En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om muslimer

bosselagom

Koranen och Sverigedemokraternas politik har sina likheter; inskränkningar i människors frihet, jämställdheten, demokratin och mänskliga rättigheter!

Låt inte kvinnorna gå med svajande gång för att dra uppmärksamheten till sina dolda behag? I Koranen står det inte ordagrant att kvinnor ska täcka sina lockar, men täckas ska de, kvinnorna! Inga genomskinliga plagg. Bara händer och ansikte får vara synliga: ”Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar - och till troende kvinnor - att de [utanför hemmet] noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända [som anständiga kvinnor] och undgår att bli ofredade.
De flesta muslimska kvinnor ser inget kontroversiellt i att bära slöja? ”Även muslimer som nobelpristagaren Malala följer traditioner och regler som gäller där hon har vuxit upp, där vissa delar av en kvinna anses vara awrah och inte bör visas i offentligheten. För Islamiska Statens svarta mörkermän är det inte acceptabelt att en kvinna visar håret. Nej, det ska hon dölja i en scarf. Snygg, ful, färgglad, svart – så länge den täcker håret är hon acceptabel. I alla fall om hon är muslim; om hon är kristen kan hon säljas för några småkronor för tillfälligt sex. Fel religion – då har tjejer inget värde i dessa grabbars ögon.” Och vad säger de andra ”rättrogna”?; ironiskt och provocerande frågat!!

Muhammedaner, Islamföljare och araber; ta ert ansvar för tillbakasträvandet och missuppfattningar i er religion. Uppdatera er för mänskliga rättigheter, demokrati och jämställdhet! Och samtidigt måste också detta ingå i utbildningen och integrationen för immigranterna! Det är en förutsättning för allt levande att passa in i flocken, om man har en önskan att leva i välstånd (flockarna man kom ifrån var ju inte så lyckade, eller hur?). I västvärlden är det kontroversiellt att bära slöja, om det inte är för att skydda sig mot dåligt väder. Kvinnor skall vara jämställda med männen, på alla plan!

SEXATTRIBUT att utveckla och balansera
I Sverige är mannens sexattribut lagligt med en utbuktning på byxan medan kvinnans är framhärdande av bröst och rumpa. Olagligt blir det då mannen visar sin erigerande penis men mer svårtydligt olagligt då kvinnan blottar sina bröst och bakdelar. Olagligt för kvinnan blir det först då hon visar sitt könsorgan. Var är jämställdheten i ett öppet samhälle som Sverige? Och hur lär vi ut detta till en kultur där det största sexattributet för en kvinna är håret, där män har svårt att vara nakna tillsammans och där heder går före sunt förnuft.

(1 kommentar, 2016-02-11 18:03)

Nästa inlägg
Bergatorparen

2010-07-19 04:50 - Bergatorparen
Några ord om PK ...

... från Pat Condell - och jag ställer mig bakom dem 100 %


(2 kommentarer, senast 2010-07-22 00:44)

Nästa inlägg
Bergatorparen

... frågar Pat Condell. Jag törs gissa på att alla judar, muslimer, protestanter, fritänkare och sådana som jag: Ateister, vrålar ett rungande "JAAAA!"

Här är Pat Condell:


(2 kommentarer, senast 2010-03-28 10:10)

Nästa inlägg