En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen

Bergatorparen

https://videopress.com/v/zft5z5tl
Man får inte visa sanningen för det är hatespeech - enligt juden Zuckerberg, Varför han skyddar några som vil judar till livs, begriper jag inte - men sannolikt hoppas han väl kunna bli den judiske Vidkun Quisling. Så lågt kan man syfta när man är mångmilliardär på vanligt hyggligt folks bekostnad. Men det får vara hans problem.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

2017-09-19 19:16 - ingenperson
***

Ibland behöver man vara tydlig. Vadå ingen person? Vem är det då som pratar? Vad jag menar är att du inte existerar, det finns inget "du" som har en eller annan kvalitet, en eller annan personlighet. Du kommer aldrig någonsin att existera, varken av dig själv, eller genom att ett med något eller Någon. Du kan inte att upphöra att existera därför att du inte har börjat existera.

Om du inser denna kvalitet av ingen person och detta ingenstans, då vet du vad verklighet. Vägen till denna kunskap förutsätter avsägelse av pretentionen om en person, men denna avsägelse innebär inte att någon gör något utan att fiktionen helt enkelt avtar och försvinner.

Denna upptäckt är att komma till det rena och bli naken, det vill säga att komma till erkännandet att det inte finns "egna" kvaliteter. På detta ingenting, heligare än allt annat, kan livet upprätthållas, fördjupas, njutas.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

Vi är alla på väg någonstans och ingen vet egentligen vart vi ska eller hur vi ska ta oss dit. Om vi har tur hittat vi någon på vägen, någon det är värt att gå vilse med. Vi har fått höra att lyckan finns i slutet av regnbågen så för tillfället jagar vi regnbågar.

Vissa dagar öser regnet ner och vi vill bara stanna och glömma allt, glömma alla vägar som fört oss fel och alla vägval vi måste göra.


vi jagar regnbågar i hopp om evig lycka, i vår jakt på en bättre tillvaro måste vi ta oss igenom stormen som är vårt liv

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Nästa inlägg
Nästa inlägg

2017-09-03 08:32 - arlona
shoot

i'm not judging, i just like to shoot straight.

i don' t have the time or energy to waste on pretense conversations.
also, very interested.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

2017-09-02 23:01 - arlona
50 shades of grey

i'm really not a "black-and-white" kind of person.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

2017-09-02 10:37 - arlona
Life

finally i have regained respect from my friends, parents, colleagues, employers.

but most importantly, from myself.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Nästa inlägg
Nästa inlägg
danpark

2017-08-19 09:42 - danpark
Barcelona

Nästa inlägg
Nästa inlägg

2017-08-17 16:05 - arlona
he

makes me feel like a queen without humbling himself.
makes me feel fragile, while enforcing me being powerful.
makes me feel feminine without belittling me.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

2017-08-17 16:01 - arlona
life

i can barely believe how awesome my life has become.

this summer is just epic.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Nästa inlägg
Manduss

2017-08-10 18:58 - Manduss
Slutet

Det var det.
Jag tycker ju om dig fortfarande. Men det är inte samma längre. Vilket vi visste, vilket vi agerade på, vilket var sorgligt, vilket jag kommit över nu när jag trivs med tillvaron igen.
Det var mycket som jag trivdes med. Sen dök det upp en massa saker jag absolut inte trivdes med.

Jag ville bara inte lämna utan att verkligen veta. Vi vet båda. Verkligen. Varför.
På lite olika sätt men ändå.

Ibland målar jag upp en bild av att vi knappt kände varandra. Men så var det ju inte. Vi spelade bara inte på alla varandras strängar, för vi kunde inte. Jag kunde inte göra dig sådär glad som du kunde vara med dina vänner, och du var inte så speciell efter ett tag. Ingen regnbåge i mitt tankesystem, bara nån att anpassa sig efter.

Det kan mycket väl vara så att jag inte är riktigt klar, att jag inte vet riktigt vad mellan oss som inte fungerade för mig. Men jag vet åtminstone att det inte höll. Åtminstone det.

Jag har förstått att jag är känslig till den grad att jag behöver ta hänsyn till känsligheten, och jag lyckades väl inte uttrycka allt det till dig för att jag inte ville att det skulle vara så, utan tog det inåt istället. Nu när jag accepterat att det är så har jag lyckats bättre. Resten får jag klura på.

Om jag gör mig själv till ett problem nu så vore det som att underkänna min fria existens. Jag är den jag är just nu och det är så och det får vara så. Jag kan bara försöka att göra annorlunda hädanefter.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg

2017-08-08 12:44 - arlona
perfection

i found the missing piece of puzzle.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg

2017-08-02 06:06 - arlona
The mill

this is the biggest project i have ever taken upon myself.
and to be honest, i'm a little scared.

but as a good friend once told me - if your dreams don't scare you, they're not big enough.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg

2017-07-19 16:04 - ingenperson
***

Vår tid firar personligheten som ett centrum av konsumtionssamhället. Fiktionen om detta behövande jag behövs för att affärerna ska gå runt. Men i verkligheten är det just personligheten som handikappar oss, som hindrar oss från att förstå, skapa, agera fritt och med kärlek. Observera människorna runt omkring dig. Ju mer dominerande personligheten är, ju mer begränsad och smal är människan som identifierar sig med den. Det påverkar även tillämpningen av filosofiska eller religiösa fördomar, påverkar relationer med människor på arbetsplatsen, det innebär komplikationer med att förstå andra.

Det finns inget värre än den "bias" som kommer av personligheten. Hon eller han är som irriterade försvarare av någon åsikt eller värdering, ständiga förändringar i argument och synvinklar. Sin fin, det tar aldrig slut. Personligheten är dömd att inte se aldrig verkligheten, eftersom alla företag har denna "intressent" som det heter i affärsvärlden.

När vi börjar röra oss utan person och personlighet ser vi tydligt de hinder och problem vi slipper. Det är en stor kärleksfull frihet. Den innebär insikten: ju mer vi kontrollerar verkligheten genom personlighet, ju mer begränsas friheten.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

2017-07-18 23:02 - arlona
phoenix

i don't remember the last time i felt so happy, free, positive, inspired, ambitious, powerful, funny, smart, sexy, amazing, wanted, liked, appreciated, needed, loved, successful, hopeful, peaceful, all at once.

thank you God.

thank you.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Nästa inlägg
Medkraft

2017-07-07 12:47 - Medkraft
Nya tag

Tre år och en dag. Sen min mamma dog. Dagen som helt förändrade mitt liv. Då visste jag det bara på planet att jag var äldst och alla frågor jag inte kunde få svar på längre. Fast sanningen att säga så hade den tiden nog passerat för ett bra tag sen. Mamma hade fullt upp med sig själv.
Det jag inte visste då var att jag den 23 mars 2016 skulle flytta till hennes hus - Solheim - hennes farfars hus. Känns nästan som historia idag. En historia jag vill berätta. Om mig. Om Solheim.


Nu fortsätter vi resan.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

Vill du njuta av de allra senaste modet från New York till ett bra pris? Använd Nelly rabattkoder för att ta del av hög kvalité och allt det senaste för en riktigt modemedveten person med smak för det senaste och hetaste i en mogen modebransch. Med Nelly rea behöver inte priset vara ett hinder för att gå ut och stila med dina vänner eller imponera på jobbet, skämma dig bort med högkvalitativt mode och en modern mogen stil.

Nelly är ett välkänt och erfaret märke i modebranschen och lägger ner mycket jobb på att ge dig som kund den bästa upplevelsen av ett besök på deras hemsida. God service och hög kvalité är något som Nelly har mycket erfarenhet av och du som kund kan därför känna dig trygg och säker i ditt val av bolag. Du borde ta en koll på hemsidan redan nu och se vad Nelly rabattkoder har att erbjuda just dig, bara ett besök på hemsidan kan få dig att inspireras och drömma dig in i modemedvetenhet och den genomtänkta designen hos detta erfarna bolag.

Låt dig inspireras till mode med Nelly rabattkoder

Nelly rabatter erbjuder mycket inspiration på sin hemsida, du kan kolla in på de olika stilarna de har lagt upp eller låta dig inspireras baserat på hur eller när du vill använda kläderna. Det kan vara allt från att värma upp dig i höstkylan till att hänga med vännerna på ett skönt inneställe, låt dig inspireras och hitta just din stil hos Nelly. Du kan också ta del av Nelly rabatter för att skaffa dig en eller flera uppsättningar av riktigt inspirerande modekläder från New York till ett pris som passar dig.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg