En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Usch usch usch vad trött jag är!!
Har jobbat hårt den här veckan, stressigt värre har det blivit vid vissa tillfällen :S
JA och så klart så har mina kära vänner bestämt att de ska på krogen och jag kan så klart inte följa med :( ska jobba imorn!!!
men men

Blev lite ledsen faktiskt för en sak. Min kompis undra om jag ville med men då sa jag att jag kunde inte för att jag ska jobba imorgon. Då sa hon att hon redan visste det ehhmmm! Sen fråga hon om jag kunde hänga med ändå för jag bara skulle jobba några timmar(3) men vem fan vill komma hem från krogen vid 2-3 och behöva gå upp (kanske bakfull) och jobba!!! Det ser inte så fräscht ut direkt. Sen fråga hon om jag ville hänga med bara till stället där de skulle förfesta men de skulle åka dit vid 6-7 så då tänkte jag att det inte va någon idé att hänga med. Då blev hon lite små sur hon hade väl tänkt att jag skulle köra på dom!!!! TACK!! som valborg :( då fick jag bara följa med om jag körde. Jag blev...

Skrivet av skruttiss, 2007-07-27

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha! Nu sitter jag här igen!

Hoppas alla där ute mår så bra som möjligt!
Jag mår faktiskt riktigt fint nu faktiskt. Vädret här hemma har varit soligt men blåsigt, men det gick i alla fall att ligga ute och sola lite grann.

Sitter nu och väntar på att pizzan ska komma hem. Är väldigt hungrig faktiskt, något som jag knappast aldrig är. Har haft lite svårt att äta på några veckor men nu börjar det att ordna upp sig i alla fall :) vet inte varför ja får svårt att äta, det kommer i perioder. Det är inget som jag (frivilligt) framkallar själv! Tack för tipset utrymme, men jag äter redan tillskottet "Berocca" som funkar rätt så bra. Man blir väldigt klar i huvudet av det i alla fall. Något som jag behöver hehehe!

men men nog om det!
Nu har min pojkvän också semester, skööönt! Hoppas att vi kan ses mycket!! :) Har varit med honom hela helgen och det känns kanon bra. Sydde en sandana till honom igår som han skulle ha när han lirar paintball. Den blev faktiskt...

Skrivet av skruttiss, 2007-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

Jahop nu sitter jag här igen....man ändrar på dygnet fort kan man säga.

Inatt hålls jag inte vaken av några funderingar faktiskt, känner mig ganska lugn i natt hehe!
Men ändå på något vis så vill jag inte gå och lägga mig, utan jag sitter uppe i mörkret med min laptop i knät och behöver bara skriva av mig lite bara för att ha något att göra.

Jag är en mycket rastlös person :) vill gärna inte bara sitta och sitta eller hur jag ska uttrycka mig. Det är för lugnt i mitt liv just nu .....men ändå inte hehe! aja nog om det!

På onsdag kanske det blir krogen, skoj! Ska ut med lite vänner och roa mig. Det var ett bra tag sen sist. Men då kommer jag till mitt allra största mest pinsamma problem!!!!!!!!!
Jag blir för nervös!!!!!!!!! Jag vet fan inte varför jag bara blir det. Bara om jag ska någonstans. Det behöver inte vara mycket folk eller något, det behöver bara vara något jag ser fram emot så blir jag så förbannat nervös!!! hmm!!! Magen knyter sig...

Skrivet av skruttiss, 2007-07-10

Visa hela (1 kommentar)

Den här bloggen kanske är helt oförståelig men det är exakt hur jag känner mig.

Här sitter jag nu i sommarnatten och skriver. Regnet öser ned och det har det gjort hela dagen. Har 2 veckors ledighet framför mig nu och det ska väl i för sig bli ganska skönt men ibland får jag upp tanken att jag skulle lika gärna kunna jobbat.


Ibland kan jag bara inte sova, hur mycket jag än vill och hur trött jag än är. Vissa tankar håller mig vaken.
Om? Det är den stora frågan i natt.

Den håller mig vaken och pinar mig. Om jag väl somnar så börjar drömmarna om just de tankarna jag haft. Men de är oftast mardrömmar.

Natten till idag eller igår som man nu får säga (0:30) så drömde jag just om det som jag oroar mig.

Jag är så besviken!!! Skäms man över mig?

Jag är så jävla trött på denna jävla tysthet om man tycker något eller har något att säga kläm fram det då för helvete!!!

Jag är trött på att undra men för rädd för att fråga!! Jag vet...

Skrivet av skruttiss, 2007-07-09

Visa hela (2 kommentarer)