En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

SIGRID RESER

MAJAS ANKOMST

Maja har anslutit resan. Det är himla fint med sällskap, biljetterna till Barcelona är bokade och vi lämnar Paris sent på kvällen den 5e december. Kristina är där och möter upp oss. Oskar har lovat att han är ledig och tillgänglig resten av veckan. Hem från Barcelona lyfter planet kvällen den 14e december.
Vi var ju i Barcelona förra våren med skolan men schemat var så sjukt späckat då så känns knappt som man hann uppleva staden alls. Ska bli himla skönt att få mer tid där.

Idag har vi gått på marknad i norra Paris, Clignancourt. En enorm marknad med allt från rostade kastanjer och lapptäcksdenimhiphopbrallor till antikviteter och uppstoppade elefantfötter. Maja ligger och sover i fotändan på Charlis säng, utmattad efter allt gående och seende. Snart ska vi ta oss upp till kvarterskrogen.

Skrivet av sigrids, 2006-12-04 12:06

tja!
d låter perfekt att ni kommer imorrn kväll. ska på konsert vid halv tio, men om ni sticker sent så borde ni ju komma ännu senare vilket blir perfekt. Hör av er när det börjar bli dags så kan vi kanske mötas vid estacion norte dit er buss från girona kommer.
kram

Skrivet av o, 2006-12-04 16:27

Hej snyggingar!
Låter som att ni har the time of your life, ledsen att jag inte kan vara med er. Istället sitter jag som alltid i skolan och kämpar med slutinlämning, sjukt stressigt nu, men idag ska jag lära mig Auto CAD! Tjoho (jaja, man får vara glad för det lilla...). Men man ska inte ropa hej, ikväll kommer jag att slita mitt hår för att jag inte fattar skiten och kasta allt jag gjort för att rita old school i typ Illustrat0r... suck, men jag hoppas på en uppenbarelse =)
Kärlek och kyssar och kom snart tillbaks till mig!!

Skrivet av Mia, 2006-12-05 08:17

Inlämnade alster till Arkitekturmuseets tävling om bästa pepparkakshus har börjat sin visning i dag. Det blev rekorddeltagande, dock inte i alla fyra tävlingsklasserna. I professionella bagarklassen har endast ett alster lämnats in. Kan det vara Jenny-bagare? Den tidigare resedeltagaren. Visningen kommer att pågå 5 december-7 januari 2007, så ännu finns chansen att se vad som åstadkommits av arkitekter och andra.

Skrivet av K4, 2006-12-05 11:48

Hälsa Maja att jag har hittat din blogg och följer er resa

Skrivet av Lars-Eric, 2006-12-07 16:29

Hej Lars-Eric, Maja är underrättad och mycket nöjd! Skriv gärna!

Skrivet av sigrid, 2006-12-11 16:54

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?