En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Livet Ifrån En Liten Annan Vinkel

Jag skulle gärna beskriva mig själv som en positiv person
Men ibland kan även den gladaste vara nedstämd. Dagar när man helt enkelt inte orkar med, när man bara vill sova och aldrig vakna.
För tio minuter sedan fick jag veta att min mammas väns, som även är mig väldigt nära, syster har dött. 52 år gammal.
Hur kan det få vara så? Hur kan man bli ifråntagen sin syster?
Om det finns någon Gud som kan vara så ond, var snäll och tala om det för mig.
Smärtan... Vad jag fruktar är inte att dö, men att döden tar ifrån mig någon jag älskar.
Jag beklagar. Jag beklagar verkligen Barbro.

Skrivet av sascha8, 2008-03-19

Visa hela (0 kommentarer)

Ibland känner man sig verkligen isolerad från omvärlden...
Lite som en bubbla. Det känns som om man är avskild från alla andra, att det är totalt omöjligt att kommunicera med andra männsikor med något annat språk än med eldiga blickar.
Livet är helt enkelt svårt. Det kan till och med jag, som femtonårig och sorglös tonårstjej erkänna. Varje dag händer en massa saker som krånglar till saker eller tränger upp en i ett hörn.
Usch.

Det var då jag hittade den. Den tjocka bubblan som flöt omkring i köket och antagligen kom ifrån paketen med YES-diskmedlet. Nyfiken som alltid, simmade jag in i bubblan och istället för att spricka, stärktes den och blev till en alldeles ny substans.
Observationsbubblan. Eller, det är i alla fall mitt lite flashigare namn på den.
OB (heter inte en sorts tamponger så..?) är även anledningen till att det inte blivit några bloggar på nästan ett halvår.
Att observera...

Skrivet av sascha8, 2007-12-08

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har det hänt flera gånger att flera olika människor sagt att jag är understimulerad...
Dagen började som alla andra måndagar. men visst är det skönt att få börja klockan tio och slippa vakna till tuppens galande och istället njuta av den skrikiga signalen från mobilen.

Jag vaknade. Jag gick upp. Jag duschade. Jag halkade.
Någon smart jävel, som förmodligen var min secundära personlighet, hade lagt en tvål mitt på duschgolvet. SCHOFF! så låg man på golvet och håret som inte skulle tvättas idag blev genast blött. Med en suck reste jag mig upp och avslutade snabbt tvätten.

Mjölken hade koagulerat, tycker mycket om det ordet även om det är felstavat, och för att vara ärlig så minns jag inte om det blev någon frukost. Resten av morgonen sprang jag mellan Kyle XY och kläder, smink o tandborste. Mycket stressande. Sprang nära på till skolan trots att jag inte hade bråttom.
I sådana fall så brukar alltid musik fungera. Med min hypermoderna cd freestyle...

Skrivet av sascha8, 2007-06-04

Visa hela (0 kommentarer)

Även om man aldrig riktigt tänker på det så är livet väldigt farligt och väldigt grymt
Som bara i morse. Först var det riktigt grymt att behöva gå upp klockan sex på morgonen och släpa sig in i duschen, av den enkla anledningen att man vill vara ren och fin när man går i högstadiet. Till råga på min trötthet fanns det inget bröd! Med risk för mitt liv var jag tvungen att stoppa handen i frysen och tina bröd, med risk för frostskador. Vad har man mammor till egentligen? är inte de till för att städa och laga mat och framför allt: se till att det finns frukost åt sin tonårsdotter?? I alla fall inte min mamma. Hon ligger och drar sig i sin breda dubbelsäng som hon har alldeles för sig själv, medans man själv får nöja sig med en 120 utan gavlar. Vid nio går hon till jobbet, sen åker tanten ut till stallet och när hon kommer hem på kvällen, tar hon liksom för givet att vi ätit och städat huset medan hon varit ute och roat sig. Rena rama barnarbetet!

Resten av...

Skrivet av sascha8, 2007-05-09

Visa hela (0 kommentarer)