En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

shous bloggis

hejsann, i dag var jag med jasse i sollentuna c. jag köpte ett par örhänge till en julklapp. på det ena stod dt YES och på dt andra NOW , haha fett coola..skulle själv vilja ha dom, men mina hål i öronen har försvunnit, jag hade förut, men den där pluppen som är bakom örhänget åkte in i mina öron så jag fick åka in till akuten, och så bla bla bla.
i kväll så kommer cissan, vi brukar sitta vi datan, pea och msn typ och sen brukar vi prata och så..

o juste, jag vakna i morse och fick värsta hjärtattacken när jag såg snön!! hah skaja men det var sjukt mycket snö ute! hehe åkte lite pulka med brorsan, elr han åkte och jag körde honom.
i sollentuna c så var dt en stor snöklump som jag klättra i, jasse skratta ihäl sig och tog foto. man åkte typ in i snön och man rammla hela tiden ( sjukt skojigt)!

hejdå!

Skrivet av shou, 2008-11-22

Visa hela (0 kommentarer)

hejhej! har nt skrivit på länge nu, har haft mycket att göra. har varit sjuk, och sen när vi hade gympa så skulle vi till simhallen, men gissa vad som hände! JAG SKULLE TILL TANDLÄKAREN! och så missa jag allt, vi hade bild i dag, vi håller typ med nån slags lerasak som man ska göra nån levande varelse av, jag gör såklart el varulv=) elr vad man nu ska kalla den för, på spanskan så skulle vi sjunga nån sång i grupper, jag och hon som jag var med kom tyyp fyra, asså vi tävlade om vem som kunde sjunga högst. fyra är bättre en sist i alla fall! haha vi garva typ ihäl oss jag och jassan, dt är en video med bebisar på youtube som är så jäkla bää'st! "charley beat my finger" hahaha...i morn på kvällen ska jag vara med min kompis, har känt henne i typ 12 år, vi seer nt varandra som kompisar, utan mer som syrror.
på tisdag ska vi ha prov om BURKINA FASO, det är ett land i afrika, visste nt att dt fanns förut, men man lär sig med tiden. huvudstaden heter Ouagadougou, haha...

Skrivet av shou, 2008-11-21

Visa hela (0 kommentarer)

HEJE HAMMARBY!! haha börja heja på dt laget för att dom har grönt, jag älskar grönt! typ ingen i min konstiga klass hejar på hammarby. dom hejar på AIK eller DIF, men vafan bajen äger ju! en kille i min klass ble fett ledsen när hammarby vann över dif, jag blev åt andra sidan glad! jag kollar aldrig på matcher, men det skiter jag i, jag är endå hammarbyare! förr hejade jag nt på nått lag, men hammarby låter såå brait på nått sett:) vi bråka jag och en dum skitstövel som går i min klass om vilket lag som är best, dt sluta med att vi nt prata med varandra, bara skrek åt varandra! haha..:/

hejjdå! och alla hammarbyare äger fett! <333

Skrivet av shou, 2008-11-15

Visa hela (2 kommentarer)

bajs pa er allihopa, speciellt på O*!!!

bajs-svenska
skata-grekiska
caca-italienska
pippi-persiska
finska-kakka
poo-poo- engelska
kakika-krotiska
diski-turkiska
mut-albanska
bilo-arabiska
gu-nordkurdiskt

kan nt fler..:/ bajs är dt viktigast ordet att
kunna säga på alla språk ! haha=)

Skrivet av shou, 2008-11-15

Visa hela (2 kommentarer)

i dag så hade vi gympa och en kille som är mitt hatobjekt, fick tyyp **** på mig! vet inte varför men asså han är helt sjuk i huvet! vi har varit ihåp förut, men jag ångrar allt! min kompis S tror att jag har sagt nått till "den sjuka i huvet killen" om honom bara för att han har sagt att jag har det..vad ska jag göra?? hjälp mig!!<3 jag vill bara att allt ska vara som förut, när vi kunde vara tillsammans allihopa! men det går inte nu längre, för ni S och O har bara dissat mig och J! hur fan kan ni göra sååå?? att välja att hänga med dom där tjejerna? men skit i, gör det då:( jag älskar dig iaf S..jag glömmer aldrig det här året med dig!<333

Skrivet av shou, 2008-11-12

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!
I dag har jag pluggat lite, fast det är söndag, bara föratt jag är SJUK! Palla vara det nu. Jag skulle till simhallen i morn med min klass, och det skulle säkert bli jätte kul, och så blir jag sjuk! Jag hoppas jag mår bättre i morn.
Jag plugga lite spanska, matte och svenska...men nu när jag tänker efter borde jag ha gjort engelskan, vi har det i morn i skolan och, om jag mår bra då, vill man kunna nått!
Vår lärare i engelska vill man inte veta vem det är! Han vill att vi ska lära oss dansa "hans dans" iställlet för att lära oss engelska, så vi får ställa oss upp mitt i klassrummet, och han visar hur vi ska dansa. han vill att vi ska "hosta" (ingen aning varför), att vi ska fnittra till nått, och massor av andra konstiga saker! Och sen hatar han amerikansk engelska, bara för att han är från england...
Aja spanska är mucket roligare, nu kan jag räkna matte på spanska: "nueve mas uno son diez."
det betyde 9+1=10, hur enkelt som helst!

iHasta Luego! =Hej då vi...

Skrivet av shou, 2008-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan!
Änkligen har jag en blogg!!
I dag hade jag gympa tävling och vi kom bara fypa! På andra tävlingar kommer vi oftast tvåa typ..men skit i. Jag vet inte riktigt vad man ska skriva när man bloggar, men jag bara skriver på:) Jag är en sån person som bara tar det som det kommmer! Haha..varför oroa sig om man har problem, om dom löser sig, eller, varför oroa sig för sina problem om dom inte går att lösa? Hehe det är typiskt mig att tänka så. Liksom bara leva livet som det kommer. Relaxe!
Om ni undrar vad shoou är så betyder det enligt mig hej, hej! Det låter på nått sett lite "hipphopp aktigt" om man kan säga så...haha, oj nu skriver jag "haha" jätte många gånger, Men det är bara för att jag är så van! (haha) Eh, jag skoja bara:)
Min kompis som är suuuper roliig, berättade ett skämt som bara dom som fattar fattar (haha)här kommer den:
Det var en gång en gris som andades med rumpan, en dag satte den sig ner..gissa vad som hände! (Den dog)
Haha visst är den bra??...

Skrivet av shou, 2008-11-08

Visa hela (1 kommentar)