En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om helg

fakespear

Nu var den över, och snart är det äntligen måndag igen! En riktigt bra helg, helt utan alkohol (bortsett från 1 öl), det var länge sedan.

Helgen började med spel i Bergshamra. Det var nödvändigt om vi inte skulle tappa det lilla momentum vi hade. Inser dock att sessionerna passar bättre på söndagarna, men så får det nog bli i fortsättningen. På lördagen var jag duktig och besökte min optiker och fick frukost i Skrapan innan jag begav mig ut på äventyr.

Det är skönt att komma ifrån Stockholm då och då, få sitta i ett tåg och se lite av naturen och sedan se något nytt. Då det är bra väder så är det superhärligt och det var det verkligen i lördags. Åkte till en "förort" jag tidigare aldrig besökt och fikade med en ny bekantskap. Den fikan gjorde att jag inte var tillbaka på Söder förrän midnatt. Dock hann jag med en öl på Högbergs med 2 fulla kompisar.

Det är intressant att vara nykter och se sina vänner onyktra, är det så man gör då? De var dock inte så fulla, men de hade fått några glas innanför västen.

Bristen på öl på lördagen gjorde att jag var pigg på söndagen och tog en trevlig morgonpromenad innan det var brunch på Clarion Sign. Enligt invitationen Stockholms nya skrytbygge. Sist jag var där drack vi drinkar, det har jag gjort 2 gånger med 2 olika par tidigare. Drinkarna får fullt godkända och det får även dagens brunch.

Efter det hade jag sedan länge lovat att göra Stockholmschili tillsammans med en kompis. Den lagades tillsammans med tonerna från Winnerbäcks nya skiva. Jag är inte imponerad, förutom singeln som redan är släppt så var det 2 bra låtar, Fribiljett mot himlen och Berätta hur du gör. Dock har jag bara hört skivan en gång och mina åsikter kommer förhoppnningsvis att ändras.

Avslutningen på helgen var Inglorious Basterds. Jag gillar Tarantino och jag gillar Bra (och inte riktigt skriva efternamnet då hade det lätt kunna misstolkas). En bra film, men sällskapet var bättre.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
fakespear

2009-06-14 21:59 - fakespear
En helg i regnets tecken

Det blev verkligen en helg i regnets tecken. Många utomhusaktiviteter var planerade, men det mesta regnade bort.

Fredagens After Work med brännboll förbyttes mot Rock Band och Tribond. Jag dominerade dock så där var det ingen skillnad. :)

Lördagen och Söndagen var tänkta för en tur i Skärgården med några kompisar i deras båtar. Regnet och blåsten gjorde att nästan allting ställdes in, vi fick en fika på Fjäderholmarna iaf. Och jag fick köra båt, den största båt jag någonsin kört. Dock var det kallt och regnigt, men ändå en mysig tur med trevliga vänner.

Så här ser man Gamla Stan från båt.

Så det blev utgång på lördagskvällen istället. Använde mina cerisa hängslen för andra gången, de höll bra efter Bennys lagning. Var på O-baren, det var bra fram till 1, då blev det så mycket folk och jag blev sur. Så jag åkte hem via en öl på Imperiet, det var skitkasst. Måste ut lite mer kring Stureplan inser jag. Saknade dock ett dansgolv så jag fick visa upp mina nya dansmoves.

Söndagen ägnades åt bakfyllepizza, tårtkalas för två födelsedagsbarn samt slapp i soffan. Det ena födelsedagsbarnet fick pom-pom och det andra diskhandskar med spets och stenar. Nu laddas för en ny vecka och nya händelser.

Har dock lärt mig ytterligare några saker i helgen om mig själv. Och jag har sagt saker till någon som jag inte trodde jag tordes säga. Nu pekar det uppåt!

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
nordic89

2009-02-09 01:52 - nordic89
En helg med Josefine

Enkoping 9/2-09 Kl 1:44

Hejsan!
Hur e de??
- Allt e bra med mig iaf efter en lugn och mysig helg spenderad med Josefine efter att farsan akt ivag pa kryssning mellan lordag och sondagen, sa vi hyrde en rulle oo at lite gott oo chillade. =) Filmen var HOME OF THE BRAVE som handlade om ett gang soldater som krigade for USA nere i Irak dar man ocksa fick folja hur de gick for dom nar dom kom hem till vardagslivet hemma i USA. En bra film som far 3,5 av 5 mojliga fran mig...
Annars har jag bah kikat lite hockey, LG Hockey Games...en turnering som Sverige vann tillslut..grattis de var vall pa tiden!
Men men nu ska jag spela SWAT4, vi hors!
hej hej!
// BLOGGARN NORDIC89

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
nordic89

2008-12-10 00:36 - nordic89
10/12-08

Enkoping 10/12-08 Kl 00:29

Ja...det ar ju 10:e december imorrn...gud vad tiden gar...inte manga dagar kvar av dettar nu. shitt.
Ja men iaf. hur mar du just nu da, allt bra eller?? Med mig ar det helt okej tack! =)
Vart chill bade forrgar Mandag och igar Tisdag...kommer nog aven sa bli idag Onsdag men kanske ska ta o kila ner till lilla barberaren i centrum och klippa mig lite...trott pa detta langa har just nu faktiskt.
Ser fram emot Torsdagen da jag ska dra till Stockholm och Johanneshovs isstadion och kika DIF Hockey-Lule Hockey med Josefine,Greger och nagra tusen till. Ska bli roligt...och visst tror jag pa seger for Lule hocky saklart efter den fina 2-1-segern i "derbyt" mot Skelleftea AIK senast.
Efter hockeymatchen kommer jag troligtvis att spendera natten hos josefine o slagga over dar for att sedan aka hem pa Fredagen. =)
Sen vill jag bara att fredagen rullar forbi sa det blir Lordag....for da ska jag och mitt innebandylag samlas igen for att spela Luciacupen 2008 i Fjardhundra. Ruskigt kul det ska bli!! Vi ska fan vinna!!
Sen pa Sondag vantar innebandy igen da vi har seriematch...hoppas pa seger dar med saklart!
Men men nu ska jag stanga bloggen for idag!
Ha de gott!
//BLOGGARN NORDIC89

LITE BRA MUSIK:


(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg