En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om maktmissbruk

Mamma, varför bryr sej rektorn bara om x, ska inte en rektor bry sej om alla barn? Så sa Hannah idag till mej. Vad ska jag svara, kan inte säga till min dotter att rektorn inte vågar stå för saker, att hon är rädd för att mista sitt jobb för jag tror hon vet att hon gjorde fel. Sedan att hon sa till sin personal att mörka händelser är så absurt så man inte tror det är sant.

Hannah berättade att x pratat om när hon försökte strypa Hannah på skolavslutningen, då sa den ena fröken. Nej x, det har du inte alls gjort. X svarade då: jo det har jag visst.

Till och med barnet själv vet att hon gjort det....

Men iaf rektorn som uppenbarligen är rädd om sitt eget skinn har skrivit till skolverket att händelsen med strypningen var att x tog tag i Hannahs axel. Pinsamt dåligt av henne att försöka mörka! Skulle egentligen inte berättat för Hannah vad rektorn sa men Hannah började prata om det idag och ifrågasatte varför hennes fröken sa att det inte hänt... men nu har vi fått svaret, rektorn har sagt till dem att säga så!!!

Hannah blev så upprörd, jag vill inte att hon ska behöva uppleva de vuxnas svek mot henne i skolan/fritids. När jag blir så upprörd och ledsen, vad rör sej då inom henne?

Vidare sa rektorn att det bara var ett fåtal gånger som Hannah varit drabbad och inte varja dag, vilket det varit i stort sätt varje dag.

Det räcker inte med att x burit sej fasansfullt åt med vår dotter, nu kan inte ens personalen stå för vad som hänt trots vad de sagt till oss innan. Trots att personalen kom och berättade det för oss efter sista händelsen.

Barnet som orsakat allt är kvar i skolan, Hannah som är snäll och utsatt för stanna hemma och inte träffa sina kompisar. Man blir så arg och upprörd, vilket samhälle vi lever i!?

Vet ej vad vi ska göra till hösten, jag vill inte att Hannah ska gå mer på den skolan men Tom vill inte flytta henne. Hannah vill gå där men inte med x för hon tror att x försöker döda henne igen... fast jag kanske springer snabbare nu, hon kanske inte hinner ifatt mej... men tänk om hon dödar mej? funderar Hannah...

(3 kommentarer, senast 2012-06-26 01:08)

Nästa inlägg