En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
skorpion

Skorpionen delar med sig...

Skånetös bosatt i Stockholm. Det var lite kort om mig..

I övrigt; Jag står helt och hållet för allt jag själv skrivit på denna sida. Huruvida det skulle vara så att någon skriver ett inlägg eller en kommentar som skulle kunna vara stötande eller väcker upprörda känslor, tar jag min hand ifrån dessa.
Nu är inte mina egna inlägg av den kaliber att de menas skada någon annan, men man vet aldrig vad för galningar som kan tänkas vilja förstöra för någon annan.

Detta inlägg är förmodligen inte juridiskt korrekt. Men jag har i alla fall sagt något om vad jag tycker och tänker om mitt eget bloggande.

Mummy var här i helgen och vi hade trevligt. Bio, shopping, fika och musikaaaal. Och ganska bra vårväder. Bara bra helt enkelt!

Skrivet av skorpion, 2007-05-20

Visa hela (1 kommentar)

Är det inte lustigt hur en bra telefonröst kan skapa lite härlig spänning i vardagen?!

Tidigare berättade jag hur min mobil pajade i hisschaktet.. Nu var det då dags att skaffa sig en ny. Och i Gbg har jag en tjejkompis vars kille är egen företagare med bl.a. mobiltelefoner till försäljning. Så hon tipsade mig om deras "mobilkille" -även omnämnd som proffs på området mobilteknik.

Så honom ringde jag. Förväntade mig en tjäck göteborgare i örat, men fick en lugn och ödmjuk norrlänning istället :-)
Öppnade samtalet med att presentera mig som min väninnas kompis, "hon som klantat sig med mobilen i hisschaktet" ...och att jag hade fått höra att han var den bästa på området. Smör, smör ;-)
Sen pratade vi en bra stund, och ja, han är den bäste försäljare jag stött på i mina ännu levda dagar!

Så, ni som eventuellt läser detta OCH eventuellt behöver en ny mobbe.. Kolla in Proffs Kommunikation på www.proffskommunikation.se
De é ba bäst liksom!

Skrivet av skorpion, 2007-05-15

Visa hela (0 kommentarer)

Nyårsexet ringde förra veckan och sa att han inte kunde hålla sig från att ringa längre (...) Så vi tog en fika i slutet av veckan och mycket riktigt, han hade saknat mig.
Jag: -Jag skulle ljuga om jag sa att jag saknat dig..
Han: -Här var det till att vara ärlig..
Jag (som för att släta över lite): -..men å andra sidan är den lilla tid jag faktiskt är ledig inte stor och då behöver jag vara själv, så jag hinner väl kanske inte sakna..

Hmm, hur elak/snäll ska man vara??

Senare på fiket hade vi småpratat en stund och sen suttit tysta..
Han stryker mig över armen: -Mmm, det är så mysigt att sitta här med dig.. Bara vara. Man behöver inte säga så mycket, bara vara här...
Jag (lite torrt): -Du kanske skulle skaffa en hund.
Han fnyser och säger surt: -En hund?!...

Snällt? Nej. Ärligt? Ja. Tror inte gångerna vi ses i framtiden kommer bli svårräknade...

Skrivet av skorpion, 2007-05-14

Visa hela (1 kommentar)

Songbird
(Christine McVie)

For you...
there'll be no crying
For you...
the sun will be shining
'Cause I feel that when I'm with you
It's all right I know it's right

And the songbirds keep singing
Like they know the score
And I love you I love you I love you!!!
Like never before

To you...
I would give the world
To you...
I'd never be cold
'Cause I feel that when I'm with you
It's all right I know it's right

And the songbirds keep singing
Like they know the score
And I love you I love you I love you!!!
Like never before Like never before

Like never before

Skrivet av skorpion, 2007-05-07

Visa hela (0 kommentarer)

Framför allt det senaste året har jag gjort sådana framsteg med mig själv att det inte liknar något jag gjort förut. Jag tränar på allt möjligt -mod, styrka, distans, integritetsbevarande osv.. Just igår gjorde jag en sån där grej som jag inte skulle ha vågat för ett år sedan. Men låt mig ta historien från början!

I 4½ års tid har jag nu jobbat extra på en mataffär. Trist jobb -bra extra cash ...men nu var det inte det jag skulle blogga om!
I denna lilla närbutik har jag, ända sen jag började där, haft ett span (som vi sa i skolåldern). Han är lite äldre (hur mycket har jag inte vetat förrän tills nyligen) och jag har alltid tyckt att han är så snygg! Jag har förändrats en hel del under dessa år, men min smak för män är densamma..
I somras började vi prata och det visade sig att vi fick en hel del att prata om. Jag vill ju utbilda mig till konditor. Han har kontakter i den branchen. Vi har pratat om utbildningar och lärlingplatser och fan och hans moster ;-)...

Skrivet av skorpion, 2007-04-29

Visa hela (1 kommentar)

Idag tog jag fram min fiiina cykel! Båda däcken behövde pumpas, så jag tog med henne till närmsta cykelverkstad. Sen tog jag en provtur till jobbet (för att kolla hur lång tid det tar..) Från och med imorgon ska jag cykla dit, för nu är SL-kortet slut och jag tänker inte köpa nytt.

Det var så härligt att cykla igen -tur att värmen kom tillbaka!

Skrivet av skorpion, 2007-04-26

Visa hela (0 kommentarer)

Har precis suttit och fokuserat på en arbetsansökan som barnflicka till en familj i Paris. Så hjärnan är lagom grillad av datastrålning..

Det vore superkul om jag fick jobbet. I så fall är det bye bye Sweden om drygt en månad. Fan vad kul!

Som ni säkert förstått söker jag spänning i mitt liv just nu. Att åka till Frankrike i tre månader blir kanon för franskakunskaperna. Tror nog att jag kan lära mig tala rätt schysst på den tiden. Och det är precis vad jag behöver om jag ska ha nån chans att plugga där.

Har jag sagt att det är konditor jag vill bli? Nåväl, Frankrike is the land to learn that shit in I tell you! Goda betyg därifrån och jag kan få jobb över hela världen.. Inte helt fel alltså!
Så jag hoppas att de hör av sig...

Nu ska jag ta en dusch och tro´t eller ej -sen ska jag hoppa i säng. Det sliter att gå upp fem om morgnarna.. Tur att det är kul!

Skrivet av skorpion, 2007-04-25

Visa hela (0 kommentarer)

Hur klumpig får man vara egentligen???
Nyss hemkommen från jobb och terapi, fem våningar upp med hissen och så slip..... mobilen gled ur handen rakt ner i springan mellan hissburen och dörren. Duns...duns... och vips så var man kontaktlös... *en enda cry-baby-tår* Jag känner mig helt lamslagen och apatisk. Min hyresvärdinna ringer otrevliga fiiina herrn på 2:a våningen, han som är liite förmer än oss andra vanliga dödliga... *suck* Och nu har jag väntat i fyra långa timmar på att han ska höra av sig, så vi kan fiska upp min kära mobbe. Den som jag älskar så ömt... *patetisk -japp japp*
Nej, det här var inte kul :-(

Skrivet av skorpion, 2007-04-16

Visa hela (0 kommentarer)