En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
signe

signes bloggis

Hon som kallas fröken redig men som alltid kanske inte är så j*vla redig....

jag har väntat å väntat å väntat å nu så är den äntligen här min efterlängtade rosa laptop..... wihoooooooooooo...

hej då sov dags..

Skrivet av signe, 2009-02-18

Visa hela (1 kommentar)

Efter att ha legat i körtelfeber över nyår och spenderat nyårsdagen på akuten är det nu dags igen. Denna gången blev det en underbar omgång med halsfluss. Är ett ritigt halsbarn och har haft halsfluss många gånger på ett år men dock ett tag sen nu på den vuxna tiden. Fick ont i torsdag, gick till doktorn i fredags en regäl halsfluss sköterskan behövde knappt ta ett strepto a prov på mig så uppenbart de var. Mandlarna är så svullna att gumspalten (eller vad de nu heter) ligger helt snett. Har till och med ont utan på halsen. När man är totalt igen grötad i halsen och knappt kan svälja sin egen saliv, hur tror då folk att man ska kunna svälja en 1mg tablett hel?? Nää de går inte, jag lovar jag vet å de går inte.

Efter att ha varit riktigt kass å spenaderat hela fredagen med att sova är jag nu lite bättre, orkar vara uppe, äter dock inget direkt men men.

Nu ska jag framkalla kort från minifesten med "nässjöfoket", dagen på kaskad med jessica, edwin å adam, jul...

Skrivet av signe, 2009-02-01

Visa hela (2 kommentarer)

hade ett mysigt och spontant herr besök den 23-24/12 bingolotto med uppesittarkväll, vin i massor, en puss vänlig pojke som bjöd in mamma å pappa på kaffe. Gossen vaknar dock på julaftons morron och genomförkyld, bara till att inse vad man själv har att vänta. Fick ont i halsen som jag trodde skulle sluta med en förkyldning, hade ont, hade ont, hade svin ont men visste själv att det vra inte halsfluss. Bet ihop och troddde de här går över. Oskar sa gå till doktorn NU, zandra sa nää de går snart över. efter att ha levt för fil och honungsvatten så orkade jag inte mera än till nbyårsdagen då ringde jag mamma å pappa som snällt kör in mig till akuten. Förlorar min storhelgsersättning eftersom jag tvingas sjukanmäla mig -surt som fan, ringer sjukvårdsrådgivningen som tror jag har en böld i halsen, gott gott gott ännu goare när pappa brättar hur det går ner i halsen och tömmer bölden på var. näääääääää. kommer till aktuen kom till sköterskan som tog feber och...

Skrivet av signe, 2009-01-08

Visa hela (1 kommentar)

efter att ha varit nere i skiten ett tag är jag på benen igen och står stadigare än någonsin.
efter en strulig vänskap var jag igår hos hessica och fikade och firade edwins födelsedag i efterskott. trevligt trevligt. har oxå hittat en ny pojke, eller ny å ny, ny gammal. Hihihihhiihhi vill inte kommentera det hela mycket mera vi dejtar på och ser vad tiden har att ge. Å skoja min doja så bra han ser ut, huuu blir helt knäsvag. Oj oj....!!

imon kommer han å på lördag har han lovar att göra köttfärsås å spagetti på älgfärg, vilken karl händig till två är han oxå. LOVELY...

Skrivet av signe, 2009-01-08

Visa hela (1 kommentar)

Idag har jag sett reprisen från SOS GUTE, för många många många år sedan var jag på gotland en helt underbar ö. Insåg idag när jag såg detta program att dit vill jag på semester i sommar. Har man tur kanske de blir men en pojke man tycker om annars får man åka dit med en vän som man tycker om eller vem vet kanske kan haka på familjen hansson dit med hulligan linnea.... hihihih....!! Nää får nog försöka forska lite djupare i detta eftersom till sommare ska jag ha min allra första betalda semester då jag äntligen är konverterad. Jippi jippi jippi wihooo...!

Skrivet av signe, 2008-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

efter att ha stött på ytterligare ett pucko har jag nu kommit upp på benen igen, var lessen en dag eller två och sen dess har jag mest varit hatisk.

Känner att jag verkligen har gjort ytterligare ett bra val för det hade aldrig fungerat i framtiden.

Finns en viss person i min telefon som har en speciell plats i mitt hjärta, vet att "det" inte är den bästa människa att umgås med men sen å andra sidan kan man inte riktigt hjälpa vad man tycker. Har länge sagt att det är svårt att komma in i mitt hjärta och har man väl kommit in så är det svårt att komma ut, befinner mig lite i den situationen nu. men men de får bära eller brista denna gången jag är berädd på att satsa å kanske bli bränd men om man inte satsar så kan man ju heller inte vinna något.

Lift goes on......!!! :)

Skrivet av signe, 2008-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

Efter mycket stå hej kan man nu äntligen andas ut. Flytten är nu äntligen klar och det börjar nu kännas som om att man kan bo där. Inser att det är grymt mycket men behöver till ett hem. hade de mesta redan innan men såna simpla saker som man behöver i sitt kylskåp å sitt skafferi, phu....!! Men men nu börjar de reda till sig. Är skönt att ha flyttat men någon stans inser man också att ensamheten är hemsk men någon annanstans tycker man att den är skön.

Får jag som jag vill å som jag hoppas kommer gos på måndag men efter allt man gått igenom med han redan har man lärt sig att det tror jag på på måndag när jag ser att han kliver av tåget i hässleholm. Känns lite som om att om han inte kommer på måndag får han se sig om efter en annan blivande fru som han kallar mig. Tycker om han som fan men jag vill fan oxå bli prioriterad någon gång. Bergär inte att man ska komma först med tanke på hans lille son på 4år men där efter kan väl jag få komma. ja ja vi får...

Skrivet av signe, 2008-11-18

Visa hela (1 kommentar)

Hej hej hej!!!
Då var det söndag igen. Min jobb helg men bytt bort min söndag för barndop.
Idag har Lucas Theo Hansson döpts å han var så duktig. Linnes dansade i kyrkan till psalmerna å spexade omkring kring altaret men men men prästen bara log det var ju ändå en dopgudstjänst å då ingår sånt.
Efteråt blev de smörgåstårta å kaffe å tårta hos familjen hansson i bromölla.

Är lite nere idag å orkar inte skriva mera


Linnea, Lucas å mamma Camilla

Skrivet av signe, 2008-10-26

Visa hela (1 kommentar)