En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om falska

2014-12-08 21:28 - njb
falska vänner

hur mycket får man vara falsk?
jag hade kontakt med en kille och vi var vänner i 5 år och vi var bästa vänner också sa vi alla fall, men i år så kände jag att jag inte vill ha honnom som vänn längre. han brukade snacka skit om mig till andra och vad jag gör och säger fast det jag sa så trodde jag att det är mellan mig och honnom men han gick och skrev sms till sin kompis mamma så att hon började tycka att jag var sjuk i huvudet och konstig människa medan han föreställde sig som en bra person och duktig. men nu har jag börjat här i skolan och läser till fritidsledare och jag är inte beroende av honnom här har jag bättre vänner som vet hur vänner ska vara mot varandra och inte som han gjorde att snacka bakom ryggen. nu har det gått nästan en månad vi brött kontakt och nu under helgen så var han på en läger och började snacka skit om mig att jag har gjort att han inte kan komma in i den här skolan, men det är inte sant jag har bara pratat med två här som jag vet inte säger till någon annan och han går ändå och säger det är mitt fel att han inte kommer in. så därför jag tycker han är falsk för vi sa att vi inte ska snacka skit om varandra och vi ska låta varandra vara i fred men han kan inte göra det eftersom han snackar om mig. han har alltid varit så när vi var vänner och vi var på läger så snackade han om andra vänner för bara att han ska ha något att skratta åt och ha det rolig på deras kostnad.
jag har skickat sms och frågat varför är han så falsk och snackar skit om mig men får jag något svar nej han vågar inte ens säga något och struntar bara i mina sms.
jag tyckte att det var kul att prata med honnom men nu i höst tyckte jag det får vara någ när han kallade en av mina lärarina som jag gillar och tycker är den snällaste och trevligaste lärare för hora och annat ffula saker så tänkte jag nej tack inte kontakt med såna och även kallade en tjej som jag är kär i och inte ens bor i Sverige för blatte hora och sånt fast han är själv invandarer, då fick det vara någ för jag är kär i henne och hoppas det blir jag och hon och han ska inte komma och kalla henne för det när han inte ens har hört hennes röst eller träffat henne.

nu känns det sjönt att kunna skriva av sig det här.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Bergatorparen

... för att lukta en råtta - eller en konspiration som pågått under sekler. Läs historien med de kritiska glasögonen på - så träder en skrämmande bild fram. Här är flera betraktelser och vittnemål från Oslo:


(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg