En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om Sverige

Bergatorparen

TV avgiften är en plåga som tar pengar som skulle kunna användas bättre än att förse Sveriges motbjudande övre medelklass med de megafoner de använder för att hamra hem sina vidriga politiskt korrekta budskap. Sverige är en roffarekonomi där lata slaskar sitter på sina fläskiga svenska arslen och bara tar ut av det som alla andra försöker lägga in.

Jag är född och uppvuxen i Norge, men där måste man vara mångmiljonär för att kunna leva om socialen skall undvikas. Jag skulle kunna såga Norge sönder och samman, vore det inte för att Sverige är värre: Där norrmännen är rakt på sak, undanhåller svensken den raka sanningen. När jag kom hit för 12 år sedan, hade jag pengar och skaffade hus och bil. Nu är bilen borta. Jag har blivit plockat ren under de år jag levd här, och jag har börjat hata Sverige innerligt. Man inbillar omgivningarna att man har en så fin välfärd, men sanningen är att välfärden har gått samma väg som det som gjorde Sverige till Nordens USA en gång i tiden. Korrupta, ruttna politiker, dito ämbetsmän och näringslivsledare har gjort svenska smörgårdsbordet till en nedläggningshotad korv moj. Man kan inte skapa välfärd av tunna luften. Det håller inte att sitta runt ett bord och ta ut av de fattiga som har svårt att få betalt allt man ju ”måste” betala såsom TV avgift och mycket annat som inte är direkt valfritt. Idag kan du inte ha vare sig surfplatta eller smartphone eller dator utan att övre medelklassen skall ”ta ut” TV avgift eftersom deras megafoner ju når dessa apparat. Att vi inte vill ha dem där är inget de bryr sig om. Jag har ALDRIG kollat på SVT på datorn, och jag VÄGRAR kolla på deras tendensiösa vänstervridna ensidiga program. SR vill jag inte lyssna på. Jag vill veta vad som sker inte vad övre medelklassen tycker jag allra nådigast kan få veta all den tid det inte rubbar vid det politiskt korrekta eller gör att jag kräver att saker skall göras. Mox bränslet i Fukujima verket brann i början av månaden och kopiösa mängder plutonium läckte it i atmosfären, men inte ett dyft om detta i den ”fria oberoende”. Vore det inte för Clif High i Washington State, skulle jag varit omedveten om detta. Han berättade även att djurlivet i Arktis redan börjat dö ut av cancer och missbildningar till följd av detta. Japans befolkning kommer sannolikt att dö ut de med eftersom moxbränslet håller på att förorena grundvattnet inom landets mest befolkade område. Norska NILU som huserar i min gamla hemstad Lilleström, ”läckte” analyser och skapade på så sätt ramaskri efter händelserna som skadade Fukujima verket, och många var rädda för sina liv när de såg vilka mängder radioaktivitet som låg inne i dessa modeller. Nu har de besannats. Så tork bort det där fåniga flinet när någon antyder att händelserna kanske är del av en velat politik. Det är så mycket som undanhålls oss vanliga människor så att vi inte har underlag för att avfärda saker. Vad jag fått veta, är att allt fågelliv verkar var utdött i Alaska, och att hela ekologin är rubbat i detta område.

Det antyds även att plantlivet är skadat. Folk har länge varit på väg bort från Kalifornien och det är ingen väl skyddat hemlighet att delar av staten lider under problem med vattenförsörjningen – något som skapat ilska på många håll. Man kan fnissa så mycket man vill, men bara tomskalliga idioter fnissar av plutonium. Jag kommer länka till Clif Highs senaste WUJO så kan den som förstår hjälpligt engelska lyssna själv och se om det finns något att fnissa av. JAG tycker inte det. Jag är mitt i livet lite drygt och ärligt talat skulle jag föredra elektriska stolen framför plutonium. Cancer är inget att fnissa av med mindre man har IQ som en utvecklingsstörd mygga. Verkar som om en Geigermätare bör införskaffas så att man kan avvärja det oundvikliga en liten tid så man kanske kan slå tillbaka på de som är ansvariga för eländet – och få nöjet av att se alla fnissande idioter dö i smärtor som inte går att beskriva. Slut med det fåniga fnissandet när det visar sig att konspirationsteorin inte var en teori, men ett handgripligt faktum. Jag vet: Jag låter grym nästan som en psykopat, men inför idioter som inte vill lyssna på reson, fördunstar min medkänsla som dagg för solen. Jag är själv inte rädd för att dö, så nåd är inte min starka sida, är jag rädd. Vad finns att göra? Leva i Lala Land med alla ”stjärnor” och alla ”kändisar” och deras lyxiga prylar och ”dröm hem”. Kolla på sport på lobotomiburken, eller kolla på innehållslösa serier på NetFlix eller på någon betal kanal på braindrain expressen (TV). Jag ryser när jag tänker på vad framtida arkeologer kommer skriva och säga om oss. Jag skäms redan över vad jag kommer få se och höra från andevärlden en gång i en fjärran framtid långt efter att dagens människa har lyckats med det hon försökt under i många millennier: Att utrota sig själv. Jag har en teori om att vi egentligen inte hör hemma här, men det får bli en framtida jeremiad.

http://halfpasthuman.com/essays/ruf.html
http://www.youtube.com/watch?v=5Wbz2sFA654
https://en.wikipedia.org/wiki/MOX_fuel

(2 kommentarer, senast 2013-07-23 16:36)

Nästa inlägg
fakespear

2010-02-07 21:41 - fakespear
En kung ska vara hjälte

Sverige ska få en ny kung i sommar. Eller iaf en prins då kronprinsessan skall gifta sig med sin Daniel.

Här är några av senaste tidens rubriker för vår blivande konung.
* Daniel Westling akut till sjukhus
* Sökte vård i hemlighet
* Hoten - mot Daniels hälsa
* Han led bakom fasaden

Det är inte min bild av en kung. En kung skall vara en hjälte, han skall kunna svinga sitt svärd, charma sina kvinnor och definitivt inte ligga på sjukhus var och varannan dag. Han skall leda landet i krig och ge trygghet och stöd till befolknigen.

Jag vill inte ha en sådan kung, inte heller en sådan prins!

(1 kommentar, 2010-02-08 06:51)

Nästa inlägg
nordic89

2009-02-09 01:52 - nordic89
En helg med Josefine

Enkoping 9/2-09 Kl 1:44

Hejsan!
Hur e de??
- Allt e bra med mig iaf efter en lugn och mysig helg spenderad med Josefine efter att farsan akt ivag pa kryssning mellan lordag och sondagen, sa vi hyrde en rulle oo at lite gott oo chillade. =) Filmen var HOME OF THE BRAVE som handlade om ett gang soldater som krigade for USA nere i Irak dar man ocksa fick folja hur de gick for dom nar dom kom hem till vardagslivet hemma i USA. En bra film som far 3,5 av 5 mojliga fran mig...
Annars har jag bah kikat lite hockey, LG Hockey Games...en turnering som Sverige vann tillslut..grattis de var vall pa tiden!
Men men nu ska jag spela SWAT4, vi hors!
hej hej!
// BLOGGARN NORDIC89

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
nordic89

2009-02-06 02:11 - nordic89
En ny helg pa G

Enkoping 6/2-09 Kl 2:06

Shitt vad veckorna gar, det ar ju snart helg igen!
Hej forasten!,
Hur ar det med dig, allt bra eller?? Hoppas det!
Med mig ar det fin fint ar nu forovrigt helt kvitt min forskylning eller vad de var fran forra veckan. Kanns riktigt bra oo skont! Hatar att vara sjuk...men jag snittar ju i att vara sjuk iaf en gang om aret under Januari-Februari...sa har de varit de tva senaster aren. "/
Aja men iaf. hur har denna vecka varit da?? Ratt chill da jag sokt ett lagerjobb pa ICA i Vasteras...sen har Josefine kikat forbi tva ggr ocksa, trevligt de!
Igar Torsdag kikade jag hockey mellan Sverige-Ryssland som Sverige vann tillslut...bra det!
Nu till helgen ska Josefine sova har fran Fredag-Sondag, de e bra det sa jag slipper vare ensam medan far aker ivag pa kryssning lordag-sondag....ska idag Fredag dra till Vasteras oo hamta en baddsoffa som far ska kopa pa IKEA, fint som fasen!
Aja denna lilla uppdatering far racka, ska spela lite poker nu!
Hors!
ha de!
//BLOGGARN NORDIC89

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg