En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om TV

Bergatorparen

TV avgiften är en plåga som tar pengar som skulle kunna användas bättre än att förse Sveriges motbjudande övre medelklass med de megafoner de använder för att hamra hem sina vidriga politiskt korrekta budskap. Sverige är en roffarekonomi där lata slaskar sitter på sina fläskiga svenska arslen och bara tar ut av det som alla andra försöker lägga in.

Jag är född och uppvuxen i Norge, men där måste man vara mångmiljonär för att kunna leva om socialen skall undvikas. Jag skulle kunna såga Norge sönder och samman, vore det inte för att Sverige är värre: Där norrmännen är rakt på sak, undanhåller svensken den raka sanningen. När jag kom hit för 12 år sedan, hade jag pengar och skaffade hus och bil. Nu är bilen borta. Jag har blivit plockat ren under de år jag levd här, och jag har börjat hata Sverige innerligt. Man inbillar omgivningarna att man har en så fin välfärd, men sanningen är att välfärden har gått samma väg som det som gjorde Sverige till Nordens USA en gång i tiden. Korrupta, ruttna politiker, dito ämbetsmän och näringslivsledare har gjort svenska smörgårdsbordet till en nedläggningshotad korv moj. Man kan inte skapa välfärd av tunna luften. Det håller inte att sitta runt ett bord och ta ut av de fattiga som har svårt att få betalt allt man ju ”måste” betala såsom TV avgift och mycket annat som inte är direkt valfritt. Idag kan du inte ha vare sig surfplatta eller smartphone eller dator utan att övre medelklassen skall ”ta ut” TV avgift eftersom deras megafoner ju når dessa apparat. Att vi inte vill ha dem där är inget de bryr sig om. Jag har ALDRIG kollat på SVT på datorn, och jag VÄGRAR kolla på deras tendensiösa vänstervridna ensidiga program. SR vill jag inte lyssna på. Jag vill veta vad som sker inte vad övre medelklassen tycker jag allra nådigast kan få veta all den tid det inte rubbar vid det politiskt korrekta eller gör att jag kräver att saker skall göras. Mox bränslet i Fukujima verket brann i början av månaden och kopiösa mängder plutonium läckte it i atmosfären, men inte ett dyft om detta i den ”fria oberoende”. Vore det inte för Clif High i Washington State, skulle jag varit omedveten om detta. Han berättade även att djurlivet i Arktis redan börjat dö ut av cancer och missbildningar till följd av detta. Japans befolkning kommer sannolikt att dö ut de med eftersom moxbränslet håller på att förorena grundvattnet inom landets mest befolkade område. Norska NILU som huserar i min gamla hemstad Lilleström, ”läckte” analyser och skapade på så sätt ramaskri efter händelserna som skadade Fukujima verket, och många var rädda för sina liv när de såg vilka mängder radioaktivitet som låg inne i dessa modeller. Nu har de besannats. Så tork bort det där fåniga flinet när någon antyder att händelserna kanske är del av en velat politik. Det är så mycket som undanhålls oss vanliga människor så att vi inte har underlag för att avfärda saker. Vad jag fått veta, är att allt fågelliv verkar var utdött i Alaska, och att hela ekologin är rubbat i detta område.

Det antyds även att plantlivet är skadat. Folk har länge varit på väg bort från Kalifornien och det är ingen väl skyddat hemlighet att delar av staten lider under problem med vattenförsörjningen – något som skapat ilska på många håll. Man kan fnissa så mycket man vill, men bara tomskalliga idioter fnissar av plutonium. Jag kommer länka till Clif Highs senaste WUJO så kan den som förstår hjälpligt engelska lyssna själv och se om det finns något att fnissa av. JAG tycker inte det. Jag är mitt i livet lite drygt och ärligt talat skulle jag föredra elektriska stolen framför plutonium. Cancer är inget att fnissa av med mindre man har IQ som en utvecklingsstörd mygga. Verkar som om en Geigermätare bör införskaffas så att man kan avvärja det oundvikliga en liten tid så man kanske kan slå tillbaka på de som är ansvariga för eländet – och få nöjet av att se alla fnissande idioter dö i smärtor som inte går att beskriva. Slut med det fåniga fnissandet när det visar sig att konspirationsteorin inte var en teori, men ett handgripligt faktum. Jag vet: Jag låter grym nästan som en psykopat, men inför idioter som inte vill lyssna på reson, fördunstar min medkänsla som dagg för solen. Jag är själv inte rädd för att dö, så nåd är inte min starka sida, är jag rädd. Vad finns att göra? Leva i Lala Land med alla ”stjärnor” och alla ”kändisar” och deras lyxiga prylar och ”dröm hem”. Kolla på sport på lobotomiburken, eller kolla på innehållslösa serier på NetFlix eller på någon betal kanal på braindrain expressen (TV). Jag ryser när jag tänker på vad framtida arkeologer kommer skriva och säga om oss. Jag skäms redan över vad jag kommer få se och höra från andevärlden en gång i en fjärran framtid långt efter att dagens människa har lyckats med det hon försökt under i många millennier: Att utrota sig själv. Jag har en teori om att vi egentligen inte hör hemma här, men det får bli en framtida jeremiad.

http://halfpasthuman.com/essays/ruf.html
http://www.youtube.com/watch?v=5Wbz2sFA654
https://en.wikipedia.org/wiki/MOX_fuel

(2 kommentarer, senast 2013-07-23 16:36)

Nästa inlägg
Bergatorparen

2012-09-07 21:54 - Bergatorparen
Exit Tråkburken!


Om det är dumburken jag menar? Ja, det är den. Jag tycker bara att tråkburken är en bättre beteckning på skrället eftersom repriserna står som spön där och för en vaken människa är det man erbjuder av program där så intetsägande, så in i Norden PK och så komplett hjärndött att det är ett under att det inte blivit bråk om det redan. Men internationellt är en ny trend på väg: Man skrotar TV’ n och gör som Jesse Ventura, man skaffar sig en vansinnig last: Man börjar TÄNKA, och det är farligt det. Men skämt åsido: När man, som jag, slutat kolla på TV och istället gör annat: Läser böcker, fixar med stöga, fixar med trädgårdstraktorn och annars gör det som måste göras, upptäcker man hur världen och samhället EGENTLIGEN ser ut. Det är ingen vacker bild: Ett samhälle där demokratin missbrukas för att smida folket i länkar, och där media berättar rent strunt ispädd en liten gnutta sanning – bara tillräckligt för att göra det trovärdigt. Jag orkar inte ens börja ramsa upp alla lögner vi fått berättat för oss, men på tisdag är det USA’ s andra nationaldag: 9/11. En dag som skapades, inte av en skäggapa från Saudiarabien, men av CIA. Syftet var och är, att misskreditera muslimer och skapa misstämning mellan folk så att man kan söndra och härska. Bevisen för att det verkligen förhåller sig så, finns på YouTube för den som är vaken nog att hitta de seriösa inslagen. INGEN vettig vaken människa tror längre på lögnen om 9/11.

I gamla dagar räknades man som en upplyst människa om man läste ett par tidningar och kollade på nyheterna på TV. Gör man det samma idag, så ändar man upp som en innesnöat zombie som har skallen full av rövarhistorier som föreger att vara sanningen – men som INTE är det. Det är därför man skall läsa böcker: Seriösa böcker inom filosofi, fysik, kemi, astronomi, astrofysik, ekonomisk teori och inte minst skall man lära sig grundarna för statistisk metod så att man kan se genom alla fejkande presentationer som visar det ena eller andra som eliten vill att ”massorna” skall tro och hålla som evangelium. Ett sådant exempel är klimatfrågan. Kan du grunderna för statistisk analys, så kommer du inte längre tro på att man kan nå signifikans på de ytterst små måttserierna som IPCC och deras knähundar håller på med. Du kommer lära om struntkorrelation. Det är när man påvisar sammanhang mellan saker som inte alls hänger ihop, som tillexempel att ju mer det regnar i Malmö, ju fler dör av tobaksrelaterade skador i Haparanda, eller ju mer Melanie Oesch joddlar, ju kallare blir det på Spetsbergen – bara som ett par uppenbara exempel. Men det är just sådana struntsammanhang de försöker inbilla folk är SANNINGEN det heliga om klimatet. I princip säljer de in ett struntbudskap genom att spela på folks ovetenhet om klimathistoria – eller annan historia för den delen. Det är detta som är risken vid att sitta framför tråkburken och kolla på skräp TV om kvällarna. Man blir indoktrinerad, och man gör som man blir tillsagd – helt per automatik. Man får höra att den ena av de två regeringsalternativen är mer ”realistisk” än det andra av skitviktiga tillika allvarliga herrar med glasögon och en gedigen akademisk bakgrund. Ingen vill ”kasta bort” sin röst, så de flesta röstar på det ”realistiska” alternativet – lyckligt ovetande om att ”realismen” inte alls bestäms av de skitviktiga herrarna på tråkburken, men av röstsedeln som just DU lägger. Att kasta bort sin röst, är att rösta utan att tänka, eller rösta därför att det är tradition. Det man gör, oavsett vilka man röstar på, är att legitimera ett styre som inte alls är legitimt, men som består av människor som tjänar andra herrar än det folk som valde dem. Om du tror jag svamlar i nattmössan, så vänta bara så får du se vad som är vad. Om MAJORITETEN av folket satt hemma under valet, skulle valresultatet ogillas – och DET skulle vara ett steg i rätta riktningen. Jag har tappat förtroendet för demokratin efter att ha varit en arg försvarare för den i åratal, men efter att ha sett under huven på den, inser jag att det finns bättre sätt att styra ett land. Ett av dem skulle vara med hjälp av professionella ledare som måste leverera för att få betalt. Mest av allt handlar det om att bli av med psykopaterna i både politik, skola, bolagsledningar, vetenskap och trossamfund. Kolla på föreläsningen här nedan. Den tar en timme i anspråk, men det är väl använd tid. Det är kloka ord från en klok man:


(2 kommentarer, senast 2012-09-23 00:38)

Nästa inlägg
Trisful

2009-07-31 13:21 - Trisful
Disney channel!

AAAAAAHHHHHHH!!!!!!!! asså jag blir sååå arghh!!!jag har ingen TV hos min mamma, och nu när jag kom till pappa och kollade på disney channel. Men sen under VARJE reklam kommer den dära reklamen om sonny with a chance, eller sonnys chans som den heter på svenska.

när jag va hos min mamma kollade jag på youtube, och hittade sonny with a chance, så jag har redan sett alla 14 avsnitten! mm de e sant de e bah 14 avsnitt.

juste, de kommer ju en reklam om protect princess program också, och för typ en månad sen vajag i tyskland, och köpte dvd:n, så de jag skulle villja säga är att SVERIGES NACKDEL ÄR ATT VARA Sååå EFTER BLIIIIVEEEENNN!!!!


om ni känner likadant så får ni gärna komentera..


oh, juste, jag har ju inte skrivit nå't på ganska länge, och de beror på att jag e på landet, och har haft lite mckt att göra .. asså utomhus x)


jaja ska dra nu, lägg till en komentar och lägg till som favorit ( om du vill alltså)


ses / Anne

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Bergatorparen

2008-11-18 01:44 - Bergatorparen
Fuck, fuck, fuck!

Nej. Jag har inte fått jobb som brittisk TV kock. Det har däremot Jamie Oliver, och när en pensionär skrev till honom och bad honom börja vårda sitt språk lite mer, var det ord och inga visor som kom postledes från Jamie:
http://www.kjendis.no/2008/11/17/554389.html
Nu verkar det vara så att ju högre upp i skattelistorna brittiska TV kockar kommer, ju värre blir språket. Tänk bara på Gordon Ramsey. Det är snart så han tar över från gamla mossiga gubben från, ja vad var det nu den orten het igen … JO Helvete. Snart får väl brittiska skolbarn anmärkning och kvarsittning för att ens nämna han namn. Tänk att i levande livet få uppleva att ens namn blir ett okvädingsord – o skräck!

Ovan ser vi tre distingverade herrar
med ett välvårdad språk

(1 kommentar, 2008-11-18 07:56)

Nästa inlägg