En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sexyt

Tankar by Mimmi

Här kommer alla mina Nobelpris framkallande tankar att doukmenteras och bli läsbara och delaktiga för alla männsikor ute på nätet. Observera! Mina tankar, mina åsikter, jag tvingar ingen att delge dem. Hård kritik undanbedes därför.

Hejhej alla sötmuppar ute på nätet!
Nu är år 2006 snart slut. Imorgon är det som dom flesta säkert har noterat Nyårsafton, och ett nytt år träder in vid tolvslaget. Blandade känslor, som vanligt.
Det känns som att jag inte har hunnit med allt under 2006. Jag hade planerat in massvis med utflippade saker som skulle uträttas 2006, men om jag nu skummar igenom den listan så har jag bara klarat av två punkter! Du kan inte Bumbibjörnarna på ryska förresten? Det är nog den lättaste punkten som är kvar på min lista. Allt annat är typ försent att fixa nu, jag menar, hur ska jag hinna tjäna ihop 2000 kronor på två dagar? Hrmf, bäst att börja jobba på det.

Det är ett par grejer som jag inte fattar riktigt, och som jag faktiskt undrar över. Den första är hur "Rudolf med Röda Mulen" blev så classy helt plötsligt? Han är ju bara en påhittad ren, ingenting att dyrka! Det andra jag spekulerar över är varför julen gick så fort i år? God jul, och sedan...

Skrivet av sexyt, 2006-12-30

Visa hela (0 kommentarer)