En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jag tycker inte om när folk i min närhet läser om hur trasig jag är på grund av att de bryr sig för mig och de tror att de kan fixa allt medens de egentligen inte kan göra någonting alls.
Jag har varit med om att folk bryr sig för att de är rädda, när jag skar mig... då brydde sig plötsligt så många och jag tänkte inte på det men nu efteråt vill jag aldrig hamna i det "tycka synd" om igen. Det ska inte spela någon roll hur jag mår, de ska bry sig lika mycket vilket fall... men det är inte så sant som det är sagt.
Folk bryr sig om de måste, men när de inte behövs så tunnas det sakta ut. Jag är trött på erat beteende om mig och jag är trött på min deppighet men även när jag gör allt för att vara glad så gör det mig bara argare. För er ler jag medens jag skriker inom mig och visst jag blir arg och aggresiv när jag druckit men det är ju för att det är dem känslorna jag har inom mig hela tiden. Jag jobbar på det, girly

Skrivet av shipwreck, 2006-11-24

Visa hela (0 kommentarer)

Nu känns det ju inte som en glad dag men det beror ju på att jag sitter i skolan och inte har fått känna av något roligt än. Dock fyller min pappa år idag också, grattade han imorse genom telefon med tanke på att han är i Iniden.
Kommer hem vid fyra, ska till Ammer vid fem och där lär vi väl vara och röja tills nio och då vi drar till Jessica och sedan Jon och Anders kommer vid tio/elva. Jag ska försöka få tag på Magnus också, vore jävligt kul om han kom!
Det var ett misstag av mig att ringa igår, det var det. Jag vet inte vad du känner eller vad du vill men jag vet att jag varken kan leva utan dig eller med dig... både hållen så förstör du mitt liv, tragiskt! Jag skulle kunna dö för att få ha någon som älskar mig och lever sitt liv för mig.

Tell me this night is over.

Skrivet av shipwreck, 2006-11-24

Visa hela (0 kommentarer)

Det verkar som allting fixar sig trots allt, fantastiskt!
Jon och Anders kommer imorgon och sover här och åker på lördag förmiddag igen (tillbaka till Karlstad). Tjejkväll och sedan ut, ringa Thomas och Magnus också! Fan, vilket killgäng jag ska skaffa mig för kvällen då ;O.
Du är fin på den bilden, David Jansson.

Skrivet av shipwreck, 2006-11-23

Visa hela (0 kommentarer)

Vi alla ska dö någon gång, frågan är bara när... när ska du dö och varför just den stunden. Det är tragiskt när man känner att man inte ens kan tröstäta och titta på OC som brukar vara det men gör när men är deprimerad, då har det gått långt.
Då min lilla syster säger utanför min dörr "du kan väl inte vara så dåligt så att du inte ens kan se på oc och äta popcorn?", inte ens det går.
Sover från och till, vaknar och somnar i tårar som jag inte ens ibland förstår varför dem finns där. Äter knappt, ingen frukost, tagit bort lunchen, halverat middagen och sedan popcorn till kvällsmat som gjorde dock åt bara för att visa för mig själv att jag kan äta.
Du slutade bry dig för ett halvår sedan, right! Jag kan fortfarande inte släppa det nej, och jag kan inte bara släppa dig heller. Jag har sagt allt och gjort allt mot dig, men trots det så har du inte släppt taget och sedan när du känner för att göra det så slänger du ut mig helt. Du är hel galen och jag...

Skrivet av shipwreck, 2006-11-22

Visa hela (1 kommentar)

Det är tufft när man gråter av att bara ta steget framför en annan människa, det är tufft att försöka äta när man inte alls känner att man kan.
Att leva under press från alla andra och även sig själv, att kunna vara tillräcklig. Att bli lämnad av sin pojkvän och bästa kompis... när inte ens OC och popcorn passar.

away from the sun.

Skrivet av shipwreck, 2006-11-22

Visa hela (0 kommentarer)