En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om frimurare

Bergatorparen

.... men som hemlighålls från oss. Här är en miniserie jag plockat upp på YouTube. Detta tar i anspråk flera timmar, men för den som vill veta mer än det blask vi får presenterat för oss om "vetenskap", är denna miniserie både upplysande och intressant:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLhD1MUB3YsxXa7IjZ-XdymeK0spu6ZCIL

(1 kommentar, 2012-11-11 22:34)

Nästa inlägg
Bergatorparen

… står det att läsa i SvD. Visst! Jag försökte med att berätta för dem att grunden för en fri press är att tolerera att det finns fler åsikter än just deras och att en fri press inte talar NER till sin publik, men ser sin publik i ögonen från en jämlik nivå. DET blev för mycket för censuren på SvD och inlägget ströks bums. Jag skrev en reaktion på detta som du ser här nedan – och försvinner den med, så vet jag att det inte är populärt att heta Bergatorparen och skylta med att man är höger på SvD – eller någon annan svensk tidning. Det jag upplever som provocerande är att detta gäng megafoner för övre medelklassen skriker sig hesa varje gång någon från deras yrkesgrupp åker i fängelse, och kritiserar land som inte är PK enligt Washington och London, men samtidigt idkar samma sorts åsiktsförtryck och censur som de kritiserar bland andra Kina för. Det är så man får en unken smak i munnen av det.

En gång var media viktigt i samhällsbygget, men efter ett tag så dog det fria ordet och ja-sägarna tog över och gjorde som eliten befallde. Så den fria pressen är borta sedan över 70 år. Ingen människa i dagens Sverige har någonsin hållit en dagsfärsk oberoende tillika kritisk tidning i sina händer av ett ända skäl: De finns inte, och FÅR inte finnas eftersom journalistkåren vill att det skall vara så som det är: Vänster, mer vänster och ännu mer vänster. Folk skrattar åt oss i Europa – och svenskt media förhånas som låtsas media á la Pravda på sovjettiden. Pravda betyder ”Sanning” – och det fick folk över hela Västvärlden att skratta och skaka på huvudet: Kalla ett hopkok av politiskt korrekta lögner, förtigelser och propaganda för sannhet är lika löjeväckande som om förmannen i nykteristföreningen skulle åka dit för fylla och rattonykterhet. Det är kontraintuitivt så det ryker om det. Och ändå är det ju så det blivit här: Ren sanning får inte talas därför att somliga skulle kunna känna sig kränkta. Busar pixlas så att de inte skall kunna kännas igen och så att de kan fortsätta sina illgärningar. Detta sker med justitieministerns goda minne. Det sker med elitens goda minne eftersom man importerar busar och slänger ut barn och åldringar som behöver medicinsk vård – allt medan man ”vårdar” den värsta drägg som någonsin besudlat jordytan med sin blotta närvaro på svenska fängelser – ursäkta: ”Kriminalvårdsinstitutioner” där de minsann inte lider någon pin. Samtidigt läser vi om åldringar som förhånas och förnedras på åldringsvården – de skulle haft det bättre i fängelse – eh – ”Kriminalvården”, men eftersom de haft 90 – 100 år bakom sig som skötsamma människor så har de inte samma värde som balkanmaffia medlemmar som kommer hit och omedelbart sätter igång med sina ”konster”. Kulturberikare – kallas båten visst. Jo, man tackar och bugar! Jag frågar bara: NÄR skall vi ta tillbaka Sverige från dessa quislingar som gjort det till ett rent helvete för skötsamma människor och ett himmelrike för delinkventer av alla raser och etniciteter? Och innan du kallar mig rasist: Även skötsamma icke-svenskar brinner i det samma Helvete som skötsamma svenskar – bara så det är sagt.

När media går runt och vevar med armarna, rullar med ögonen och gormar om att de är ”fria och oberoende” allt medan de förtrycker det fria ordet, den fria åsikten och inte accepterar att bli kritiserade, då vet du att saker är på tok fel. Om vi bara kunde få knytnävarna upp ur fickan, så skulle vi inte behöva vänta tills 2014 med att byta regering. Vi behöver inte en S regering, eller en V regering eller något från den kanten alls. Det vi behöver är en regering bestående av hederliga bra människor som kommer från ALLA samhällsklasser och som inte är rädda för att göra och säga det rätta sakerna – även om de inte anses som salongsrena åsikter överallt. Det måste bli en slut på att en ända av samhällets klasser får sitta med maktmonopol och ett åsiktsmonopol. Låter vi de hålla på, så kanske även bloggar, som denna och många andra, kommer bli föremål för censur – och därefter brev, mejl, telefoner och SMS. Var är vi då? Vill vi ha det så?

Jag säger inte att vi skall ta till vapen, men på laglig väg BEGÄRA att få tillbaka makten från de storskojare som tillskansat sig den på ett mindre än ärligt sätt. Det vi har idag, är inte demokrati – det är en diktatur förklädd till demokrati. Det finns bara två ”realistiska” alternativ får vi berättat för oss av skitviktiga åsiktsadministratörer på TV rutan och i radio. Är det hugget i sten att vi ANTINGEN måste rösta fram rödgröna sörjan eller alliansen? Det FINNS många andra partier, och det är inget förbud mot att driva fram alternativa lösningar. Det fordrar dock att vi slutar lyssna på det dravel ”de fria oberoende” slår i oss varje gång de får en chans. Tänk på en sak: HUR kommer det sig att vissa partier stämplas som ”främlingsfientliga”, ”populistiska” eller ”anti – demokratiska” medan andra trots deras förflutna anses salongsrena? Jag tycker det öppnar för en skrämmande möjlighet: OM ett parti huvudsakligen består av övre medelklass och frimurare, så är det salongsrent, medan partier som består av knegare, egna näringsidkare och saknar frimurare hux flux får epitet som är menade att spela dem utöver sidlinjen som oseriösa och inget att bry sig om. Det är bara en misstanke baserat på det jag sett under ett antal år.

Politiker skulle aldrig tillåtits utveckla sig till ett yrke – vare sig här eller någon annanstans. Politiker skulle ha dagjobb och bara mötas 4 gånger om året för att besluta om lagar som skall gälla. Övrig tid borde professionella ledare som betalas efter förtjänst leda landet. Då skulle vi kunna säkerställa att politikerna var ”in sync” med folket eftersom de var AV folket – och inte en egen klass som de facto är ett underbruk av övre medelklassen. Jag förväntar mig inte att en sådan omläggning skall kunna ske i ett svep, men genomföras över tid eftersom alla komponenterna kommer på plats. Såsom det är, står största delen av folket utan egna representanter beroende på att de ända som finns att välja kommer från 1 – 3 samhällsklasser över dem själva. För att sätta det på sin spets: Det är som om arbetare skulle tvingas rösta på godsägare och bonusdirektörer att företräda dem. Ser ni likheterna med verkliga livet?

OM vi haft fri press, så skulle inte jag behöva skriva om dessa saker, eftersom de som har betalt för det skulle göra det. Men faktum är att där det finns makt, finns konspirationer och konspirationerna har alltid ett syfte: Att samla makten på så få händer som möjligt, och de RÄTTA händerna – händerna till de som håller i den mest framgångsrika konspirationen. Varför jag hackar på frimurarna? Ponera detta: De är hemliga ordenssällskap, och deras medlemmar är starkt överrepresenterade inom maktens organ. Behöver jag ge något starkare skäl att ifrågasätta dem? Det är alltid misstänkt när någon organisation blir överrepresenterad – antingen det är i maktens korridorer eller i styrelserna i företag som innehar stora tunga uppdrag åt militär och polis. Man måste ifrågasätta motiv titt som tätt när det rör sig om makt eftersom det är något som många vill åt och som påverkar ALLA – oavsett. Med en fri oberoende press skulle inte vi vanliga människor behöva ställa dessa frågor – det skulle pressen göra. Men pressen är inte vare sig fri eller oberoende. Det ”dynastificerande” som sparkat ut gemene man och kvinna från politiken, har även sparkat ut riktiga journalister från medierna och ersatt dem med något som inte hör hemma där: Censurerare. En journalist skall skriva om det som är viktigt ur demokratisk synvinkel att kommer till publikens kännedom. Han/hon skall gå dit samvetet bjuder honom/henne att gå, och gräva tills sanningen kommer för en dag. Det är ALDRIG till förmån för något samhälle att hemlighetsmakeri, förtigelser och nedmörkande blir en integrerad del av statsskicket och ”rikets säkerhet”. ALLA har hemligheter, men när det blir hemligheter bara av gammal vana, då blir det patologiskt – det blir sjukligt! I en demokrati bör hemligheterna vara få, och bara saker som bevisligen påverkar rikets säkerhet bör hållas hemliga – fast inte som i USA där vissa saker är så hemliga att även presidenten får dåligt tillslöjade hot om han frågar om dem – av typ hälsovarning. Om man inte har omedelbart behov av att veta åt ämbetets vägnar, skall man inte fråga – annars kan en komma i svårigheter. Ungefär så kommer man svara om Obama skulle fråga om Område 51. USA är ett skräckexempel på hur det går när man låter demokratin förfalla, och Storbritannien som var först ute med parlamentarismen och medborgerliga rättigheter, är idag allt det som man då det begav sig ville UNDVIKA att det skulle bli: En polisstat där du blir arresterad för att svära så polisen hör det – det är faktiskt sant! Om du höjer rösten på Heathrow så åker du i finkan så skjortan står rakt ut. Allt detta är exempel på hur långt man är villiga att gå för att kuva enskilda människor så att de inte skall börja inbilla sig att FOLKET har makten. Det vore ju befängt. Storbritannien har, liksom Sverige, medier som är kritiska – UTANFÖR brittiska gränsen, men som på hemmaplan är elitens megafoner.

Det anmärkningsvärda är att situationen verkar vara likartad i de flesta länder i Västen. Och om man går tillbaka till Spanien före Franco, så var situationen den att frimurare besatt de viktigaste posterna inom politiken och inom militären. Det vore naivt att tro att de inte påverkar. De är inte ensamma om att vilja göra världen till sin privata trädgård: Även sionisterna har likartade ambitioner. Man går inte med i en organisation som frimurarna eller sionisterna utan skäl. Man går in därför att man tror på de värderingar de står för, och för att utnyttja den plattform de utgör för att komma upp och fram. Om syftet bara vore ”att komma ut och träffa andra”, skulle man ju kunna skapa en förening som bara hade som syfte att vara en plats att mötas – och sådana finns ju. Man behöver inte ”omerta” – tystnad till döden – för att ha en mötesplats där man kan diskutera saker informellt. Behövs omerta, så kan du vara så säker på att ljusskygga saker finns med i ekvationen. I och för sig är tanken med att förändra saker gradvist, nästan omärkbart utan revolution genialiskt, men åt andra sidan så bryter det med allt vad demokratiska principer heter och även ur etisk synvinkel är det tvivelaktigt. När man sedan i en sådan organisation samlar eliten från politik, industri, vetenskap, ekonomi, finans, justitieväsen, militär och polis börjar det bli farligt. De är ju edsvurna att vara lojala mot logen och varandra – hur blir det då med den lojalitet de borde ha till land, folk, regering och lagen? Blir de inte då ett eget samhälle inuti samhälle – en stat i staten? Och som sagt: Är det rena tillfälligheter att alla länder där frimureriet är tillåtet, uppvisar samma symptom? Och är det tillfälligt att länder som förbjuder frimureri är de ända som utsätts för USA aggression och för stigmatisering i politiskt korrekta medier i hela Västvärlden? Detta är frågor som plågar mig.

Man tröttnar på alla lögner, alla omskrivningar och allt nytal. Man saknar det raka och ärliga. Man saknar det att kalla en spade för en spade utan risk för att någon läser mer in i det än det som finns där. Man tröttnar på alla floskler från alla kanter. Man vill ha rena raka svar för pengarna. Men det VET jag är att hoppas på för mycket.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/fri-press-viktigare-an-nagonsin_7163929.svd
http://en.wikipedia.org/wiki/Suppression_of_Freemasonry

(2 kommentarer, senast 2012-06-01 00:07)

Nästa inlägg
Bergatorparen

... för att lukta en råtta - eller en konspiration som pågått under sekler. Läs historien med de kritiska glasögonen på - så träder en skrämmande bild fram. Här är flera betraktelser och vittnemål från Oslo:


(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg