En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om europa

Bergatorparen

Vad har han för agenda? Om man läser hans svar på mitt inlägg om Halal hippiene, så kan man få för sig att detta är en kille från etablissemanget som känner sig ansatt av det jag skriver och tycker. HAN tycker visst att jag inte äger rätt att tolka något som helst – om man skall ta honom på ordet. Jag brukar inte ha lång stubin, men det han skriver samsvarar inte med Piratpartiets utgångspunkt. Skall vi tro honom, är ju allt ”honky dory” i Europa – även om han bestrider att det finns en kulturell gemenskap. Jag för min del väljer att se sakerna utan filter – och ironin är att jag använder glasögon och han inte. Men sådana utbrott som det ni kan läsa här nedan – och under inlägget om Halal hippiene, borde man kanske ta med en nypa salt. Men man blir ju onekligen lite nyfiken: Här går han till en rasande attack på en partikollega – mig, och sedan kommer han med påståenden om sakernas tillstånd i dagens Europa som fullkomligt sparkar benen undan Piratpartiets skäl att ens existera. Förklara det för mig, den som kan – för jag har en sådan makaber, cynisk fantasi så det kanske blir värre än det faktiskt är om jag skall säga vad jag tror. Piratpartiet kanske borde ta sig ett snack med denna Björn Nilsson?

Och bara så det inte är något missförstånd: Man behöver inte ha skägg, långt hår och poncho för att vara hippie. Det som kännetecknar en hippie är att denne oftast virrar omkring och svamlar om fred, frihet och filli bom bom bom. På ”nysvenska” kallar vi de för ”appeasers”, vilket är sådana som vägrar se faran även när den står på deras tår och stirrar dem rakt i ögonen. DET är dagens hippies, och en Halal hippie är en som inte vill stöta sig med muslimerna.


"Men, det här är ju stor komik ^^

Det finns folk som tror att det fortfarande finns hippies?

*asgarv*

"Jag har levd i 50 år, och varit vuxen under alla de drygt 30 år som muslimerna smädat vår europeiska kultur – och oss."

Jag känner mig mer smädad av att du hävdar något slags gemenskap med alla européer, än jag någonsin känt mig smädad av muslimer. Tala för dig själv du, och gör en skarp skiljelinje mellan din europeiska kultur och min, är du snäll. Jag ser inte hur du har getts tolkningsföreträde.

Mitt Europa är nämligen demokratiskt TACK VARE liberalismen, TROTS konservativa bakåtsträvare.
Mitt Europa är på väg mot yttrandefrihet även för de trångsynta (ja du också) - förhoppningsvis.
Mitt Europa prackar inte på mig en färdig uppsättning värderingar med något slags stockkonservativt 'kulturarv' som ursäkt, utan låter mig forma min kulturella tillhörighet som jag önskar, på ett personligt plan.

Vad gäller minareter stör de mig inte mer än kyrktorn så länge de inte undantas från de gränser för buller som gäller i tätort - som ateist ger jag fullständigt fan i vilken guds tillbedjare som för oväsen.


Skrivet av Beelzebjörn, 2009-12-01 18:28"

(27 kommentarer, senast 2010-01-03 18:08)

Nästa inlägg