En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om islam

bosselagom

Dröm om morgondagen, som skapar visioner och goda tankar. Men också oro på grund av det som varit. Hjulet snurrar, och ska man tro att motsättningarna i Mellanöstern är de samma som låg bakom det trettioåriga kriget i Europa, så det illa? Förutsättningarna har ändrats, men trots det upprepar sig historien spontant; minns gårdagen ….. I Sverige lever vi ett samhälle som med kompromisser lyckats förebygga motsättningar. Något inbördeskrig har vi inte haft på 500 år och inget krig med omvärlden på 200 år. Så det liv vi lever idag är förvärldsligande i vår egen trygga tillvaro. Och vi står helt frågande inför Islams interna motsättningar – stridigheter som sprider sig som tumör i omvärlden. Vem kan medla på ett sunt och effektivt sätt med tanke på de mänskliga rättigheterna? Lev idag!

Och vissa saker har vi fått lära oss att leva med, men vi gör också vad vi kan för att det inte ska göra ont; den här tumören begränsar vår frihet.
Friheten kan lätt försvinna om vi inte vårdar den och förebygger hot!

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
bosselagom


Enligt iransk lagstiftning har en man efter att äktenskapskontrakt skrivits under av båda parter rätten att bestämma vad hans maka får göra. Och det har civiliserat utbildade araber börjat protestera mot. Männen har rätten att avsäga sig dessa rättigheter. När muslimska kvinnor som tar av sig sin hijad, den islamska täckande klädseln som är obligatorisk att bära utanför hemmet, då kommer vi att få se de första tecknen på mänskliga rättigheter även inom arabvärlden! Detta är naturliga rättigheter! Det finns många fördomsfria muslimska män som stödjer kvinnors rättigheter, trots ländernas konservativa lagar. Och det borde finnas fler fördomsfria kvinnor som kan påskynda den påbörjade processen.
Globalt borde både nationella och religiösa lagar reformeras med tanke på mänskliga rättigheter, en övermäktig uppgift för världssamfunden (vilka de nu är?)!

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Bergatorparen


Inte mycket till film, men jag måste erkänna att jag känner skadefröjd. Här är min version av hans tillkomst:

... och här är den arabiska "vårens" moders reaktion:


"A great religion" - var det inte det George W Bush sade i förbindelse med 9/11?

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/ban-ki-moon-filmen-ar-skandalos_7514524.svd

(3 kommentarer, senast 2012-09-21 22:35)

Nästa inlägg
Bergatorparen

Känns det han säger bekant? Det borde det, därför att det kunde lika så gärna ha varit en svensk tidning han omtalat - kanse SvD eller DN?


(1 kommentar, 2012-08-01 21:43)

Nästa inlägg
Bergatorparen

För alla som tycker att Sverige är så PK att det ryker om det, så titta västerut: I Drammen väster om Oslo skulle man ha julavslutning – och glada barn dök upp med tomtemössor. Så briserade bomben: Från och med nu skulle det kallas ”Vintermarkering” och man fick INTE vare sig sjunga julsånger eller bära någon form av klädsel som kunde associeras med den traditionella julen. Detta fick så en muslimsk (!) S – politiker att gå ut och ryta till. Han är uppvuxen i Norge, och har deltagit på julavslut under sin egen barndom, och har rentav deltagit i jul gudstjänst (som ju tidigare var tvunget). Han anser att man måste lära barnen om norska traditioner och inte försöka radera ut den nationella identiteten.

Något har gått mycket fel när man tror att de egna traditionerna som byggts upp över många generationer är mindervärdiga och ämnade att reta icke-kristna. Som ateist är jag givetvis glad för att julavslutets mest kontroversiella del: Gudstjänsten är borta. Nu är den valfri. Vill folk tro på öknens Gud och låta Honom förpesta deras liv så står det fritt. Om jag skulle göra en förändring, så skulle det vara att få folk att sluta byta dyra julklappar med varandra, och istället ge en såkallad etisk julgåva typ ActionAid där man skänker djur åt fattiga människor så att de får det lite lättare – i synnerhet som att det kanske har en upp piggande effekt att det finns människor långt borta som tänker på dem och känner omsorg för deras väl och ve. En sekulär jul skulle kunna vara ett firande där vi lyfter bort lite mörker från de som inte har det så enkelt. Det tror jag även mannen från Nasaret skulle uppskattat. Kanske han då skulle kunnat säga: ”Äntligen börjar de lära, människorna!”

Jul firades i hednisk tid som en ljusmässa där man firade att de mörka tiderna nått sin kulmen, och att de ljusare tiderna var i antågande. Sedan blev det en kristen mässa, och under de senaste 200 åren har det gradvis utvecklat sig att bli en kommersiell mässa där detaljhandeln räddar års räkenskapen från att gå i rött. Farbror Joakim Von Anka har kuppat julen och gjort den till Kung Mammons mässa. Men så har det väl strängt taget alltid varit. På Jesu tid var det folk som tjänade sig störtrika på pilgrimerna som kom till templet i Jerusalem, och under de påföljande år har religionerna varit penningmaskiner som satt mat på bordet åt folk som haft det i munnen som andra har i musklarna.

Summa summarum: Vår nordiska jul är inte beroende av religion för att fungera. Den är en rätt så vid ram som rymmer det mesta av innehåll. Julen har bara ett budskap: Mörkret förlorar, ljuset segrar. Kan man sedan använda julen som en plattform för att göra bra saker, så bringar man lite andligt ljus in i världen och lättar upp atmosfären. Men låt oss inte glömma en sak: Julen är en sådan hajpat högtid att många som kanske saknar vänner och anhöriga upplever den som en mardröm. Man behöver inte vara svart, bo i Afrika och vara fattig för att må dåligt. Det är tyvärr alltför många som mår dåligt i våra västliga länder med.

Låt oss hoppas att PK idioterna i Drammen, som ju inte kan förstå varför alla hetsar sig upp mot dem, när julfreden sänker sig kanske börjar förstå att sekelgamla traditioner är inget man bara slänger ut, och i synnerhet inte när det gäller nationella historiska värden.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Muslimsk-Ap-leder-i-Drammen-ut-mot-jule--og-nisseluenekt-6719858.html

(1 kommentar, 2011-12-13 20:47)

Nästa inlägg
Bergatorparen

Lyssna noga, för detta är rena, rama sanningen:


Jag ställer mig till 100 % bakom det Pat säger här, i synnerhet om media!

(1 kommentar, 2011-11-05 21:56)

Nästa inlägg
Bergatorparen

... denna gång om en rättegång som media tiger ihjäl:(2 kommentarer, senast 2011-04-06 08:20)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Bergatorparen

... håller på att vittra bort. Pat Condell förklarar:


Man börjar fundera på vad det var man liksom skulle döda andra för att försvara när man var i värnpliktig ålder.

(1 kommentar, 2010-11-12 13:21)

Nästa inlägg
Bergatorparen

2010-07-19 04:50 - Bergatorparen
Några ord om PK ...

... från Pat Condell - och jag ställer mig bakom dem 100 %


(2 kommentarer, senast 2010-07-22 00:44)

Nästa inlägg
Bergatorparen

... för att Lars placerat honom i rullstol och gett honom en trappa att försera. Bönen Muhammed läser för oss här, är den som inte kom med i Koranen

(2 kommentarer, senast 2010-09-03 05:55)

Nästa inlägg
Bergatorparen

2010-07-15 20:47 - Bergatorparen
Det sägs ibland ...

... att allt går igen, står i texten till en låt Sven Ingvars spelade in 1968 - och här är ett ytterligare bevis på att så visst är fallet. För 1 månad sedan hade Pat Condell denna jeremiaden:


... och här över en månad senare: Dagens Nyheter

... och som belöning för terrorism, kan du få asyl i Norge Aftenposten

Hur mycket tokigare än så kan det bli? Tydligen är det bara fantasin som begränsar.

(1 kommentar, 2010-07-15 21:45)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Bergatorparen

... även trogna kan drabbas:

(1 kommentar, 2010-07-01 14:16)

Nästa inlägg
Bergatorparen

… för att de återinbjuder Lars Vilks för att slutföra sitt föredrag om yttrandefrihet – och konstnärlig frihet. Man kan tycka vad man vill om filmen som fick Muhammedmaffian och storstadsvänstern att gå i taket, men det måste vara tillåtet att uttrycka sig på ett sätt man är komfortabel med i en demokrati – annars har vi en ”demokratur”, vilket kanske inte är så värst långt från sanningen. Storstadsvänstern består i det allt väsentliga av demagoger och åsiktsadministratörer. I deras värld finns det utrymme för endast EN åsikt: Deras.

Storstadsvänstern skapades av 1968 upproret som en sorts nyvaknat klasskampsorganisation som skulle bygga vidare på de klassiska socialistiska idéerna. Efterhand har denna förvanskade riktning inom socialismen blivit huliganernas ideologiska bas. Så de kallar sig anarkister – jag kallar dem huliganer. Deras värld är så förvanskad att normala människor har svårt att sätta sig in i deras sätt att tänka. I Danmark och i Norge har dessa existenser fasta högkvarter i Kristiania respektive Café Blitz i Oslo. De säger sig vilja avskaffa nationalstaten, och skapa ett världssamhälle där alla är likvärdiga. Problemet är bara, och det har vi sett i det forna Sovjet och vi ser det i Kina och på Kuba, att någon är mer likvärdiga än andra – om ni förstår ruljangsen? Man kan fråga sig: Hur stor är skillnaden mellan denna utopi och muslimernas svamlande om det globala kalifatet? Svaret ger sig självt när man ser bristen på distans mellan muslimerna på ena sidan och socialister och anarkister på den andra. Anarkisterna påstår sig vara mot varje form av lagreglering, men hur sant är det? Om man är emot lagar och förordningar, hur kan man då kämpa tillsammans med sådana som vill skapa ett förtryckarsamhälle där absolut allt är lagreglerat in i minsta detalj och byråkratiserat in absurdum? Svaret är att de utnyttjar varandra för att få den nödvändiga tyngden. Var tror ni socialisterna ville ha anarkisterna om så olyckligt skedde att de fick makten? Just precis: I gulag! Och dit kom även muslimerna att ända upp så skägget stod rakt ut.


Storstadsvänstern i aktion

Lars Vilks är en utav många som är villig att riskera livhanken på att varna Törnrosasamhället om att det faktiskt försiggår saker rakt för näsan på det. Det finns krafter som vill avskaffa demokratin, och de kommer från två kanter: För det första har vi huliganerna som omvandlar varje stad till ett inferno når staden i sin enfald är värd för något internationellt evenemang. För det andra har du övre medelklassen som vill skapa en demokratur där allt skall regleras, och man skall ha insyn i princip allt, och där somliga är mer likvärda än andra: Stora globala konglomerat som Warner, UMG, Disney med flera, och där konsumenterna strippas för varje tillstymmelse till makt. Om det låter bekant, så är det för att det är den politik Alliansen mot Sverige för. Just nu är de på korståg för att säkra sig fyra nya år – vilket Moder Universum strängeligen förbjuda! Så yttrandefriheten, åsiktsfriheten och den konstnärliga friheten är ansatt från flera håll. Om det vore enbart huliganerna, vore hotet kanske inte lika stort, men när ”samhällsägarna” verkar ha samma agenda, fast med omvänt förtecken, är det allvarligt. Det är lätt att tappa saker, men att återfå dem kan vara en riktig mardröm. Vi ser det i Burma där man hållit det senaste valets rättmätiga vinnare i husarrest mer eller mindre oavbrutet i över 20(!) år. Det är många som inte vill ha demokrati, det är någon som vill ha demokrati, men de flesta bryr sig inte förrän det är för sent och en av deras nära och kära skakar galler och utstår tortyr för sina åsikters skuld, eller för sin sexuella läggning eller sin etnicitet. Därför har jag alltid retat mig lite på alla som skiter i att rösta, och som inte ställer upp för att ta sin törn inom samhällslivet. Det är så övre medelklassen fått sin makt: Man har urholkat lokaldemokratin, och övertygat alla från ”massorna” att det inte är något för dem att göra som kan förändra på någonting. Man har sedan urholkat landstingen och gjort dem till sjukhusadministratörer och stimulansutbetalare. Trevligt! Sedan har man gjort vanliga riksdagsledamöter till knapptryckare som har makt enbart på papperet.

Vi behöver sådana som Lars Vilks om kan ta tag i den viktigaste av frågor: Yttrande-, åsikts-, press- och konstnärliga friheten. De som kallar sig liberaler, har tydligen inte fattat vad det innebär att vara liberal: Det är att försvara fri och rättigheter – även rätten att kränka någon. Jag skall slå vad om att det är någon som känner sig kränkt av denna text enbart därför att jag försvarar Vilks, så det är så det går till i en demokrati. Skulle alla utsagor, alla postulat och alla åsikter vara idel oförargliga – var skulle det lämna oss? Med munkavel! Är det arvet vi skall lämna till eftersläkten en sann demokrati? Eller en låtsasdemokrati eller demokratur? Bollen ligger just nu på vår banhalva, så det är upp till oss hur vi spelar den. Det är val i år, låt oss göra som Pat Condell rekommenderade: Rösta litet, tänk stort. Valet kanske inte står mellan Toblerone tanten och Alfons Åbergs pappa. Om vi slutar tänka på bortkastade röster, och istället lägger vår röst på något vi verkligen känner för, så kanske vi kan få det övermätta, synnerligen översjälvbelåtna gänget som idag utgör de två ”regeringsalternativen” att vakna upp till en bryskare verklighet än de är vana vid – och då kanske Vilks och andra som vill försvara demokratin får det lite lättare. Som sagt: Valet är vårt.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vilks-inbjuden-pa-nytt-till-uppsala_4767925.svd
http://www.dn.se/nyheter/sverige/vilks-inbjuden-pa-nytt-till-uppsala-1.1111200
http://www.sydsvenskan.se/sverige/article883505/Vilks-inbjuden-pa-nytt-till-Uppsala.html
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.376708-vilks-inbjuden-pa-nytt-till-uppsala
http://www.friatider.se/vilks-inbjuden-pa-nytt-till-uppsala-universitet
http://norrteljetidning.se/nyheter/riksnytt/1.840162-vilks-inbjuden-pa-nytt-till-uppsala

(1 kommentar, 2010-05-26 21:19)

Nästa inlägg
Bergatorparen


Uppskattningsvis finns det mellan 180 och 320 miljoner radikaliserade muslimer i vår värld idag. De är välorganiserade och väl förberedda på den konflikt som inletts med västvärlden. Dessutom har de tillgång till finansiering för stora kostsamma projekt! Det är nu dags att informera Sverige om vilka dessa människor är och vad de sysslar med. Bara när man vet vem man har att göra med så kan man förstå vad som händer och varför! Ta ett djupt andetag…

Kort historik.

1683 lyckades den polske kungen Johan Sobieski bryta belägringen av Wien och få den Ottomanska armén att retirera. Europa var räddat från Islams utbredning ännu en gång, men för hur länge? När det Ottomanska riket föll samman på 1920-talet och Kamal Atatürk genomförde sin sekulariserings-revolution i Turkiet, verkade epoken av plågsamma invasionsförsök av det stora islamiska kalifatet att äntligen vara över. Sultanatet hade i århundraden flyttat fram islams gränser, allt i enlighet med ideologin som Koranen förespråkade genom dess profets texter och påbud. Men nu var det västvärlden som ledde utvecklingen och hade övertaget över den islamiska världen. All expansion västerut blev omöjlig och den annars så fruktade islamiska expansionen glömdes bort under de två världskrigen och egentligen ända fram till 1990-talet.

Kommentar:
Man ser inte en svag fiende som något hot. Däri ligger kärnan till varför historien om den islamiska expansionen glömdes bort. Väst var överlägset och hade inget att frukta. Islamisk mark blev kolonier och så småningom förvandlades de till stater med tillsatta kungar och diktatorer. Västvärlden var överlägset i allt och när en skäggig herre med namnet Osama Bin laden i slutet av 90-talet steg in på scenen och förklarade Jihad mot väst, så var det knappt någon som ens tog notis. Inte förrän 11/9 -2001 började man sakta komma ihåg historien
Osama Bin Laden framställs ofta i västvärlden som det största islamiska hotet mot väst. Inte konstigt kanske, men sanningen är mycket mer komplicerad! Den sanning som måste komma fram, och som en hel värld ignorerat alldeles på tok för länge! Låt oss gå tillbaka till Turkiet på 1920-talet…

Det var många besvikna muslimer som såg sitt kalifat förvandlas till en sekulariserad stat. Man hävdade att det var en judisk konspiration mot islam och att Atatürk själv var en judisk lakej. 1928 bildades därför det Muslimska Brödraskapet, och organisationen uppmanade till jihad (Betyder “fysisk krigsföring i Allahs namn“ enligt Koranen och haditherna.) för att återupprätta kalifatet. Under tiden från 1928 till 1990 så fokuserade organisationen sig främst på att bredda sin bas i hela den islamska världen genom indoktrinering av ungdomar via islamisk utbildning. De allierade sig dessutom med oljepengar någonstans på vägen och sedan dess har Wahabi rörelsen med rötter i Saudiarabien haft en stor del i “Jihad projektet.
När 1990-talet kom så var de redo att påbörja en ny fas i sin ambition att återupprätta kalifatet. De arabiska staterna, med sina diktatorer, hade infiltrerats av det muslimska brödraskapet under årtionden, men även om man lyckats med att mörda president Anwar Sadat i ett attentat, så hade de ännu inte officiellt lyckats komma till makten någonstans. Redan 1982 skrevs därför strategin om av ledarskapet inom organisationen. Den nya planen kallades för enkelhetens skull “Projektet” och innebar att man skiftade en stor del av sin fokus från den islamiska världen tillbaka till västvärlden. Man hade insett att möjligheterna att emigrera till väst medförde fördelar som inte längre kunde ignoreras. Den nya strategin gick ut på att placera sitt fotfolk i Europa, och infiltrera de västerländska nationalstaterna i så hög grad som var möjligt. Man började att “sponsra” framförallt unga muslimers resor till Europa med subventionerade lån och transport, för att snabba på planen om det nya kalifatet. Väl i Europa, skulle de nyanlända utbildas i europeiska skolor för att kunna bli effektivare infiltratörer, samtidigt som man själva stod för den viktigaste utbildningen, nämligen den islamiska/ideologiska utbildningen

Försvaga nationalstaterna…

Det Muslimska Brödraskapet och Wahabi rörelsen arbetar hårt på att begränsa västvärldens förståelse av vad som händer. Man är aktiva i västvärldens samhällen med att sprida desinformation och begränsa yttrandefriheten. Dessutom så använder man västvärldens lagar för att stärka sitt eget skydd, så att de inte kan bli ifrågasatta av någon. Sakta men säkert påverkar de alla aspekter av de demokratiska samhällena för att paralysera motståndet mot islamiseringen. Varje år så blir de fler och deras plan fungerar precis som den ska. Idag väntar man bara på att bli tillräckligt många för att kunna ta över samhällena de kommit till. De har tålamod och vet att deras plan kommer lyckas så länge som yttrandefriheten kan kontrolleras och immigrationen inte stoppas.

När du ser Rosengård stå i brand så är det ett sätt för islamisterna att påminna regeringen om att om ni inte gör som vi vill ställer vi till med bråk. 2005 hotade islamisterna den franska regeringen med att lamslå upp till 200 städer med hjälp av drygt 80 000 Jihadister (Kallas på engelska “Urban jihad” numera)! Naturligtvis är det inte så vi ser det på TV, men faktum är att dessa muslimer idag redan har en mycket betydelsefull makt i våra samhällen. Våra makthavare vet om det men tror sig kunna blidka islamisterna med eftergifter, helt enkelt för att man är livrädda för konsekvenserna om man sätter hårt mot hårt. Tyvärr funkar inte eftergifter mot en grupp som bara blir nöjd när hela landet är under deras kontroll och deras lagar styr alla som lever i landet!

En teologisk totalitär stat, eller kalifatet, är alltså målet för jihadisterna (Eller “Mujaheddins” som de själva vill bli kallade). Dialog eller förhandlingar med dem om deras mål är omöjliga eftersom det är Allahs vilja att alla stater på vår planet ska leva under Allahs lag som finns att läsa i koranen. Världsherraväldet har alltså dagens politiker nu i 25 år gett islamisterna skjuts för att uppnå. Allt i den heliga mångkulturens namn! Att idag inte förstå att mångkulturen blivit en trojansk häst som används av de ledande Wahabi/Brödraskapets ideologer är förödande! Våra värderingar utnyttjas för att eliminera oss! Westerberg och hans otroligt intelligenta följeslagare har gjort karriär på att underminera hela vår existens, och nu funderar makthavarna på allvar om man inte ska “begränsa” yttrandefriheten på internet! (efter mina rader här önskar de nog att de hade gjort det redan!)

Sanningen är att västvärlden idag är i full reträtt, helt oförberedd på anstormningen. Våra lagar hindrar oss från att skydda oss själva och islamisterna utnyttjar det skickligt varje dag. Vi indoktrineras med imamernas ord om att islam är en fredlig religion, och samtidigt hotas vi med våld om vi inte gör som de säger. Det paralyserar hela vårt sätt att fungera, och politikerna som sitter inmålade i sitt lilla hörn gör allt för att rädda sin makt medan de blir allt mer medvetna om hur illa det är. Att bannlysa Islam är inget val för dem, för då får deras politiska fiender rätt, och de skulle se precis så korkade ut som de i verkligheten är…

Kunskapen om islam har aldrig varit så viktig som idag!

Jag tänker inte räkna upp de 1000 tals verser som visar hur sadistisk och vidrig den islamiska ideologin är. Det finns massor med platser på internet där allt finns att läsa och dessutom är förklarat! Den som har lite självbevarelsedrift läser dessa som sin första prioritet idag! (Läs gärna de etthundra verserna som uteslutande handlar om användandet av våld för att sprida islam, eller de exakt 123 verserna som handlar om att kriga och döda i Allahs namn…)

Om kalifatet blir infört i vårt land finns det några enkla alternativ för oss som inte tror på Allah.

1. Konvertera och bli ytterligare en muslim som är fånge i denna totalitära våldsideologi.
2. Lev i kalifatet men betala en hög extra skatt samtidigt som du får leva under förödmjukelse i resten av dina dagar. Som icke troende blir du en andraklassens medborgare utan de rättigheter som muslimerna har.
3. Dö som kuffar (uttalas ibland kaffir)(infidel/otrogen). Det vill säga vägra de två första alternativen och kämpa emot tills det inte går längre. Då får du äran att bli halshuggen eller få halsen avskuren med kniv (Allt enligt den fredliga religionens traditioner som använts i 1400 år!). Tilläggas kan, att du som ateist eller Buddist/shintoist/Hindu eller tillhörande någon annan religion inte har alternativ 2, det gäller bara kristna och judar…

Naturligtvis finns det ett bättre alternativ som jag vill föreslå alla intelligenta människor i Sverige. Nämligen inskränkandet av Islams rätt att verka i Sverige. Islam är en odemokratisk, människofientlig, totalitär våldsideologi som inte har någon plats alls i en demokratisk stat! Kan man lagstifta mot nazismen så kan man banne mig lagstifta mot det som är ännu värre! Det vore så underbart om vi på demokratiska vägar kunde stoppa hotet innan det förstör allt vi byggt upp de senaste århundradena!

Vi måste väcka demokratin! Om inte våra riksdagspartier fattar hur allvarligt läget är så sluta rösta på dem! Även om ni har andra åsikter än Sverigedemokraterna, så kan jag garantera att det är bättre att rösta på dem och reda ut de små politiska skillnaderna ni har med dem i en fungerande demokrati när vi väl löst problemet med islamiseringen. Dessutom så kan ni gå med i Sverigedemokraterna och aktivt påverka dem i den riktningen ni själva vill ha i framtiden. Men för guds skull rösta inte på partier som forstätter att tillåta islamiseringen i Sverige! Vi har sponsrat vår egen undergång alldeles för länge redan…

Jag vet att det är svårt att få sin världsbild ändrad, men faktum är att:
En stor procent med muslimer som kommer till Sverige är sponsrade av utländska stater. De är placerade i väst för att föda barn, eller som är fallet med merparten av de “ensamkommande barnen”, att vara med och utgöra den första vågen av jihadister som utbildas av både Sverige och islamisterna själva. Allt för att infiltrera den svenska nationalstaten och i slutändan förgöra den. De tidigaste förtrupperna har redan infiltrerat vår högsta politiska makt. Inte bara ett parti, utan antagligen allihopa! (Jag personligen skulle bli förvånad om de inte också redan nästlat sig in hos Sverigedemokraterna… Ja så illa är det!) De finns representerade i de flesta av våra starkt censurerade medier (Och har med stor sannolikhet ett och annat att göra med censuren!). De har organisationer med stora resurser (Sponsrade av oljeproducerande arabländer), vars enda mål är att främja sin jihad och splittra sina fiender! I USA konstaterar man att de har infiltrerat CIA, FBI och har tillgång till Vita Huset. Den förre presidenten George Bushs anknytning till Saudiska kungahuset och familjen Bin Laden borde väl få en och annan att fundera på vad som egentligen hände 11/9 2001...
När du ser svenska flickor bli våldtagna och/eller mördade så beror det på att dessa flickor inte har rätt att säga nej till muslimer. Allt i enlighet med Koranen! Det är nämligen så att vi REDAN NU betraktas som andra klassens medborgare i vårt eget land av dessa muslimer. Dessutom så kan en muslim som dödar en otrogen i Allahs namn eller under pågående jihad (ja de ser sig själva som jihadister!), aldrig ses som en brottsling enligt Islamisk lag. Tror ni mig inte så läs Koranen! Men vad ni än gör lämna inte detta påstående i tron om att detta är propaganda! Gör det inte mot er själva och era nära och kära.
Ta reda på alla fakta! Mördandet kommer öka i takt med antalet jihadister i vårt land och vårt lands “experter “kommer fortsätta lyfta fram problemen i skolan som den bakomliggande orsaken utan att ha en susning om vad som egentligen händer. Skolans allra största problem, att en del muslimer vill slippa bli undervisade av de Koranfientliga och dekadenta krafterna i landet Sverige, kan de däremot inte alls koppla till skolbränderna… (En god muslim lär sig den heliga skriften och litar inte på något annat eftersom det kan leda muslimen från vägen till paradiset. Av samma anledning kan denne inte bli vänner med icke muslimer då muslimen kan drabbas av icke islamiska idéer som korrumperar deras sinnen. Muslimer med dåliga betyg i skolan VET att kunskapen från moskén är betydligt viktigare… )
I fallet Inger (78-åringen i Landskrona) så kom mördarens familj till domstolen och spottade på poliserna och kallade åklagaren för idiot. Skälet till att de gör detta är att de inte ser den svenska lagen som giltig, och har som muslimer en skyldighet att aldrig acceptera någon annan lag än den islamiska. De visar således öppet för alla andra muslimer att de är goda muslimer som hånar de otrognas lagar! Spottet är en symbolhandling som svenskar måste känna till! Det lär nämligen bli många spottloskor framöver…
När de sitter i våra debattprogram och proklamerar att Islam är en fredlig religion, och hävdar att vi svenskar är rasister som hatar deras religion på ett sjukligt sätt (islamofobi), då ska alla svenskar ha klart för sig att det är en del av en strategi som togs fram för snart 30 år sedan och finns beskriven i ett 100 sidor långt dokument (alltså kallat “projektet“) skrivet av islamisternas ledande ideologer. Genom att censurera all kritik mot Islam, kommer de i praktiken i en särställning i det svenska samhället. De står som ensam grupp bortom all kritik och om någon skulle våga kritisera ändå, så kan hotet om våld, alternativt bruket av våld användas för att tysta alla som vågar stå upp emot dem… (På de 100 sidorna kan man för övrigt också läsa att det slutliga målet världsherravälde ska uppnås inom 100 år. Det skrevs 1982 så det är alltså drygt 70 år kvar om allt går enligt deras planer…)
Det som islamisterna gör i Sverige är inte unikt för vårt land. I FN har de drygt 50 muslimska staterna gemensamt fört fram ett förslag som ska göra det olagligt att kritisera Islam och få all sådan kritik att falla under en internationell lag om hatbrott. Det värsta är att Barack Obama redan skrivit på förslaget i preliminär form som en gest av “good will“ mot muslimerna, så läget är MYCKET allvarligt på den fronten! De är alltså på väg att sudda ut vår yttrandefrihet genom FN. När yttrandefriheten är struken är banan helt öppen för den totalitära islamiska ideologin att ta över.
Rent konkret kan det komma att betyda att du inte kan använda citat ur koranen för att förklara ett visst beteende av en jihadist. Vill det sig illa så kan vi inte ens påvisa att det finns en vers i koranen: kapitel 9, vers 111, som garanterar en självmordsbombare en plats i himlen eftersom han dödar i Allahs namn. Under en hatlag som hindrar någon att använda koranen i kritisk mening, står vi utan bevis och möjligheter att koppla Islam till den verklighet som tar över!
Det blir tyvärr ännu värre. Islamisterna har under lång tid lagt ner massor med resurser för att ta kontroll över terminologin vi använder om islam. Ord som jihad översätts inte i originalform längre, utan har ersatts med religiösa åsyftningar som inte finns representerade någonstans i koranen. Allt för att kamouflera religionen (Det islamisterna kallar “Taqqiya), och hindra folk ifrån att förstå Islam. Det där med strävan i ett spirituellt syfte kan ni glömma. Det finns inte en enda hänvisning i Koranen som stödjer det patetiska påståendet!

Var går gränsen?

En tolerant stat måste bestämma var gränsen går för vad man kan tolerera i toleransens namn! Att tolerera islamisk intolerans är inte ett prov på tolerans, det är kulturellt självmord… På 800-talet fick Baghdads kalif judarna att ta på sig gula stjärnor så att muslimerna kunde förödmjuka dem på stadens gator och torg (Nej det var ingen nazistisk uppfinning om någon nu trodde det.). Samma ideologi tvingar kvinnor att skyla sig för att männen inte ska frestas av dem (Men männen behöver inte skyla sig för att kvinnorna inte ska frestas!). Kvinnor ses nämligen som mäns ägodelar, mindre intelligenta och fulla av fel, som ska behaga männens behov oavsett kvinnornas önskan. Minderåriga flickor kan giftas bort i mycket tidig ålder (I Saudiarabien finns det imamer som hävdar att det inte finns någon åldersgräns alls, och det finns många historiska fall då spädbarn gifts bort till 50-80-åriga män). I modern tid blir miljontals flickor runtom i den islamiska världen bortgifta i 8-12-års ålder, utan att ha möjlighet till att skilja sig förrän de blir myndiga vid 18 års ålder! Ska vi då acceptera alla dessa islamiska koncept i vårt samhälle? Var går gränsen för toleransen? Hur svårt det än är att tro det, om 25-35 år kan det som beskrivs här tillhöra vardagen för människor som idag bor inom dagens svenska gränser. Om vi inte stoppar utvecklingen…

Trots att 1590 terrorattacker har registrerats sedan den 11/9 -2001 som alla har islamisternas stämpel på sig, och trots att det idag finns 44 konflikter världen över som utkämpas mellan islamiska grupper och andra, så tycks makthavare världen över bara fortsätta nonchalera det som händer och strunta i att skaffa sig kunskaper om Islam och muslimerna. Håll i hatten…

Muslimer har en annan världsbild!

Somliga kan ha svårt för detta koncept eftersom de tror att alla människor på vår planet delar deras erfarenheter som människor. Det borde kanske vara så, men så är inte fallet! Sanningen är att våra värderingar inte delas av majoriteten av muslimerna. När Barack Obama åkte till Kairo förra året och sträckte ut sin hand mot den muslimska världen så talade han om våra gemensamma mänskliga värderingar, och hur de skulle bygga broar mellan våra folk. Lät hur mysigt som helst, men problemet är att vi lever i skilda världar och här kommer de viktigaste skillnaderna:

– Vi värderar religionsfrihet, alla människors lika värden och de allmänna mänskliga rättigheterna byggt på Grek/judeiska idéer som vi sakta byggt upp vår tillvaro på ända sedan Romarriket.

– De värderar makt, överhöghet, styrka, “vi mot dem ideologin” och ren och skär vapenmakt. Allt det som Koranen har präglat dem att respektera i Allahs namn!

De har ingen relation till några av våra gyllene regler som “att du skall göra mot din nästa såsom du vill att andra ska göra mot dig ” (Eller hur det nu var, jag är ateist så jag ber om ursäkt om det var fel ord). De ser världen i en helt annan dager än vad vi gör. De ser styrka och svaghet! Och just nu ser de oss i väst som svaga otrogna som inte är värda någon som helst respekt! Varje gång vi i väst kompromissar och de får lov att flytta fram sina ställningar, så sjunker deras respekt för oss. Så fungerar det! Eftergifter till islamister är som att be om att få bli förödmjukad ännu mera!

Men, sitter någon och tänker, alla muslimer är ju inte radikala - det finns ju moderata muslimer också och det är ju dem vi försöker förhandla/samexistera med. Visst är det så, men de moderata muslimerna för en omöjlig kamp för att stoppa de radikala krafterna. Jihadister anses vara de mest ärorika muslimerna eftersom de utför Allahs verk och för traditionerna vidare åt hela det ärorika muslimska folket. Det finns en nationalistisk känsla även hos moderata muslimer, och det spelar ingen roll om de vill reformera islam för att få lite mer frihet, de deltar i samhällen som sponsrar jihad. Ska man se det krasst så är moderata muslimer fångar i en ideologi som de flesta av dem inte riktigt förstår, och de lever i “Dar al-islam” (Betyder fredens hus/värld), det vill säga områden som redan är erövrade och inte längre kräver någon kunskap om jihad. Jihadisterna däremot, de som lever i “Dar al-harb” (krigets hus/värld), i områden som inte ännu har en muslimsk majoritet och inte lever efter islamiska lagar. I den Islamiska traditionen är det enklare att komma till himlen om man hörsammar Allahs kallelse till jihad, så för att sammanfatta så finns det få moderata muslimer som vågar säga något eftersom det skulle innebära att de kritiserar sin egen profet…

Vi i väst lever efter principen att staten och religionen är två separata saker som vi aldrig blandar ihop. Vi har en skyldighet mot vår stat men den är alltid helt separat gentemot våra skyldigheter mot vår religion. Vår religionsfrihet gör det lätt att leva sida vid sida med alla människor oavsett religiös tillhörighet. För muslimer är detta dock omöjligt eftersom stat och religion är ett. Det finns bara en perfekt religion och alla ska följa den precis som profeten Mohammed talat om för dem i Koranen. Den totalitära ideologin kräver att alla ska tillbedja Allah, och att bara islamisk lag, sänd från Allah, ska användas över hela världen! Att samexistera med Islam har genom historien bara betytt ett val mellan två ting, nämligen krig mot islamisterna eller underkastelse av deras religion.

Islam har i praktiken varit ett fordon för arabisk expansion. Koranen uppmanar muslimerna att sprida Islam till världens alla hörn, och den som ställer upp får lättare att nå himlen. Muslimer får inte kriga mot varandra (Även om det händer idag i södra Sudan och Irak), så kraften i den islamiska världen fokuseras oftast utåt mot nya områden. Detta är en av anledningarna till deras framgång. Man kan till och med höra imamer i svenska moskéer stå och prata om den islamiska kroppen som alla muslimer är en del av. De indoktrineras tidigt med att de är en del av en rörelse och att deras eget liv på jorden inte är det viktiga. Det är livet efter detta som räknas! Det är därför som islamisterna har så lätt för att både ta liv och offra sitt eget. De ser detta livet som något temporärt av mindre betydelse

En muslim i Sverige är alltid först och främst muslim, och i bästa fall kan han gå med på att kalla sig svensk muslim. Alla andra religioner separerar hela identitetstänkandet och därför är Sveriges judar svenskar som parallellt också är judar. Samma gäller alla religioner utom alltså Islam! Detta omöjliggör den integration som våra liberala politiker så gärna pratar om. Hade de tagit reda på lite mer om Islam så hade de aldrig försökt sig på hela integrationsprojektet och sluppit se så dumma ut som de gör idag.
Visst, hade de slopat den islamiska invandringen så hade det lyckats bättre, men sådan tur har vi ju inte haft!
Ofta görs likheter mellan olika religioners “house of worship”, det vill säga kyrkor, moskéer med mera… En viktig insikt saknas nästan helt i västvärlden när det kommer till muslimernas plats för bön. Moskén är inte bara en plats där muslimer ber, det är också platsen där de gör upp sina planer, där de kan samla sin vapenarsenal och där order delas ut inom hierarkin. Ni kanske förstår hur viktigt det är för dem att få bygga många moskéer runt om i Sverige? Om man dessutom betänker att de flesta av dessa byggnader uppförs med pengar från en främmande makt (Saudiarabien), så måste man i det närmaste gråta åt hur eländigt korkade de godtrogna ledarna i Sverige är…(I USA har man, hör och häpna, till och med hittat en skjutbana under en moské i samband med att man skulle gripa en brottsling)

Det går inte att samarbeta med islamister!

Nja, det kanske måste klargöras lite grann. Klart att det går, men slutresultatet blir det som islamisterna vill åstadkomma och inte tvärtom. Det finns många exempel på hur andra ideologier gått samman med islamisterna i olika sammanhang. Det mest klassiska tycker jag är när Irans härskare 1979 störtades av Khomeini med hjälp av kommunisterna i Iran. Facit fram tills idag visar drygt 52 000 hängda kommunister! I Afghanistan mördar islamisterna/talibanerna alla liberala kvinnor de kan och decimerar deras rörelse dag efter dag. I Sverige står feministerna på islams sida och vill ge muslimska kvinnor rätten att bära allt ifrån hijab till burka… Det är en knäpp värld brukar folk säga. Jag skulle väl själv kalla den totalt vansinnig! Till de svenska feministerna som läser detta vill jag säga följande. Ni kommer vara de första som islamisterna ger sig på när muslimerna uppnår runt 15-20% av den svenska befolkningen. Om det inte räcker med våldtäkter och att kalla er horor, så kommer de använda våld för att skrämma er till att skyla er! Så har det varit i land efter land och århundrade efter århundrade så förvänta er inget annat! Klart ni kan flytta från de Islamiska enklaverna men Allahs vrede är svårt att fly ifrån när islamisterna finns i de flesta städerna runt om i landet!

De ensamkommande pojkarna som skyddas så friskt av medelålders intellektuella damer runt om i vårt land, de kommer inte ha något emot att se till att damerna spenderar sin ålderdom inspärrade utan laglig rätt att lämna sina hus utan en manlig släkting. Många damer som är ovana kommer få känna på piskrapp för att de inte tar islam på allvar och ändå går ut i trädgården där de kan ses av män som de inte har någon relation till. SÅ FUNGERAR DET I SAUDIARABIEN! Och så kommer det bli här om ni inte snabbt lär er något om islam istället för att sitta och trumpeta ut er ignorans till allmänheten.(En 75 årig dam i Saudiarabien dömdes för inte länge sedan till 40 piskrapp för att hon tog emot 2 unga män i sitt hem. Hon skulle köpa bröd av dem och hon hade oturen att få besök av sedlighetspolisen… Ingen kvinna får komma i kontakt med någon ickerelaterad man utan att en manlig släkting finns i rummet! Helst av allt inte ens då, och det är därför man har separata rum för män och kvinnor i ALLA muslimska hem.)

Alla hatar krig utom Allah!

Kära landsmän vi befinner oss i krig vare sig vi vill eller ej! Den korrekta termen är “utmattningskrig”. Du tror kanske att det krävs en krigsförklaring först? Då kan jag informera dig om att du missat den! Både 1996 och 1998 förklarade jihadisterna krig mot väst. Den mer kända deklarationen som Osama Bin Laden kom med från Afghanistan 1998, passerade nästan Sverige helt förbi. De flesta trodde väl att de bara ville kriga med USA! (Libyens diktator Khadaffi är den senaste som proklamerat jihad, men då främst mot Schweiz, även om både Sverige och Danmark också hade äran att nämnas i hans tal av samma skäl som ledde till attackerna på våra ambassader i Syrien och Malaysia.). När våra skolor brinner, när våra gymnastiksalar brinner, när våra bilar brinner, när våra varuhus brinner, när våra flickor våldtas, när våra äldre brutalt rånas, och när vår demokratiska infrastruktur nedmonteras, så är det resultatet av en strategi som ska få oss att gå på knäna. Vi är fortfarande inte komna så långt, men jag kan garantera att om 5-10 år så förstår ni exakt vad jag talar om! Har ni inte gjort något åt saken innan dess, så har detta dokument varit bortkastad tid och jag hade lika väl kunnat åka och fiskat istället för att skriva allt detta.

Våldtäkterna som ökat år från år i Sverige, står i direkt relation till nyanlända islamister. I Koranen använder Muhammed våldtäkt på fiendens kvinnor som ett starkt incitament för erövringskrigen, och det som funkat i 1400 år har nu kommit till Sverige! Syftet med våldtäkterna är att demoralisera oss svenskar, och kort sagt så är våldtäkter ett sätt för islamisterna att ta för sig av fiendens tillgångar. Kvinnor ses av muslimska män som en ägodel och svenska kvinnor representerar fiendens ägodelar som de tar när de kan! Återigen en människosyn och en mentalitet som det svenska samhället är helt oförberett på att hantera. Men om svenskarna inte ens vet att de är i krig, så finns det ingen chans att förstå fenomenet alls. Är det då konstigt att muslimerna hånar oss? Skrattar åt oss, och saknar respekt för allting svenskt? Att råna svenskar är ju en barnlek för vi ger inte igen tänker de och vet ni vad? Det sorgliga är att de har rätt! Men ÅTERUPPVAKNANDET ska ändra på det! Vi ska återerövra vår heder och lära dem att respektera oss!

Till er som bestämmer er för att stå upp och göra en insats mot islamiseringen vill jag säga: Ska man kriga (Gäller även utan vapen) så ska man aldrig göra det på sin fiendes villkor! De styr agendan idag, men slå tillbaka dem och se till att islam blir avslöjat som den rasistiska och direkt människofientliga religion/ideologi som det är! Förvänta er ALDRIG att få höra sanningen av er fiende! De har 1400 år av träning på att vilseleda bakom sig! Be dem istället förklara vad “Kuffar” är, gärna i offentliga sammanhang, som debattprogram med mera! Be dem redogöra för vad dina (icke existerande) rättigheter som icke muslim är i deras kalifat! Be dem förklara hur det kan vara rätt när en 9-årig flicka blir bortgift med en 55-årig man! Tvinga dem till reträtt! Och låt världen se vem det är som är de riktiga rasisterna, de riktiga fascisterna och de riktiga svinen i vår värld!

Ingen, inklusive jag som skriver detta vill kriga! Vi har levt i fred i mer än 200 år och de flesta av oss har glömt att frihet har ett pris! Den som inte är villig att betala det priset får heller inte leva i frihet! Omständigheter som våra folkvalda är ansvariga för, och ytterst vi själva som har röstat fram dem, gör att vi inte längre kan ta friheten för given. Vi har alla ett ansvar för vårt lands framtid, och om vi vill att våra barn och barnbarn ska få uppleva friheten så måste ÅTERUPPVAKNANDET börja NU! Kampen står för oss naturligtvis först och främst i vårt eget land, men hela västvärlden är under attack. Inte ens ett land som Finland kommer undan i längden, trots deras restriktiva invandringspolitik. Går ett land under i väst så kommer inget annat att stå säkert. Vi kommer behöva våra grannar mer än någonsin framöver...

Ju tidigare vi stoppar invandringen av muslimer, desto större chans har vi att överleva som nation! Om det finns människor som vill bevara Sveriges princip om ett mångkulturellt samhälle, och behålla invandringen, arbeta då för en icke muslimsk invandring! Som jag sa tidigare, det svenska folket kommer tids nog kunna reda ut sina motsättningar men nu måste vi enas för att överleva! Vi står inför ett val där den stora frågan mellan riksdagens partier handlar om fördelningspolitik, och oftast inte mer än max några tusenlappar hit eller dit. Efter ni läst detta hoppas jag innerligt att ni förstår att det är betydligt mer än lite pengar som står på spel i detta val! Förstå också att ni just nu tar del av tidernas största skandal I Sverige! Det är statens ansvar att informera medborgarna när vi hamnar i krig, INTE TVÄRTOM! Vilket annat bevis behöver vi på deras inkompetens? Tycker ni verkligen att de bör fortsätta att leda landet?


Vi har fortfarande en form av demokrati i Sverige (Även om den helt korrekta termen är “demokratur“). Ingen ska eller kan tala om för er hur ni ska rösta, men för guds skull ställ det parti/politiker du tänker rösta på mot väggen och ställ frågorna:
– Hur tänker ni skydda Sverige mot jihadismen? Kan du garantera min säkerhet i framtiden? Kräv detta för det är din rätt att få leva säkert utan att bli rånad eller våldtagen!
– Kommer du verka för min rätt till yttrandefrihet? Tycker du att det är positivt att vi medborgare själva kan få bilda oss uppfattningar och hålla oss informerade om vad som händer i vårt samhälle utan att det förekommer någon censur?
– Kommer du verka för min rätt till Religionsfrihet? Kan ni garantera att jag inte blir förföljd för mina politiska åsikter i framtiden? Den dagen makthavarna anser sig bättre än medborgarna och vill bestämma vad medborgarna får tänka, den dagen har vi en diktatur! Kom ihåg att bara medborgarna själva kan garantera sin egen frihet! Låt ingen trampa på dina rättigheter, för när du väl förlorat dessa så säger erfarenheten att det blir ett rent helvete att återfå dem!
– Är mina mänskliga rättigheter i trygga händer om du leder Sverige vidare efter kommande val? Får du otillfredsställande svar som förnekar problemen, ja då måste du fundera på att byta till ett parti som på allvar är berett att göra något för att bevara dina rättighete

Avslutningsvis…

Avslutningsvis vill jag säga följande. Jag som skriver detta är en enkel medborgare utan makt, och jag strävar heller inte efter makt. Jag är inte politiskt aktiv i något parti i vårt land, men jag har tagit ställning till vem jag ska rösta på. Det finns bara ett alternativ och det är Sverigedemokraterna. Jag önskar att det fanns fler partier att välja mellan för jag håller inte med Sverigedemokraterna om allt de säger och vill. Men de är det enda partiet som står för ett totalt stopp av den muslimska invasionen och därför får de min röst!
Ju fler som röstar på och påverkar SD till en mer nyanserad nationalism, desto bättre. De har gjort en resa som nu antagligen leder in i riksdagen. Men resan är inte slut och förhoppningsvis blir partiet så småningom ett brett demokratiskt parti som verkligen vill alla ansvarsfulla människor i Sverige väl, oavsett hudfärg, etnicitet eller religion (Med ett undantag). Ett parti som tar ansvar för vår säkerhet och återskapar den trygghet vi och alla andra människor på jorden så väl förtjänar! Och viktigast av allt, ett parti som lagstiftar mot den totalitära teologiska våldsideologin Islam, innan det är för sent!
Med vänliga hälsningar och hopp om en snar fred! / En vanlig svensk medborgare

****** Se till att alla dina nära och kära läser detta! ******

Frågor sänds till jihad@allahuakbar.se

http://www.youtube.com/watch?v=TjwLawTp59Q
http://www.youtube.com/watch?v=JgjF9ZYIh4Y
http://www.youtube.com/watch?v=VxDYB-59ZDo
Muslimska brödraskapet
Projektet

http://97.74.65.51/readArticle.aspx?ARTID=4476

Videoklipp
http://www.youtube.com/watch\?v=ak_Y5OgZwHY
http://www.youtube.com/watch\?v=sdFOIC0zRQw
http://www.youtube.com/watch?v=sF4lgwVFrqo

http://www.youtube.com/watch?v=8fSvyv0urTE

http://www.youtube.com/watch?v=43fEk9F4wIg

http://www.youtube.com/watch?v=Q5t9U9r9Kfs

http://www.youtube.com/watch?v=0G8VQ7NzafY

http://www.youtube.com/watch?v=lqQyrZAFl1U

http://www.youtube.com/watch?v=AFNc1JEMl3Q

http://www.youtube.com/watch?v=D1OePpJicuA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0tiyL2pl0bc

http://www.ustream.tv/recorded/6406017 4 talare. Runt 3 timmar mycket info!

http://www.youtube.com/watch?v=WUE8m6FyUNI
http://www.youtube.com/watch?v=3Qglj1uKw9k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Bi_UCm7N314
http://www.youtube.com/watch?v=Ne7z-_RXWeA
http://www.youtube.com/watch?v=QR2B2yty2wA

http://www.youtube.com/watch?v=qUXq77uNg_g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7XUHXu0gC4s

(2 kommentarer, senast 2010-05-20 14:38)

Nästa inlägg
Bergatorparen

Vad har han för agenda? Om man läser hans svar på mitt inlägg om Halal hippiene, så kan man få för sig att detta är en kille från etablissemanget som känner sig ansatt av det jag skriver och tycker. HAN tycker visst att jag inte äger rätt att tolka något som helst – om man skall ta honom på ordet. Jag brukar inte ha lång stubin, men det han skriver samsvarar inte med Piratpartiets utgångspunkt. Skall vi tro honom, är ju allt ”honky dory” i Europa – även om han bestrider att det finns en kulturell gemenskap. Jag för min del väljer att se sakerna utan filter – och ironin är att jag använder glasögon och han inte. Men sådana utbrott som det ni kan läsa här nedan – och under inlägget om Halal hippiene, borde man kanske ta med en nypa salt. Men man blir ju onekligen lite nyfiken: Här går han till en rasande attack på en partikollega – mig, och sedan kommer han med påståenden om sakernas tillstånd i dagens Europa som fullkomligt sparkar benen undan Piratpartiets skäl att ens existera. Förklara det för mig, den som kan – för jag har en sådan makaber, cynisk fantasi så det kanske blir värre än det faktiskt är om jag skall säga vad jag tror. Piratpartiet kanske borde ta sig ett snack med denna Björn Nilsson?

Och bara så det inte är något missförstånd: Man behöver inte ha skägg, långt hår och poncho för att vara hippie. Det som kännetecknar en hippie är att denne oftast virrar omkring och svamlar om fred, frihet och filli bom bom bom. På ”nysvenska” kallar vi de för ”appeasers”, vilket är sådana som vägrar se faran även när den står på deras tår och stirrar dem rakt i ögonen. DET är dagens hippies, och en Halal hippie är en som inte vill stöta sig med muslimerna.


"Men, det här är ju stor komik ^^

Det finns folk som tror att det fortfarande finns hippies?

*asgarv*

"Jag har levd i 50 år, och varit vuxen under alla de drygt 30 år som muslimerna smädat vår europeiska kultur – och oss."

Jag känner mig mer smädad av att du hävdar något slags gemenskap med alla européer, än jag någonsin känt mig smädad av muslimer. Tala för dig själv du, och gör en skarp skiljelinje mellan din europeiska kultur och min, är du snäll. Jag ser inte hur du har getts tolkningsföreträde.

Mitt Europa är nämligen demokratiskt TACK VARE liberalismen, TROTS konservativa bakåtsträvare.
Mitt Europa är på väg mot yttrandefrihet även för de trångsynta (ja du också) - förhoppningsvis.
Mitt Europa prackar inte på mig en färdig uppsättning värderingar med något slags stockkonservativt 'kulturarv' som ursäkt, utan låter mig forma min kulturella tillhörighet som jag önskar, på ett personligt plan.

Vad gäller minareter stör de mig inte mer än kyrktorn så länge de inte undantas från de gränser för buller som gäller i tätort - som ateist ger jag fullständigt fan i vilken guds tillbedjare som för oväsen.


Skrivet av Beelzebjörn, 2009-12-01 18:28"

(27 kommentarer, senast 2010-01-03 18:08)

Nästa inlägg
Bergatorparen

2009-12-01 01:32 - Bergatorparen
Aggressiv ateism ...

... är kanske inte så dumt. Här är Pat Condell:


(4 kommentarer, senast 2009-12-03 21:36)

Nästa inlägg
Bergatorparen

… skjortor rakt ut, medan deras ögon rullar och mundiarrén flödar:
SVP – Schweitserische Volks Partei fick med sig en majoritet av landets befolkning på ett förbud på bygge av minareter. SVP är inte, som det felaktigt påstås i svenska medier, något främlingsfientligt parti. I norska medier framställs partiet som högerpopulistisk – vilket även det är rent strunt. Det som gör att Halal hippies över hela Europa går i taket, är att SVP är ett mittenparti som inte rättar sig i leden. SVP har byggts upp i flera steg, där första steg byggdes redan 1917. Sin nuvarande organisation fick partiet under 1970 talet. Politiskt är partiet som om du smälte ihop Centern och Folkpartiet – för det är just det som är fallet: Det ursprungliga SVP var ett lantbrukarparti, som het BGB – som liknade Folkpartiet rent politiskt genom att vara liberalkonservativt – ett riktigt småborgarparti. Det var i många stycken ett brett sammansatt parti eftersom BGB betyder Bauern Gewerbe und Bürgerpartei – alltså: Bonde, Handels och Medborgarepartiet. 1942 bildades Det Demokratiska Parti som enligt det upplysta var en vänster fraktion av det Frisinta Parti. Efter kriget sammanslogs DDP och BGB och efterhand blev till SVP år 1971. Sin nuvarande ideologiska plattform fick partiet 1977/78 efter medlemsflykt och stagnation i väljaruppslutning. Hela historien kan du givetvis läsa på partiets hemsida: http://www.svp.ch

SVP är ett parti som talar ett språk som folk i största allmänhet förstår, och som lyssnar på vad folk tycker. Det innebär att man tvingas vara politiskt inkorrekta, och därmed att anses som oseriösa och oansvariga – som den ökände norska Gro Harlem Brundtland kallade alla som inte höll med i den officiella linjen när hon var på sitt största och regerade Norge med järnhand på slutet av 1970 och början av 1980 talet. Behöver jag säga att hon förlorade valet 1981? De flesta europeiska länder skryter om att vara demokratiska, men som min far lite skämtsamt brukade säga: ”Demokratiskt – för vem då?” Världen bygger, antingen vi gillar det eller inte, på lögner, omskrivningar och illusioner. Lögnerna står som spön i marken när det blir tal om statsskicket. Man vill vara en demokrati, och man vill ha rösterna, men inte vare sig lyssna till eller utföra folkets vilja. De som vill utföra folkets vilja, blir oftast framställd som populister och främlingsfientliga – det sista syftande till att verkligen få dem att framstå som en pariakast. Men vad säger detta om etablissemanget? Enligt min uppfattning säger det om etablissemanget att det består av uppblåsta besserwissers som har växt sig för stora för sina egna skor och sitt eget folk. Den som ser på folkmajoriteten som mindrevärdig, och inte värd att lyssnas på, är ett kräk som inte hör hemma som folkvald – i Riksdagen sitter mer än 340 sådana. Hur jag vet? Du kommer inte dit om du har vanföreställningar om att utföra folkets vilja. Som sheriff Buford T Justice (i Nu Blåser Vi Snuten) sade: ”Du kan TÄNKA på det, men GÖR det INTE!”

Det finns de som tycker att det är pinsamt för en demokrati att besluta om ett förbud mot minaretbygge, men frågan är: Om jag satte upp en flaggstång med en hakkors i toppen – hur länge kom den att få stå kvar? Och hur länge kom det att dröja innan jag finge skaka galler för hets mot folkgrupp? I flera demokratier är det rentav FÖRBJUDET att offentligt ens ANTYDA att Holocaust INTE ägde rum. Är inte det pinsamt? Är det inte pinsamt för ett land att som Sverige att införa en lag liksom IPRED som överför polismyndighet till samma bock som den som vaktar havresäcken? Är det inte pinsamt när man ger FRA befogenheter att avlyssna vem som helst i detta land utan domstolsbeslut, medan Datainspektionen förtvivlar över att pappas guldgossar, de kriminella, kan få sina mindre än vackra nunor plåstrade upp på webben av stygge farbror Polisen? Det är bara att acceptera fakta: Demokrati, yttrandefrihet och integritet är inte för gemene man och kvinna. De som tycker annorlunda är populister, främlingsfientliga och antidemokrater. Det du!

Hela Europa är en jättelik lögn byggd upp i skammen efter andra världskriget, med skuldkänslor för kolonialtid, slavtrafik och gudarna vette vad! Demokrati – indeed! Trots allt detta, är det gott att det finns partier som inte rättar sig i leden, och som vägrar vara med på den skiktning av samhället som etablissemanget eftersträvar. En medborgare måste vara en annan värd, annars kan vi torka oss där bak med hela samhället – och hoppas att röven inte gör anmälan mot oss för ärekränkelse (om du ursäktar mitt långtbortistanska). Om Europas folk fick bestämma, är det att hoppas att muslimerna är duktiga på att springa. Under mer än 30 år har muslimerna betraktat oss som mindrevärdiga, och med hård hand skjutit/hedersmördad familjmedlemmar som blivit för lik oss – och det är ingen förvrängning av sanningen eller historisk omskrivning. Jag har levd i 50 år, och varit vuxen under alla de drygt 30 år som muslimerna smädat vår europeiska kultur – och oss. Låt gå att förbudet mot bygge av minareter i Schweiz enbart är en symbolhandling, men alla resor börjar med det första steget efter att man tagit beslutet om att resa. Jag hoppas, och tror, att Schweiz nu har kopplat ett av sina råstarka lok framför det europeiska tåget, och tar oss med på en resa mot ett nytt Europa utan islam, utan Wahabism och med en förnyat respekt för folket och dess vilja. Hoppas är ju lov – hoppas jag.

http://www.dagbladet.no/2009/11/29/nyheter/utenriks/nasjonaisme/religion/islam/9254484/

http://www.dn.se/nyheter/varlden/blandade-reaktioner-i-europa-efter-minaretsforbudet-i-schweiz-1.1004644

http://www.svp.ch/g3.cms/s_page/78800/s_name/geschichte

(6 kommentarer, senast 2009-12-01 21:48)

Nästa inlägg
Bergatorparen

... men i övrigt tycker jag nog att han har en poäng eller fem i denna jeremiad:


(2 kommentarer, senast 2009-10-24 21:06)

Nästa inlägg
Bergatorparen

... det har talats om islam här på bloggen. Pat Condell har ordet:


(1 kommentar, 2009-08-02 13:59)

Nästa inlägg
Bergatorparen

2009-07-01 07:14 - Bergatorparen
Förbjud burkan!

De flesta vet att jag är en varm anhängare till Pat Condell, och här är han med en jeremiad mot burkan:


(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Bergatorparen

från vår vän Pat Condell:


(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg