det god stämmning och Jojje och Linda var här med Glada skratt som vanligt, (och Jojje?! WRRRRRRRRROOOOMMMM - *som killen som kunde härma en mc / racerbil )

Nu är det NÄSTAN bara 5 månader kvar innan jag åker till Boden

Kram på er

Skrivet av sandrakizzy, 2009-03-01

Visa hela (3 kommentarer)

Det var ett tag sen jag skrev på bloggen, men så är det ibland.
Var på Ikea igår och köpte nya kuddar till min nya säng, och nya doftljus också, fast tina kan ju kanske inte gå in i mitt rum då*

Imorgon gäller det på stundens allvar!
Mönstring klcokan 08.00 Pliktverket Göteborg.

Det är inskrivning, data test, styrke test, konditionstest, prata med psykolog och en massa väntan tydligen, herregud jag hoppas verkligen jag klarar det men det gäller bara att visa motivation så kommer man långt på det.

Så nu får Kizzy bli militär-hund :) ....

Även om jag inte kommer med så är det en merit att iafl ha sökt att få mönstra som tjej.

Kram Sandra och kizzy

Skrivet av sandrakizzy, 2009-01-26

Visa hela (2 kommentarer)

Var först och klippte mig idag hos frissan;) blev riktigt nöjd med luggen, åkte sen till kungsbacka och köpte sista julklapparna med Sarah och Viktoria.

Nu på eftermiddagen kom Jojje och Linda med Julklappar till hela familjen, så gulliga dom är och omtänksamma !!

Igår var jag ute och tränade med Kizzy och hon gör framsteg! Vi tränade lite lydnad och apport och kommando-träning och sen så gick hon en hel runda med mig och gick FOT hela vägen utan koppel! -VISST ÄR DET BRA?

Ta hand om varandra i värmen.

Ännu en gång: HEJA LARS KRISTERZ

Sandra och Kizzy

Skrivet av sandrakizzy, 2008-12-22

Visa hela (1 kommentar)

GRYMT ÄR DET !

* LARS KRISTERZ*

- -VINNARE DANSBANDSKAMPEN--

* 2 0 0 8 *

Tänker på dig pappsen där ute i mörkret, lars kristerz hälsar till dig !

Skrivet av sandrakizzy, 2008-12-20

Visa hela (1 kommentar)

Har haft en uch influensa varning i några dagar men börjar nu rätta till sig och har idag varit pigg och allert och julpysslat lite här hemma.

Även kizzy fick ta sig ett jul bad som var sådär uppskattad, och slutade med en blött sandra och ett badrum som var ungefär som en simhall...
Men fin i pälsen blev hon och hon tycker nog själv att hon blev fin för hon ser stålt ut !

Skolan imorgon och på kvällen bär det av till Julbord med jobbet på tjolöholmsslott och på lördag är DANSBANDKAMPEN tillbaka !!

Snart är det jul med ! Ta hand om varann

Puss och kram !

Skrivet av sandrakizzy, 2008-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

Igår var det först gymma i 1 timma på gymmet, sen efter det var det fotbollstunering och det var verkligen hur KUL som helst !! Vårat lag " Gott och blandat" bestod av 5 tjejer och en kille, (haha) men vi hade as kul ändå!
Första matchen blev vi totalt utkörda av bygg-programet där det var sjukt bra spelare med som bestod av bara killar typ som var 3 meter långa, HAHA - för när man sprang in i dem så studsade man tillbaka, var som att springa in i en vägg och publiken hade rätt kul åt det och det hade vi med kan jag säga! Sprang och asgarvade på plan och Billman typ låg ner i målet och skrattade :D

Andra matchen spelade vi lika med 1- 1 och det var JAG SOM GJORDE MÅLET!!
Sen åkte vi tyvärr ut i slutspelat på straffsparkar...Rackans!

Aja men kul hade vi! Eller hur Glenn? ( ändå killen i laget)

Hade prov idag i Handel och Service och det kändes verkligen SKIT bra ! känns så skönt att ha höjt mina betyg.

ha en bra dag och ta hand om varann.

Ps. jag och kizzy...

Skrivet av sandrakizzy, 2008-11-27

Visa hela (1 kommentar)