En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sanna_93

sanna_93s bloggis

Jag kan vara ett asplöv,livrädd för att svikas. Jag kan vara ett lyckorus, euroforiskt övervädigad av glädje. Skelett till novel blev till början på ett känslomässigt krig. Jag vill lyckas denna gång, kunna sätta punkt och vara nöjd! Imorgon är en annan dag, nu är allt i högan sky, jag sover lungt imorgon natt, lutad mot trygghetens bröst. Så tillåt mig och bevara min glädje o broder gör mig den tjänsten.

Skrivet av sanna_93, 2009-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vill också vara vacker, jag vill också vara fin. Vill se hungern i någons ögon och en smekande hand, låt mig födas om, låt mig bli nått nytt. Jag vill bli någon nån vill omfamna och värma i det kalla blå. Jag vill känna kärlek från oss båda två.

Skrivet av sanna_93, 2009-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

Du har så lätt att få det du vill, men det du egentligen vill ha har du redan haft. Din hand på hennes höft, visst kändes det bra? Det är hon du kan vara dig själv med, du accepterade henne som en jämn like. Jing och Jang, det är ner den sagan handlar om. Men nu är saga är över men kan födas på nytt, om du ditt förnuft samlar. Hennes läppar mot dina, du kände inget. Men nu då, skulle du inte vilja ge det en chans? När jag såg er, såg jag samhörighet. Ni gav det bara en chans en enda innan det var slut, det ni hade var värt mer. Snart flyger ni från det trygga boet, långt från varandra, men en sista gång, se varandra i ögon, borde inte det finnas något? Utan henne är du kall och inte den människa vi kände. Jag kan inte se på er utan att tänka på det, jag jämn för mig själv med er men finner inga ord för vad jag kommer fram till. Jag ser att ni i smyg ser efter varandra, men snälla, sluta förneka.

Skrivet av sanna_93, 2009-06-04

Visa hela (0 kommentarer)

Du får välja...

En kort romans med plåga, eller filmkväll med låga, eller en lång varig relation med mycket kärlek och passion.

Skrev denna 2007 till min granne Jenny på skämt till alla hjärtans dag;D

Skrivet av sanna_93, 2009-06-02

Visa hela (3 kommentarer)

ensam genom gator, ensam som få, ser sorgens grå asfalt, vi har förlorat oss två.

Skrivet av sanna_93, 2009-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

En liten bok finns i varje människa. Boken växer sig större och större och blir att betyda mer och mer för personen som boken finns inom. Ibland kommer boken ut, ut på vita sidor och förtrollar dem. En dag kommer alla att släppa ut sin bok, på ett papper, på en vägg eller någon annanstans. Boken heter fantasi.

Skrivet av sanna_93, 2009-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

Bärnstens rostade ögon, det är ord som kan vara en början till en berättelse, till en historia till en legend. Låt orden smeka din tunga, visst vill du läsa mer? Förälska dig i dess djup och begrunda dess sorg, men fågelfenix förblir oberörd, i hans ögon finner du varken djup eller sorg, du kan somna i hans ögons lugn.

Skrivet av sanna_93, 2009-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

Vita dukar täcker oss, nu ska vi överges igen, ännu en gång. Dammet smyger sig in och lägger sig bekvämt på spegeltavlan. Fönstren bäddas in i spindelnät och golven blir grå och trötta. Men snart är det sommar, då kommer de tillbaka. Ett finger drar ett sträck på fönsterrutan och solljuset strömmar in, värmen sprider sig i rummet, dukarna dras av och den tunga tröttheten försvinner. Nu är vi fria!

Skrivet av sanna_93, 2009-06-02

Visa hela (0 kommentarer)