En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

skinnys bloggis

Ingen rubrik

In the arms of an angel. Fly away with me.
Jag är så pain in the ass trött på den här fucking skiten. den tar för i helvetets jävla kuknamn aldrig någonsin slut. jag går , jag andas och plågas och snart dör jag.
det senaste dygnet har jag skrivit listor på mat. igen. min sjuttioelfte lista. jag funderar på att vara hemma imorogon och andas. just nu är det så kvavt.
och jag hatar att jag från och med idag måste tävla en fruktansvärt plågsam tävling med dig. en tävling som jag har sluppit i snart ett år.

du kallade mig för tjockis, jag vägrar att prata med dig. nu ska jag gråta. jag ska tvinga fram min ångest i min säng. jag ska få gråta ut mina känslor, som aldrig förr.

jag minns idag för tre år sedan. då kom jag in från snön. jag hade inga skor, ingen jacka, ingen tjocktröja, bara en t-shirt och jeans. det var 10 minus grader. jag hade ätit en tallrik med 0 procent fett yoghurt á 1 dl på morgonen. jag svimmade i duschen. som var på ca. 15 grader. mina läppar var blå, håret föll av som regn. tårarna rann i tystnad. jag vingade mig själv på vågen. grät. skar mig till klockan 4. tog en lätt överdos. ljög för min mamma. grät. grät grät. prövade mina xxs jeans och grät när dom satt bra. jag ville ha dom för stora. jag slog mig själv på revbenen tills dom var blå. nästa dag hade jag influensan. jag åt inte. jag spydde. självmant.

jag hittade min gamla dagbok. det gör mig så glad. att jag en gång var stark. nu är jag så fruktansvärt svag. jag kommer inte orka se någon imorgon. jag ska be mamma att få stanna hemma. hon vet att jag inte orkar varenda dag. hon vet tt jag inte är som alla andra. jag hatar att klä på mig, jag hatar att sitta bredvid de andras smala lår, jag hatar att mina underarmar är så enorma, att mia kinder ser ut som uppstoppade korvar. jag ska prata hela natten med min ana kompis. anamia 4ever. nu ska jag fixa mig själv ett rött band att sätta på armleden. den ska få sitta där och berätta för mig när jag gör fel.

Skrivet av skinny, 2007-03-25 22:25

jag känner igen mig. kram på dig. ~a~

Skrivet av vildengel, 2007-04-02 23:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?