En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om länk

Nästa inlägg
Diana

2014-03-02 21:42 - Diana
HAV

Då triggar fantasin igång. Tänk om en hel grupp människor köper biljetter och packar ner det nödvändigaste, för de får inte ha med så mycket packning, för ett par dagars flygning. Tänk om allt planerar att gå under precis då. Zombier springer runt på gatorna. Det finns ingen el. Allt är skrik och panik. Katastrof. Förutom uppe i farkosten, för där är allt lalala tills... Drama, drama.
Kan ju bli en film ju.
Världens längsta flygfarkost avtäckt

(1 kommentar, 2014-03-08 03:16)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Diana

2014-02-28 16:04 - Diana
Fatalistisk deppighet

Jag är säkert jättegammal och fattar noll och ingenting, men snälla rara... Kartellen liksom. Okvalificerad skit där man kan, med lite fantasi och en barndom präglad av bra tecknad film, förnimma ett helt koppel av bajsflugor som svirrar runt.
Man tappar liksom hoppet om befolkningens generella mentala kapacitet när detta prisas.
Man kan ju bli fatalistinspirerat deppig för mindre.
Ja och så regnar det också. Mycket. Ute alltså.

Kartellen vinnare när hiphopen prisades

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Diana

2014-02-27 20:33 - Diana
Lite svinn?

Synpunkter kring genusförskola i Umeå går isär
Det ena har säkert inget med det andra att göra, men jag har funderat på en sak. Finns det någon slags undersökning möjligtvis, som skulle kunna dra några slutsatser i korrelationen mellan uppgången av genus och nedgången i svenska skolelevers resultat? Finns det några som helst statistiska variabler som kan tala om hur förträffligt det är med genusifieringen? Är det bara ett experiment, eller är detta något som kommer att ge goda resultat? Hur länge ska vi vänta på resultatet och hur många kommer att offras på vägen?
Ska man räkna med lite svinn?

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-27 19:53 - Diana
Mensblod på tapeten

Hon tar konsten på blodigt allvar
Jag vill inte vara en sådan där bitterfitta, men kom igen liksom. Menskonstnär. Säkert fint och lovvärt på alla sätt, men liksom hallå, jag vill inte få mensblod upptryckt i nyllet... så att säga. Man behöver ju inte göra så stor grej av det. Det är blod liksom. Vanligt blod.
Och sedan det där med att diskutera hur det känns att läcka. Ja har du blivit akut magsjuk och skitit på dig någon gång? Kissat på dig? Gissar på att det är lite pinigt också. Har väl kanske att göra med den inneboende känslan av hygien.
Vidare så kan man ju faktiskt förstå vissa mäns fruktan för mensmusen. För hur ser en blodig mus ut? Jo ungefär som en avhuggen penis. Läste jag någonstans, så häng mig inte om jag är ute och snurrar. Så det avståndstagandet bör ligga i paritet med gaffel på krittavelryset, som sägs låta som ett apligt varningsskri, djupt inne i generna. Som en instinkt.
Tabu förresten? Det var väl rätt längesedan det var tabu? I alla fall här. I vissa andra kulturer så har de säkert menshyddor och sådant fortfarande, men det är väl inte direkt kutym här. Fast det kan det ju faktiskt bli. Hade ju inte förvånat mig ett spår, med tanke på hur fint vi anpassar oss.
Förresten, jag har ett erkännande. Ett stort erkännande. Jag har mens varje månad. WOW! Håll med om att det gör mig väldigt speciell.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Diana

2014-02-24 23:15 - Diana
Expressen borde skämmas!

Hallååå! Jag tror ni glömde det allra viktigaste här nu va. Den massiva svenska slavhandeln. Den borde ju ha satt riktigt ordentliga och världsomfattande spår.
Hålla på och poängtera den arabiska slavhandeln på det viset liksom. Den höll ju bara på under några få år och de hade säkert en bra anledning och sånt. Nej nu jäklar behövs det en utredning här. Folk behöver ju få reda på sanningen. Och Expressen borde be om ursäkt. Det här är faktiskt inte okej alls.
Tobiaaas Hübinetteeeee, Henrik Arnstaaaad, Alexander Beeeengtsson, Eriiik Uuuulenhaaaag, kan ni komma och fixa det här?

Vårt dna visar vilka folk som har haft sex

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-23 20:48 - Diana
Bakåtvolt

Inte nog med att man plötsligt sitter helt maniskt och googlar hundraser, den förrädiska livmodern gjorde just en bakåtvolt och roade sig med att avsluta med en trippelsaltomortal. Förräderi skulle jag vilja kalla det.

21 bilder som gör att du måste skaffa hund bums

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-23 17:22 - Diana
Det eskalerade kvickt

Den första känsla jag fick när jag läste vad Mrutyuanjai Mishra skrev: Därför lämnar jag SD och slutar som krönikör på Avpixlat

Den andra:

Den tredje:

Men annars är det lugnt.

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-23 16:48 - Diana
Hur tänker folk?

Sexistisk och provocerande reklam

Klockrent och dagens asgarv går oavkortat till slutklämmen:

"Ps. Den kanske största frågan är fortfarande varför en tjej på knä automatiskt ansågs ha en penis i munnen?
You dirty minded bastards ;D"

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

Vad jag undrar är varför kvinnan nekades att åka med.
Vidare undrar jag över vad för slags person någon som skriker "Din jävla fitta. Jag skall sparka in fittan på dig. Du luktar illa." är.
Är den personen verkligen lämplig att köra buss? Eller ens vistas bland folk?
Visst han (jag antar att det var en han, så fördomsfull är jag) kanske "hade en dålig dag". Det finns säkerligen ursäkter i massor, men kom igen. Inte ens på min värsta dag springer jag runt och kallar folk för könsrelaterade saker. Inte högt i alla fall. Gör du?
Ung kvinna överöst med könsord av busschauffören

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

Det är tydligen helt okej... nästan.
Sååå, detta är konst då alltså? Ett konstnärligt uttryck alltså. Jaha. Skulle någon då kunna vara så snäll och hjälpa mig att göra en konstnärlig video där övriga partiledare får bilder av sig beskjutna. Alla de övriga alltså. För jag känner mig extra mycket konstnärlig idag och känner ett trängande behov av att få uttrycka det. Medelst skjutvapen, usel sång och en totalsugig ursäkt till melodi.

Rappare skjuter mot Åkessonbild i video

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Diana

2014-02-21 17:50 - Diana
Smörgåstårta och debatt

Eftersom jag är alldeles ensam till middagen idag, så gottar jag till det med smörgåstårta. Två olika. Riktigt goda. Bra med möten där deltagarantalet felbedöms.
Till detta roar jag mig med att titta på en debatt mellan Ullenhag och Ekeroth.
Kent Ekeroth debatterar mot Erik Ullenhag

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-20 19:45 - Diana
Passivt aggressiv in extreme

Vilken himla tur att jag inte är en våldsamt lagd person. Himla tur. Men våldsamt irriterad blir jag allt. Väldigt våldsamt irriterad. Det räcker att läsa vissa artiklar, där vissa människor som absolut inte förtjänar annat än förakt hyllas av andra vissa människor, för att i det närmsta bli aningen ballistisk.
När man kommer på sig själv med att sitta och nästintill tugga fradga av den ofantliga dumheten som utspelar sig, då vet man att det är illa. Jag vet inte vad som är mest pinsamt, framträdandet eller den formidabelt historielösa fårskocken. Jag sitter och skäms. Tuggar ännu lite mer fradga och skäms en omgång till. Funderar över tingens ordning, den sjuka mentaliteten och över vilken tur det är att jag inte är en våldsamt lagd person.
Men lite passivt aggressiv kan man ju unna sig att vara. På en torsdag. Man tackar.
Förövrigt så är numera mitt förakt för en viss skådis, som snart kommer att behöva odla en massiv snorbroms om nu inte näsväggen hinner kollapsa först och som jag faktiskt gillade förr (sparkar mig själv mentalt), så djupgående och fundamentalt att jag inte ens kommer nedlåta mig att gratisstreama något överhuvudtaget där han ens kan råka ståta med sitt nylle i förbigående.

Kartellen kuppade i rånarluvor

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-19 21:42 - Diana
Fisflis

Cafégäst upplevde tårtfigurer som rasistiska
Någon... Jag nämner inga namn... Okej Ulf Öfverberg... har tydligen ett krattskaft uppkört någonstans där krattskaft absolut och på inga villkor bör bara uppkörda. Särskilt inte eftersom dessa oftast är i trä och ni vet vad som kan hända då... flisar. Stora flisar. Och fisflis må låta som ett lustigt nyord och göra mig, som så innovativt just uppfann det, till någon form av pristagare till något creddigt pris, men en fisflis är faktiskt inte att leka med. Får man anta, helt utan att ha gjort någon som helst empirisk undersökning.
Ulf Öfverberg borde ta och slappna av lite tycker jag. Om inte annat så för att slippa drabbas av fisflis.


(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-19 20:38 - Diana
Piss-resultat

Om jag fattat saken korrekt, så är det lärarutbildningen som måste bli bättre då alltså. Ja, det låter rimligt för det är ju liksom där det börjar. Gissar att en hel del lärare känner sig aningen trampade på tårna av detta. Men för att få till förändring och förbättring är det nog bra med ärlighet och realism. När jag gick i skolan vill jag minnas att ungefär 90% av lärarna hade full kontroll över klassen, oavsett ämne. Vi var mellan 20 och 25 elever på en lärare och det var lugnt. Och var det inte lugnt så straffade det sig. Därför tror jag rätt hårt på att det måste till mer disciplin också. Så som det var förr. Vilket inte direkt uppmuntras idag i och med att ytterkläder är okej i klassrummen och mobiler. Mobiler. Kom igen nu.

Det är lärarna, inte slantarna

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-19 20:20 - Diana
Sjukt och vidrigt

Sådant här har jag extremt svårt att hantera. Känslomässigt. Man får ju bara lust att skrika.
Hur i hela glödheta kan man behandla andra människor på det här sättet? Göra en sådan sak? Sjukt är vad det är. Och riktigt perverst. Och vidrigt. Och helt otroligt stört.
Bögar i Irak avrättas genom att deras anus limmas ihop

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-18 20:49 - Diana
Besvikelsen

Ersätter Aro i Efterlyst
Jaha nu ska Robert Aschberg leka i Efterlyst också. Usch.
Det fanns en tid då jag gillade honom. Då hans stil var ny och brutal och kändes ärlig. Då han blev känd för mig genom programmet Diskutabelt.
Men det var då och det är inte utan besvikelse jag säger det. Jag gillar inte honom. Jag trodde bättre om honom. Trodde på honom Jag gör inte det längre. Nu är jag mer på nivån:

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-15 14:46 - Diana
Skitpost

Fascinerande egentligen. Hur kommer man ens på den lysande idén att trycka in en "kloss" (En släng av finkänslighet här. Ni får ursäkta.) i en postlåda? Seriöst hur?
Vidare funderar jag över hur dom som fick fekaliebrev reagerade. Ser framför mig hur plasthandskar, munskydd och sådana där stora köttvändarpincetter användes. Eller korvtänger. Korvtänger är bra till mycket.
Hur luktade posten?
*Ryyys*
Posten delade ut 60 brev med bajs på

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-15 13:54 - Diana
Krokofobi

Krokodiler klättrar i träd

Som varande krokofob så är det här inte en jättelustig nyhet att läsa. Som boende i ett land där sådana djur inte existerar annat än på bild och bakom glas så är ju inte detta ett stort problem. Men ändå... ändå liksom...

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-15 13:47 - Diana
Megafonen megafonerar

Granskningen av polisen bekräftade vår sanning

Jag tänker inte peta in fingret i debatten om vad som hände i Husby. Jag var inte där.
Är ett stort fan av polisen, men eftersom poliser även är människor (jupp) så kan de begå misstag. Vilket även robotpoliser kan, eftersom de enbart är så bra som de är programmerade. Av människor. Ja, jag kollar serien "Almost human" och gillar.
En annan serie som jag såg pilotavsnittet på igår var "The After". Den bådar gott för framtiden ska jag säga. Jag gillar när man sitter och förväntar sig saker. Vissa saker som kunde ha hänt som jag förväntade mig var sådana där typiskt filmiska tilltag. Som inte hände och hade de gjort det hade jag blivit besviken. Så de hände inte och hände inte lite till. Sedan gjorde de det, men då var det liksom okej. Sedan hände det mest oväntade. Så nu sitter jag här helt oförlöst och cliffhängd och väntar på nästa avsnitt.
Ja just det ja, Husby. Som sagt, tänker inte peta men vill bara säga...
"Vi ville även förmedla många ungdomars situation i våra svenska förorter. Faktum är att ungdomar i våra områden utsätts för kontroller, förolämpningar och kränkningar av polisen varje dag."
Här får man känslan av att alla dessa stackars ungdomar är stilla öar i en kaosartad verklighet. Var finns självinsikten?

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Diana

2014-02-14 19:50 - Diana
En smart kvinna

Alice Teodorescu. Så jäkla smart. Eller som Alexandra Pascalidou skulle kunnat ha uttryckt det: "Hon är inte bara kvinna, hon är även snygg och har invandrarbakgrund."
Viktigt ju. Fast jag nöjer mig med smart. Och snygg. Jäkligt snygg. Och smart.
Exemplet Sahlin visar varför kvotering är fel

(2 kommentarer, senast 2014-02-15 15:44)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-13 23:28 - Diana
Definieringar

HA! Dom missade en: Trysexual.
Ni vet den där "I´ll try anything".
Facebook tillåter 56 könstillhörigheter

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Diana

2014-02-13 21:20 - Diana
Eli Göndör:

Erfarenhet av rasism gör ingen till expert på rasism
"Rätt" hudfärg ska inte styra debatten


(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Nästa inlägg
Nästa inlägg