En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
skorpion

Skorpionen delar med sig...

Skånetös bosatt i Stockholm. Det var lite kort om mig..

I övrigt; Jag står helt och hållet för allt jag själv skrivit på denna sida. Huruvida det skulle vara så att någon skriver ett inlägg eller en kommentar som skulle kunna vara stötande eller väcker upprörda känslor, tar jag min hand ifrån dessa.
Nu är inte mina egna inlägg av den kaliber att de menas skada någon annan, men man vet aldrig vad för galningar som kan tänkas vilja förstöra för någon annan.

Detta inlägg är förmodligen inte juridiskt korrekt. Men jag har i alla fall sagt något om vad jag tycker och tänker om mitt eget bloggande.

Att det skulle finnas två norrlänningar med samma namn som är precis lika söta ;-) var väl ändå svårt att tro?!

Ja. Som ni säkert fattat gick onsdagsdejten inte åt rätt håll. Inget ont sagt om min dejt, han var trevlig. (Inget pucko alltså..) Just det, trevlig... Men mer än så var det tyvärr inte.
Nåja. Dejting är kul och jag misströstar inte! Ser tvärtom ännu mer fram emot min dejt på söndag :-) Tjohoo!!

Skrivet av skorpion, 2007-09-13

Visa hela (2 kommentarer)

Jag är verkligen less på mina heta känslor för ytterligare en upptagen man (bagar'n på Nya Stället alltså).
Så hur gör man för att bli av med hung-ups..? Riktar fokus åt annat håll, såklart! Måste säga att jag är ganska produktiv på det området ;-) Gör mitt bästa i alla fall..

Nu är det dags att ge nätdejtingen ett nytt försök. Skam den som ger sig. Och den här gången tänker jag vara noga med att hålla fast vid min ursprungliga plan: Att dejta flera olika och för en gångs skull inte vara en one-man-kinda-girl. Så länge det ligger på ett tidigt dejting-stadium är det ju inget fel med det. En one-man-kinda-girl kan jag vara resten av livet när jag träffat Den Rätte! Men just nu vill jag ta reda på vad som finns där ute...

Så på onsdag ska jag äta middag med en norrlänning, som lustigt nog heter samma som "min gulliga telefonförsäljare" från, ja just det, norrland... ;-)
Och på söndag ska jag träffa en annan kille (från Bert Karlsson-land). Vad vi...

Skrivet av skorpion, 2007-09-10

Visa hela (1 kommentar)

Min nya vän på nätet är sajten You Tube, där jag främst lyssnar på musik. Är totalt förälskad i Jason Mraz! Har lyssnat på låten om och om och om igen...

Tvättdag idag. Skiiitkuul... Njaa, mest ett ont måste. Drygt att vara förkyld, det regnar och är så grått ute så man kan inte ens ta en uppiggande promenad.. Ja, humöret är visst uppåt värre idag.
Men tråkigast är nog att jag kanske bör undvika att träna för en av mina favoriter idag. Kroppen behöver vila ut förkylningen, jag vet. Men just det passet är ju SÅ ROLIGT!
Får väl försöka muntra upp mig med bra musik, varmt te och tända ljus. En god bok kanske :-)

Ja, egentligen är jag en rätt gla' tjej! Med risk för att låta självbelåten.. Fast varför det? Ska man inte bara kunna vara oförbehållslöst glad när livet ler åt en? Det betyder ju inte att jag inte känner med dem som inte mår bra. Har själv varit där, under vad som kändes som en evighet. För det är så det är; När man är mitt i skiten...

Skrivet av skorpion, 2007-09-09

Visa hela (3 kommentarer)

För alla shoe-shopaholics därute...
http://www.youtube.com/watch?v=wCF3ywukQYA

Skrivet av skorpion, 2007-09-08

Visa hela (0 kommentarer)

Surfar runt i cyberspace för underhållnings skull en sådan här snorig dag. På You Tube lyssnar jag på mina favoritlåtar. Blogginlägget innan, med text och allt, är en grymming jag älskar.
Här kommer en annan (som jag skrivit av texten på tidigare här)... Eva Cassidy's Songbird. Lyssna och njut! (http://www.youtube.com/watch?v=AFFo1pu4q7Q)

Snuvig, men inte direkt trött, spenderar jag dagen inne. La famiglia är borta hela helgen, så det är lugnt och skönt. Tur att jag blev förkyld just nu egentligen. Inte ofta jag tar en heldag till att göra ingenting. Det behövs märker jag nu. Tid för reflektioner. Livet bara rusar på. Full rulle i och utanför skolan. Vad har jag lärt mig egentligen? Hur mycket tar jag in om jag inte låter det sjunka in?

Här är en annan fin sång: Gabriellas sång från filmen Så som i himmelen. Den sjöng jag mycket efter att ett långvarigt förhållande tog slut för drygt ett år sedan. Texten kändes så rätt då! Det gör den fortfarande....

Skrivet av skorpion, 2007-09-08

Visa hela (1 kommentar)

Jason Mraz - I'm yours
http://www.youtube.com/watch?v=8jIRO2IR0iM&mode=related&search=

Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
and now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest
Nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

But I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours
I'm yours, yeah..

Well open up your minds and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love
Listen to the music of the moment people dance and sing
We're just one big family
It's a God-forsaken right to be loved love loved love loved

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Don't go take it away..

I've been spending way too long checking my...

Skrivet av skorpion, 2007-09-08

Visa hela (1 kommentar)

Nu har min hantverksutbildning satt igång. I måndags var det upprop med information och presentation. Vi är 28 förväntansfulla lärlingar i klassen. Imorgon har vi vår första teoretiska studiedag. Ekonomiundervisningen sparkar då igång.
I tisdags fick vi börja på våra praktikplatser. Och jag är, efter två veckors härligt avkopplande semester, tillbaka på det som jag kallat för "Nya Stället". (Måste väl hitta på ett annat namn nu..)

Åh, vad jag trivs bra där!! Jag känner mig så glad och upprymd över att vara tillbaka :-) Och de är glada att ha mig tillbaka -kanske ännu viktigare?!
Vad är det då som är så bra med denna arbetsplats? Jo, jag har sällan haft så roligt på jobbet. Sällan så bra kollegor OCH chefer. Alla är så måna om varandra. Det skojas och busas på en härlig nivå. De flesta av oss är jämngamla, vilket också spelar roll.
Sen är det förstås så att jag ÄNTLIGEN jobbar med det som jag vill göra karriär inom. Kanske just det är den största...

Skrivet av skorpion, 2007-08-30

Visa hela (1 kommentar)

...på ett bra sätt alltså.

Det är ingen överdrift. De håller måttet i alla lägen. Sveriges bästa träningscenter. SATS. De är imponerande proffsiga! Grymt bra instruktörer. Inte bara en här och där, nej, så gott som alla. Det är ovanligt!
Sen jag flyttade till Sthlm har jag letat efter ett bra träningsställe. Förra hösten hittade jag äntligen rätt. Äntligen hade jag hittat "hem".

Träning ger mig energi. Speciellt som passet igår. DansStep med norrmannen Robert. Upptäckte detta roliga pass och denna imponerande instruktör sent i våras. Kan bara säga WOW!!! Han formligen sprudlar av glädje och energi och efter en stund inser man att man ler lika mycket själv. Han är en sån där bra instruktör som på nåt sätt trollar fram energi man inte trodde att man hade. Jag upplever aldrig under hans pass att jag är trött och inte orkar.

Det är häftigt!

Skrivet av skorpion, 2007-08-17

Visa hela (0 kommentarer)