En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Senaste inläggen som handlar om toalett

Jag har tidigare varit lite skeptisk när det kommer till vägghängda toaletter. Under hela min uppväxt har jag inte kommit i kontakt med annat än helt vanliga toaletter som ställs i badrummet och står där tills slutet av dess dagar. På senare tid har jag dock undersökt de olika fördelarna av att ha en vägghängd toalett och har kommit fram till att det faktiskt verkar vara en otroligt bra idé. Det finns så många positiva aspekter av denne typ av toalett som jag tidigare inte hade tänkt på, och jag ansåg att det vore en god idé att dela den här informationen med er läsare.

För det första är den vägghängda toaletten som en skänk från ovan för de som inte har ett särskilt stort badrum. Den vägghängda toaletten tar upp mycket mindre plats än en toalett som man enbart placerar på marken. Med platsen som blir över kan man dessutom placera andra objekt vid eller under toaletten för att göra allting mer smidigt.

Någonting som jag alltid tycks ha problem med är att dammsuga badrummet och verkligen nå in i alla vrån och skrymslen. Hur ska man egentligen komma in under och bakom toaletten för att rengöra allting på bästa sätt? Detta slipper man tänka på helt om man har en vägghängd toalett, då man enkelt enbart kan köra in dammsugaren under.

Nu har vi talat lite om hur praktiskt det är med en toalett som hänger på väggen, men vi får ju inte glömma utseendet. Vi har lagt mycket pengar på att det ska se snyggt och fräscht ut i badrummet. Det ska vara vackra golv, en skinande spegel och en dusch som inte ser plastig ut. Varför inte därför avsluta looken med en vägghängd toalett som ser mycket mer stilren ut än de vanliga toaletterna som placeras på golvet.

Med tanke på att jag inte har någon tidigare erfarenhet av vart man bör vända sig för att finna den perfekta vägghängda toaletten började jag titta runt både i fysiska affärer och i webbutiker online. Jag kom fram till att Shopu definitivt är en bra sida att satsa på om man eftersöker en vägghängd toalett av hög kvalitet som inte kommer att lossna från väggen eller skapa en hel dröse problem. De har faktiskt hög kvalitet på sina produkter och jag kan inte vänta på att få införskaffa mig min egen vägghängda toalett!

(Inga kommentarer än)

Nästa inlägg
Bergatorparen

Detta säger väl det mesta, skulle jag tro. Jag måste erkänna att jag klarade inte hålla mig för skratt. Jag kan levande föreställa mig reaktionen på kommunledningen när en utav deras jubilarer valde ett dass som minnesgåva. Tänk att få vara en fluga på väggen då.

(3 kommentarer, senast 2009-11-21 08:13)

Nästa inlägg