En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om Stockholm

Peter Eriksén är mäklare och arbetar idag hos Mäklarhuset i centrala Stockholm. Han är även delägare av företaget vilket snabbt har resulterat i ett mycket bra jobb. Han har idag 4.7/5 i betyg hos Reco samt Hittamäklare vilket är mycket imponerande. Att alltid leverera och göra sina kunder nöjda är vad alla fastighetsmäklare strävar efter även Peter Eriksén själv. Titta in på hans blogg och läs mer om honom redan idag.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

Per Lindblad är en mäklare i centrala Stockholm som idag arbetar för fastighetsmäklarna. Han blev registrerad mäklare i januari 2013 och har därför relativt lång erfarenhet från bostadsförsäljning. Många kunder har rekommenderat Per och man förstår snabbt varför. Han är en mäklare som bryr sig om sina kunder och som alltid vill göra det bästa av försäljningen.

Mattias Holm är ytterligare en mäklare och även vän till Per Lindblad. Mattias håller samma koncept med att alltid göra kunderna nöjda med sina försäljningar. Han försöker alltid sätta sig in i kundens situation och behandla dem som han hade velat bli behandlad.

Titta in dessa fastighetsmäklare idag, du kommer snabbt förstå varför dem får rekommendationer.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

Badrumsfixaren är ett företag som fokuserar sig på badrumsrenovering i Stockholm. De erbjuder flera lösningar så att du ska få ditt badrum till det du precis vill. Antingen om du vill ha ett ljust med högblanka bänkar och ett snyggt kakel. Eller om du kanske vill ha ett lite mörkare med någon speciell trä? Då fixar badrumsfixaren det åt dig!

Det unika med företaget är att du som kund slipper anställa en designer som ska designa badrummet. Badrumsfixaren gör allt åt dig. Just nu har företaget rabatt på olika tjänster och produkter. Läs mer på hemsidan.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
fakespear

2009-06-14 21:59 - fakespear
En helg i regnets tecken

Det blev verkligen en helg i regnets tecken. Många utomhusaktiviteter var planerade, men det mesta regnade bort.

Fredagens After Work med brännboll förbyttes mot Rock Band och Tribond. Jag dominerade dock så där var det ingen skillnad. :)

Lördagen och Söndagen var tänkta för en tur i Skärgården med några kompisar i deras båtar. Regnet och blåsten gjorde att nästan allting ställdes in, vi fick en fika på Fjäderholmarna iaf. Och jag fick köra båt, den största båt jag någonsin kört. Dock var det kallt och regnigt, men ändå en mysig tur med trevliga vänner.

Så här ser man Gamla Stan från båt.

Så det blev utgång på lördagskvällen istället. Använde mina cerisa hängslen för andra gången, de höll bra efter Bennys lagning. Var på O-baren, det var bra fram till 1, då blev det så mycket folk och jag blev sur. Så jag åkte hem via en öl på Imperiet, det var skitkasst. Måste ut lite mer kring Stureplan inser jag. Saknade dock ett dansgolv så jag fick visa upp mina nya dansmoves.

Söndagen ägnades åt bakfyllepizza, tårtkalas för två födelsedagsbarn samt slapp i soffan. Det ena födelsedagsbarnet fick pom-pom och det andra diskhandskar med spets och stenar. Nu laddas för en ny vecka och nya händelser.

Har dock lärt mig ytterligare några saker i helgen om mig själv. Och jag har sagt saker till någon som jag inte trodde jag tordes säga. Nu pekar det uppåt!

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg

2009-04-16 00:49 - Rick
Ett Eiffeltorn i Stockholm

Efter att ha placerat muggen prydligt vid tallriken, såg jag skymten av någonting i kanten av mitt synfält. När jag höjde blicken fångade någonting på andra sidan fönstret mina blick. Kaféet där jag åt min lunch var litet, och knappast en plats för mirakel, men där stod hon i alla fall; ett ivrigt gäckande faktum inför min teori om att ingenting intressant kan hända vid lunchtid.

En minst sagt egendomlig syn. Hon ägde ett härdat ansikte som hade upplevt åtminstone 70 vintrar, ett rosafärgat hår och tre ringar som satt med jämna mellanrum längs näsan. Hennes högklackade skor matchade utan tvivel hennes hår, om man bortsåg från de oljefläckar som samlats längs deras latexliknande material. Hennes blick gick snabbt mellan två punkter: handtaget och pedalen på den EU-moped hon försökte trampa igång.

Jag var ordlös av förvåning. Mina ögon måste ha varit stora som tekoppar när jag förstummad kryssade över en punkt på min interna upplevelselista. När jag hade sagt att jag någon gång ville se en gammal tant i med rosa hår starta en moped så kunde jag knappast ha varit allvarlig. Eiffeltornet och de egyptiska pyramiderna hade jag faktist räknat med att se någon gång, men detta...

Efter att ha fått igång mopeden och gett mig en misstänksam blick for den egendomliga kvinnan iväg. Jag blinkade ett par gånger i ett försök att sluta stirra. Efter ytterligare ett par blinkningar och en självproducerad örfil, återgick jag till att dricka upp mitt nu svala kaffe.

Det verkade onekligen som om en viss programledare haft rätt: Ingenting är omöjligt.

http://rickchi.blogspot.com/

(6 kommentarer, senast 2009-04-16 20:06)

Nästa inlägg
fakespear

Det är intressant att gå på staden en morgon efter en festkväll. Stockholm är inte en stad som är speciellt bra på att städa efter sig. Det ligger drivor med cigarettfimpar bredvid krogarna och då man går genom den Gula gången så förstår man namnet, och det beror inte på de gula kakelplattorna som finns efter väggarna.

Passerade stället där det var en misshandel natten till fredag, blodet låg fortfarande kvar på marken och folk hade trampat i det så det var fullt av fotavtryck runtomkring. Härligt.

Lite längre upp på gatan hittar man två nya spyor i en port, det verkar som det var en och annan som fick sig en öl för mycket.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
fakespear

2009-01-18 00:53 - fakespear
Stockholmsidyll

"- En storstadsidyll har också sina baksidor
Det här é min reflektion

Mina steg bär mig fram genom cementklädda golv, fuktig betong,
en sönderslagen vaktkur på en övergiven perrong
Inga steg ingen gång, varken sus eller sång
Min gamla själ har byggt ett tillfälligt hus av en kartong
Med några tidningar som skydd, för att hålla upp temperaturen
Neonljuset värmer tunnelbanestrukturen
Känner trycken från tågen, det blåser mot pannan
Regnklädda vagnar glider in och sen stannar
Högt i lokalen hörs den sista signalen,
när allt har försvunnit går jag ut på trottoaren
Längs betongblock, trasiga väggar och murbruk
70-tals institutioner, stora sjukhus
Korthus av sten, men som är byggda på sand
Packa ihop oss i en hög så vi kan bo på varann
Samma grå ton, jag vandrar i en grå zon
Timmar drar mig fram, det pumpar stad i mina ådror
Luften är tung, bitter smak i min mun
Och i den fulaste miljön finns en vacker slum
När solen står som högst kan jag skymta det vackra
Men precis när dom blottar sig försvinner dom sakta

Det är så vackert där, mycket att titta på
Det är så vackert där
Det är så vackert där, mycket att titta på
Det är så vackert där, men man ser skiten med

Jag stannar till och ser blåljusen ensam, siren som står och tjuter
Parkbänk, tomglas, några trötta suputer [men månen är död]
Inget nytt under solen, alla jagar sitt bröd
Stan som levde så fritt känns obehaglig och död
Gata, upp och ner, det är samma saker jag ser
Från trängsel, trafik, bort till tomma kvarter
Gatlyktor blänker, känner fukten från smogg
Tomma ansikten som möts, halva landet utan jobb
Det är ett system fyllt med regler, byggt på disciplin
Där bara få ser en stege, resten sliter som svin
Det är som Cheops pyramid för dom som tolkar det rätt
Inget för 40-talister som holkade fett
Här finns prestige, attityd, det är sjuk mentalitet
Ingen flis, och det svider utan likviditet
Där finns kärlek och smek, barnasinne och lek
Men också sanningens ord, här finns lögner och svek
Så hårt men så mjukt, så fult men så vackert
Det är så svårt att stå ut, plus jag pallar inte snacket
Och när solen står som högst kan jag inte se det jag brukar
Och jag njuter varje stund och sekund, som jag slukar "

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg