En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
skorpion

Skorpionen delar med sig...

Det är dig jag vill ha och ingen annan

Igår förändrades läget mellan mig och J. På mitt initiativ, fast ett gemensamt beslut. Ett beslut om att bryta tills J är klar med sitt gamla. För just nu ligger det i vägen för oss.
Jag föreslog att vi bryter helt så länge, så får han höra av sig när det känns rätt. Och Gud, vad jag hoppas på att han kommer höra av sig! Han sa i och för sig att han kommer göra det, men man kan ju egentligen inte veta. Varken han eller jag.

Det känns så jäkla visset att när jag för första gången känt såhär rätt för någon, då faller det på taskig tajming. Och det känns inte så lätt nu, för tänk om det faller helt och hållet. Gör det det så kommer jag säkert nån gång i framtiden se tillbaka och tänka att ja, då var det väl inte rätt. Men nu är nu, och hur det känns just nu är skit!

Jag har så ont i huvudet och jag vill så gärna skriva av mig, men tankarna är svåra att samla idag. Så vill jag gärna ringa alla och berätta och prata, men jag orkar inte. Jag vill bara att tiden ska gå fort och att allt ska bli bra och att vi ska gifta oss och leva lyckliga i alla våra dagar. Där. Där fick ni sanningen, tankarna, ocensurerat! Och nu skiter jag i att skriva mer och plockar fram min "Ben & Jerry's Chocolate therapy". När annars kan den vara mer välment än nu idag?

Skrivet av skorpion, 2008-01-23 19:00

Jag tänker på dig.. och vet hur det är när man inte ens orkar ringa och berätta och prata..;)

Hugs and kisses

Skrivet av Sofia, 2008-01-23 21:10

*kram* tänker på dig

Skrivet av Cassiopeia, 2008-01-24 13:23

Oj, vad tråkigt. Men du ska se att allt ordnar sig till det bästa.
Hoppas på det bästa för din skull.

Kram

*är det ok om jag länkar till din sida på min blogg?*

Skrivet av celadus, 2008-01-24 21:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?