En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

mitt liv som mobbad

hej hopp. sara e mitt namn och jag e så god o glad, stoppa fem kronor i mig så ska du få en liten grej ;)

allt är lite smått kaos nu känns det som... inte bara negativt iofs heller. men ändå så går det aldrig riktigt som jag tänkt mig !

förra helgen bowlade jag elin robin lotten o victor. elin o lotten köpte vin plus en massa vin innan, slutade kaos :P fast va iofs en grymt kyl kväll, vann dock inte bowlingen, o inte kampen om vem som skulle få flest blåmärken heller, för den vann elin. men var nog inte alltför långt bakom henne där. men KUL kväll =) men som sagt, kvällen slutade inte som jag tänkt mej eftersom de va tänkt att bli en ganska så lugn kväll, men nischt!

har haft lov i en vecka nu, otroligt skönt. men som vanligt så vettefan vart tiden tog vägen egentligen. försöker tänka på vad jag gjort, men kan inte komma på någe vettigt, sorgligt ?

i tisdags hade jag vi en mamma - sara dag. vi va o tränade, shoppade o på bio, hel trevlig dag faktiskt! men i onsdags så va de sjuan som gällde. eller egentligen inte eftersom jag endast e 17, men va iaf med på...

Skrivet av sararan, 2006-11-06

Visa hela (0 kommentarer)

varför har jag börjat säga så för ? också coolt, inte coolt . coolt =)
idag kom jag till skolan redan halv tio för jag tänkte skriva mitt föredrag om skratt, ja jag vet de är ett konstigt ämne men skratta är kul ! o visste ni att 100 skratt per dag motsvarar 30 min på gymmet vava :P så SKRATTA GOTT FOLK

men iaf så visade det sig att vi inte ens hade någon svenska o inte började förrän klockan 12 !! jag som va så trött o skulle vara duktig, men icket !
hade sista delen på lab saken idag. jag kände mej som en galen kemist, men det gick förhoppningsvis rätt så bra, lr det kändes iaf som de.

sen fikade jag med cookie och julia o sen åkte jag hem ni som undrar... för övrigt så hatar jag det här vädret ! hellre snö än regn o äckelväder iaf. usch. även att carro numera kallas för tältet.

men iaf, idag är jag ganska seg känner jag. blir nog mest bara jag och min lilla råtta och hennes pläd som myser framför top model ikväll. fanny har iofs redan berättat vem...

Skrivet av sararan, 2006-10-11

Visa hela (0 kommentarer)