En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

saroskas bloggis

Skönt me lördag.. jobbade som en galning igår.. från 06:30-22:30.. snacka om att benen värkte när jag kom hem.. :( men men nu e de lördag o snart middag me mirre, gela o sienna =) senare blir de snaps för mig o mirre iaf, var ett tag sen vi var där.. måste försöka liva upp lite minnen.

snart kommer empa hem oxå.. trevligt trevligt! börjat sakna henne juuh!

så i veckan har jag tagit hand om sienna åt empa medans hon e i afrika.. har vart mysigt men inatt väckte hon mig minst 10 gånger på en timme o jag var jätte trött så hon fick gå in till badrummet me sin filt, annars hade jag aldrig kunna sova..

melodifestivalen ikväll oxå.. jippi! mysigt men kommer missa större delen tyvärr, får kolla på reprisen imorrn istället, funkar det också..ska bli spännande o höra va e-type har kokat ihop detta år..

Skrivet av saroska, 2008-02-09

Visa hela (0 kommentarer)

De var ett tag sen jag skrev här men nu e jag tillbax :P

Har börjat mitt nya jobb nu på förskola, för ungefär två veckor sen.. Tycker de e helt underbart.... för de mesta :) blir mer o mer övertygad om att jag gjorde rätt när jag började plugga till barnskötare.. En avdelning kvar att lära känna sen vet jag allas namn på stugan..

Har precis bestämt mig att jag ska jobba en gång i månaden på McDonalds i fortsättningen.. vill inte sluta där helt. Är juh så kul att stå i kassan o vara trevlig =) så där kommer jag bli kvar i några månader iaf..

I helgen var vi ute med gamla McDonalds gänget (med vi menar jag Empa o jag) känns nästan som att de var sista gången alla sågs tillsammans, ysch fäller nästan en tår :( men men sånt e livet, har fått ett bra gäng på förskolan oxå. Vi ska snart ut på havet, alla i personalen o ha de lite skoj :)

Måste bara lägga upp en bild här från nyår, tycker den blev så bra! Jag får tacka pirre för den.. haha...

Skrivet av saroska, 2008-01-30

Visa hela (1 kommentar)

Nu har veckan gått som ett skott, e nöjd med veckan som gått, inte alltid man får vara ledig.. Var på intervju igår o grejer, gick riktigt bra tror jag :p hoppas hon inte såg hur rummet började gunga ur mina ögon hehe nervös som fan!
Får ta o njuta av helgen nu, sen är de slut med ledigheten igen :) men jag ser fram i mot våren och allt som kommer med den.

Ska snart iväg o jobba tre ynka timmar på jobbet sen får man se vad som händer ikväll, blir nog något lugnt iaf. Skönt de ibland oxå, hade juh faktiskt en vit helg förra helgen :) stoltare kan man inte bli haha!
Imorrn sätter vi fart mot silja festival, en till kryssning men den sista på länge har vi bestämt.. börjar tröttna lite :/ efter denna tänkte vi bara göra huddinge otryggt :p

Skrivet av saroska, 2008-01-11

Visa hela (1 kommentar)

Nu har alla börjat jobba eller plugga förutom mig :( vill juh oxå jobba men men de kommer väl.

Hmm, hur var 07 egentligen? de var väl ett ok år men absolut inget att hurra för.
Träffat massa nya människor som blivit vänner till slut efter mycket om och men :p
Gick ut min utbildning som jag e sjukt glad över! Nu kan jag äntligen börja jobba med det som jag brinner för. Och såklart våra Ekerö utflykter får jag juh inte glömma, riktiga höjdare :)

08 har börjat ganska bra. Blev tyvärr sjuk för nån vecka sen men de har blivit betydligt bättre nu :) granen står fortfarande kvar men den ska väl ner snart, byta julgardinerna och ta bort tomten i hörnet, efter de är de bara att önska att våren kommer. Eller lite pulka åk måste jag hinna med såklart.. någon som vill med? :P

Skrivet av saroska, 2008-01-09

Visa hela (1 kommentar)